193

Дедо Либен

преди 2 години

Денят е дълъг, пицата е постна, тараторът е без краставица, а а Кирето не се изнася за Канада - ко шо праим?

192

де е бе

преди 2 години

Келе ш киро стига си лъгал , вземи се хвани за работата на която те назначи народа дреме ми за украйна ,водиш жойна срещу народа ни ,А ти не си българин и нямаш мшсто в България заминавай там от където дойде по добре герб от колкото лике като теб .......

191

Дедо Либен

преди 2 години

Като гледам нашто Кире си мисля, че не кой кнае какъв голям келепир да си завършил висшу у Кембридж. Ивайло (Бърдоквата), Крум (Страшний) и Борис (Покръстителя) не са завършили висшу у Кембридж, пък са останали с добро в българската история!

190

българин

преди 2 години

Ей, Кирчо...като не можеш да се биеш и не искаш да ти мръзне г....защо крещиш на мечката през оградата ?. Чакаш си моркова от байДън ли ?...Те и на Зеления обещаваха какво ли не, пък....сега на Заеления му се е спекло....

189

неблагополучия

преди 2 години

Мустафа ще има сериозни неприятности когато докладва какви ги е забъркала с тези хубавци от Бандата на Румен.

188

факт

преди 2 години

Румен Радев е вреден за българското общество. Както и неговите отрочета. Колкото по-бързо се отърсим от тях, толкова по-бързо ще станем нормална държава.

187

БреБре

преди 2 години

Тук всеки втори пост споменава Борисов. И го каращисвате ту със сащ, ту с русия, ту с дпс, ту с когото се сетиш. Голям страх му имате, явно от Радев - него сън не го лови. Сега ги приказва, че видите ли, отбраната ни ни била занемарена от...30 години? А той главнокомандващият стоя под полата на Деса 5 години, сега ни лук ял, ни мирисал. Голям страх го гони.

186

Щирлиц

преди 2 години

Нека не допускаме някой,учил на запад,отново да управлява България!Амин!

185

Анонимен

преди 2 години

По един милион на ден ни излиза това правителство на Петков.

184

Анонимен

преди 2 години

А сме клекнали на Г3йо съюза, а бензина мина 5 лв./литъра и хляба 5лв./килограма :-x

183

Анонимен

преди 2 години

До 202 Анонимен Забелязвате ли как русофилите от ден на ден стават все по-безпомощни! . . . . . . . . Научи български казва се русофоби! Хе хе хе!

182

Анонимен

преди 2 години

Този прокурор Гешев НЯМА да си ходи. Ние българския народ миряни го харесваме.И ние викаме време е заплатите ни да са като в другите нормални държави поне 3000 лв ама няма!Пари няма работа няма дупки по пътя агресивни хора негативно отношение ниска култура това е от 10 години..

181

Анонимен

преди 2 години

Киро Простото понеже е солидарен с укрите вместо с българите, ше ни остави на студено и цените по пет

180

О, Шипка

преди 2 години

Новините идват без сигнал, без ред, ................всякой гледа само да бъде напред ................и гърди геройски отпред да изложи, ................и санкции нови първи да предложи.

179

Стига глупости

преди 2 години

До НОМЕР2: Щом искаш да мръзнеш и гладуваш, това си е твое право. Можеш да го правиш когато поискаш, нямаш нужда от въведени санкции за това.

178

НОМЕР2

преди 2 години

Спирайте доставките от Русия! Всеки литър газ е в полза на агресора! Можем да мръзнем, да гладуваме, но не трябва да помагаме на кремълското джудже!

177

ДА

преди 2 години

Сетила се Мара да се побара!ДИРа!!!Защо не пишете,че Австрия ще запази неутралитет!?Или това не е важно!?Ама ние-първи да затворим небе,да се подложим удобно на Брюксел,все сме на губещата сктрана!

176

Бай Иван

преди 2 години

Нека върнем Бойко, нямо кой друг да управлява здраво

175

Анонимен

преди 2 години

Просто герб се връща

174

ясен си ни

преди 2 години

Този се уплаши от една снежна топка. А ние имаме нужда от премиер с топки. Нефт има навсякъде по света. Може да внесе и от Персийския залив ако иска. Но може би не иска. Между другото, този индивид беше един от тези които обвиняваха ББ че е направил хъб Балкан. Важното е да вземе властта, а после кой го е грижа.