129

Анонимен

преди 2 години

ами пробваите има путин 6970 ядрени ракети ще ги получите по главите ви че главите са празни и промити от саш ама ви е страх че китай сев.корея индия стоят зад русия прости хора пак пропаганда

128

158

преди 2 години

И аз натова разчитам. Путин е всичко друго, но не и луд.

127

Бай Дрън

преди 2 години

Щото е мноооого морално да живееш в Маями, нали Козирев?

126

стар комунист

преди 2 години

До тук много малко хора са проумяли какво става с военната операция на Русия в Украйна!!! Това говори зле за осведомеността и манталитета на българите.Едва ли такова мащабно събитие се подготвя от днес за утре и без да се предвижда финала му.Така че по-малко си чешете езиците и повече се информирайте

125

за промяна

преди 2 години

След изказванията на другарката Путина, че набират сирийци за градска война, от Авганистан пратили писмо до Зеленски. Стягайте се за партизанска война, идваме да ви научим как да трепете руски кратуни и след 5 до 10 год. ще си върнете страната, после ще дадете малко ядрено гориво за лични нужди.

124

офф

преди 2 години

Зле написана статия лош превод пълен с грешки. Набързо скалъпена на две на три.

123

черния

преди 2 години

Заплахите с ядрено оръжие се приемат като проява на лошо възпитание. След като се путин стигна до тях, връщане назад няма. На запад това са го запомнили и просто ще изчакат, за да го заколят в подходящ за тях момент. Както са постъпили с Хитлер, след бомбардировките на Лондон.

122

Дедо Либен

преди 2 години

До РашкиА Зеленский стои като *** насред Майдана!

121

Дедо Либен

преди 2 години

Путин не е ДЕМЕНЦИОНАЛИСТ като БайДън!Деменцията е неврологично заболяване заболяване, което се отличава с влошаване на умствените способности, нарушена е концентрацията. Деменцията обикновено е болест на старостта и никой не е застрахован. Затова цивилазията е измислила ПЕНСИЯТА!

120

Анонимен

преди 2 години

Познаваме добре Андрей Козирев, който служи при президента Елцин през 90-те години. Виден шестоколонник, но след някои свои знакови изказвания, разкри вражеската си същност, насочена срещу Русия, православието и руския народ.

119

Рашки

преди 2 години

Всички сме виждали сме Путин, как се бори с тигри, как язди коне, как хваща риби с голи ръце (които преди това Шойгу е откачил от куката), как дори лъвове бягат от него. Това е супер човек, непобедим, свръх, умбермен - ама защо се крие в бункер?

118

ПУТИН

преди 2 години

Изпробвайте ме !!! Няма проблем !!! Много съм рационален !!!

117

Анонимен

преди 2 години

Полша призовава другите страни членки на НАТО разполагащи с МиГ-29 да последват нейният пример.Нищо чудно и Словакия,да предостави свойте самолети, тъй като е обявила, че извежда Миг - 29 от въоръжение.

116

Handel

преди 2 години

Нито един лyд не е рационален.

115

Анонимен

преди 2 години

В България путинистите ще изчезнат даже и след тези в Русия. Част от населението ни се срамува ,че е българско.

114

Анонимен

преди 2 години

Той е купен и сега живее в Маями. ///А децата на руските политици и олигарсите и те ли са купени?

113

Анонимен

преди 2 години

Плащаш за руски газ може да получиш газ и руска ракета безплатно. Много е изгодно.

112

Анонимен

преди 2 години

"Неговите критици твърдят, че той не е успял да се противопостави на разширяването на НАТО и бомбардировките на Алианса срещу босненските сърби по време на войната в Босна от 1992-95 г. Сега Козирев живее в Маями."-- Мнението на този не важи. Той е купен и сега живее в Маями. Не че не е успял да се противопостави, а е бил купен да не го прави.

111

Анонимен

преди 2 години

Полша като лоялен съюзник в НАТО предоставя самолетите си МиГ-29 на САЩ.В замяна получава самолети от САЩ. А ние ще държим наште хвърчила за музея.

110

Полковник

преди 2 години

Невярвам, но ако решат да пробват нервите на Путин няма да имат време дори да се разкаят !