125

Анонимен

преди 2 години

До Напомняне - какво искаш да кажеш, изтребване на руснаците, а неизтребените в лагери. Много умно си го измислил, свалям ти шапка, може би си следващият президент на САЩ.

124

..1234

преди 2 години

Пълно непознаване на руската психика и реалност.

123

Напомняне

преди 2 години

Апетитът идва с яденето. Не е тайна, че след разпадането на СССР, основната цел на САЩ стана разрушаването на Русия и нейното ликвидиране като държава. Тази цел се преследва неотклонно вече 30 години. Що се отнася до населението на Русия, за него се предвижда бъдеще, сравнимо с това на индианците в Северна Америка.

122

САЩ имат лаборатории

преди 2 години

До БългаринНавсякъде по света - и в Украйна, и в България, и в Ухан - чети новините от днес - Нюланд, която отговаря за Украйна още преди 2014,вчера е ПРИЗНАЛА пред сената, че САЩ ИМАТ биолаборатории в Украйна..ФАКТ!!! И от ВМА го потвърдиха!!! ФАКТ!! И бг журналистка в САЩ публикува официални публични документи на САЩ, че ще има и в България!

121

A ЕС дали ще устои..

преди 2 години

При тези цени на петрол и газ и санкции срещу основния им производител, аз се чудя кой е по-застрашен от рухване.. понеже в Русия си имат и газ, и петрол на ниски цени.. но ЕС как ще функционираа без газ и петрол аз лично не разбирам..

120

Анонимен

преди 2 години

За украйна не знам,но Финландия и Швеция са поискали членство в НАТО.досега 73 години не са си помисляли да са в НАТО.Путин уплаши всички и сега НАТО ще се разшири заради неговите деиствия.

119

Анонимен

преди 2 години

Европа и САЩ са виновни.Хиляди западни и американски фирми имат заводи в Русия.С парите които плащат там като данъци и с парите от износа на суровини и горива Путинова Русия правеше само оръжия-повече от 20 години.И ето ви резултата.Спрете всички заводи на чужди фирми в Русия и нещата ще се променят!В Европа-безработица,а в Русия-десетки милиони работни места създадени от Мерцедес,БМВ,Фолксваген,Шкода,Хюндай,Мицубиши,Тойота,Форд,Волво,Самсунг,и много други.За да могат сега да водят войни ли?

118

Прости факти

преди 2 години

САЩ са нападнали над 50 държави последните 70 години и около 800 военни бази и над 350 био лаборатории по света.

117

Анонимен

преди 2 години

С такъв съсед като Русия, не е чудно ако наистина Украйна е искала да си върне статута на ядрена държава. Русия тормози всичките си съседи без Китай, Северна Корея и САЩ, за това и всички искат в НАТО.

116

подлеците сащ

преди 2 години

Подлеците от САЩ, които изиграха ЕС и работят за съсипването на Германия, в събота са били на ОФИЦИАЛНО посещение.....ПРИ НЕЛЕГИТИМНИЯ МАДУРО ОТ ВЕНЕЦУЕЛА??? Мадуро, на който спретнаха преврат с един същия като Зелевски за да вземат "назаем" нефта на Венецуела` и понеже не успяха го обявиха за нелегитимен и накараха света да наложи санкции..Сега, за да компенсират нефта от Русия са на крака при същия този, а ЕС и Германия спят с цени до небесата.

115

Анонимен

преди 2 години

Сталин им разказа играта, сега Путин ще ги довърши.

114

полюлей

преди 2 години

А трябва ли му на Путин свят без Русия?

113

Лъжем, яката!

преди 2 години

Под всяка ракета или снаряд лежат минимум няколко мирни граждани. руснаците въобще не срелят по украинската армия (странно къде е), а само по мирно население.Какво очаквате да прочетете в Гардиън по темата? На всички е ясно, че войната е на "обединения" запад срещу Русия, на чужда земя с чужда кръв. това ли искате да каже Гардиън?

112

До 133

преди 2 години

Информацията за биолаборатория в София е от миналата година.

111

Анонимен

преди 2 години

И аз попаднах на такава информация: https://twitter/dgaytandzhieva

110

До 133

преди 2 години

Учудва ме твоята неинформираност/простотия. Знаеш ли, че във ВМА, София ще откриват такава био лаборатория? Можеш сам да прочетеш от сайта на един американски военен институт. Лабораторните мишки ще са български военнослужещи. Ако не се оправиш - е ти пратя линк, ако искаш бг инфо - също.

109

Българин

преди 2 години

До Анонимен 128Писна ми от путо-пропаганда. Ако имаше и грам вярно във всичките ви опорки, Путин отдавна да е продълнил света от рев срещу тези неща. Какви ядрени оръжия, какви биологични оръжия, какви глупости ви измислят празните тикви 2 седмици след нахуването на путопоклонниците в Украйна

108

До ууу

преди 2 години

Мисля, че си абсолютно прав! Хитлер беше започнал войната с Англия, но успяха да го убедят да прекрати и да се насочи към СССР. Това е само началото. Следващите локални войни ще бъдат за ресурсите на Русия.

107

До 128

преди 2 години

На 19/02/2022 Зеленски беще в централата на ЕС за да иска връщане статута на Украйна като ядрена държава. Имаше бурно ръкопляскане. Какво ли не прави омразата към една държава и желанието да й завладееш ресурсите.

106

Анонимен

преди 2 години

Голяма радост за наглосаксонците в САЩ и Англия - два славянски братски народа се бият.