143

Анонимен

преди 2 години

Този още не е разбрал защо го освободиха!Един съвет, та ако ще да е домсъвет се ръководи от председател.Ако не си съгласен с колегите си напускаш доброволно. Ако не е доброволно ,те уволняват.Можеш да се оплачеш на синдикати,омбусман или в неделя в черквата!

142

Анонимен

преди 2 години

Не виждате ли че в България намаш право на мнение каза нещо и го изгониха

141

аман

преди 2 години

аман от путинисти във България - тия накрая ще ни изкарат от ЕС и НАТО, и ще ни натресат поредната освободителна война т.е. 'специална операция" от братския руски народ. Как не се намери поне един генерал, който да не е марионетка на Кремъл, баси кошмара братче. Тоя Янев трябва да бъде съден за държавна измяна, обаче от кого, като всичките един баща ги е правил -> СССР.

140

Анонимен

преди 2 години

Изчезни комунистическо г08?до!!!!

139

Радев фигурант

преди 2 години

В Гугъл пишат, че Радев е Фигурант, понеже Янев бил троянски кон на Русия.

138

Ари ве къч

преди 2 години

Докога ще го показвате този русороб.Някакъв си русофил го изгонили много важно !!До преди 1 година никой не го познаваше този ***.

137

Анонимен

преди 2 години

На тоя руски слуга тия размишления на глас лично Решетников ли му ги спусна или по-скоро Радев го инструктира??

136

Дядо Кольо

преди 2 години

Като чета този форум си мисля дали процентите не са повече от 80.

135

Анонимен

преди 2 години

Държавата загива, благодарение на руски генерали некадърници!

134

ТОВА СЕ ОЧАКВАШЕ..

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ - КАТАСТРОФИРА..!!..... ВСЛЕДСТВИЕ НА ЕДИН ЮМРУК-СТОВАРИЛ СЕ ВЪРХУ БЪЛГАРИТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО 2020... .... НАТУРАЛНА ДС/БКП-РАДЕВА ЗИМА.

133

за да живееш в мир

преди 2 години

Днес руският самодържец формулира какви са условията някой съседен народ да живее в мир с него:- народът трябва да се съгласен да даде на Русия всяко парче земя, което тя се хареса- народът трябва да е разоръжен и да зависи само от волята на Русия- народът няма право да си избира други съюзници и партньори освен Русия- народът трябва да вярва на договорите с Русия , които не струват хартията на която са написаниМоля всички , които са съгласни с тези условия да ми сложат по един минус.

132

Анонимен

преди 2 години

До Жалко за протеститеТой ако Стамболов беше питал, досега всички щяха да са забравили , че България е съществувала. После руснаците са пратили роби като теб да го нарежат на парчета за отмъщение.

131

Жалко за протестите

преди 2 години

Янев е взимал най добрите решения за България, до като Петков е минал убочение за отдаденост към САЩ. Сега България има пълна подкрепа за янките, без да питат и един българин, какво мисли.

130

Какви са тия

преди 2 години

Военни президенти... Военни партии.... Харвардски невменяеми....?..... Е как ще живее добре българина тогава..?

129

Анонимен

преди 2 години

И тоя службогонец беше министър на Министерството за "Специални операции", в навечерието на войната. Бог да пази България!

128

Анонимен

преди 2 години

Айде поредния безполезен търтей, който си мисли, че света ще спре да се върти без неговите безценни качества и умения. Ами Чефо имам новина за теб: нищо не става от теб и за твоя голяма изненада, даже и нямаме нужда от теб! Айде чао, довиждане, лека нощ!

127

Какви жалки

преди 2 години

оправдания!А Унгарският Президент е поискал войски на НАТО днес!РАЗБРАЛ е, че Путин иска нереални неща: 1967г.Затова са коткали ПУТИнОТдавна замислено.И ще се прегърнат с русофили и многобройни тук- КАМЧИЯ, Черноморие

126

Анонимен

преди 2 години

Поредният горделив самозабравил се чантаджия- със огромно самочувствие на "фактор", растягащ дъвки зелен чорап...- в очакване и набиращ спонсори - за поредната мъгла (партия) за нищоправене..от кабинетче на кабинетче - инъче "генерал"..избутал тук таме някоя школа ,курсче.."службата" върви ,кинтите и те ..ам..то армия нямаме ,но генерали кооолкото искаш -аман от дървени философи

125

БОЛЬШОЙ РУСКИ ТЕАТЪР

преди 2 години

Кукловод е Радев... Куклите на конци са:Киро, Асен, Янев, Рашков, Бойкикев, Гнома, маяма, Хаджа,Бабикяна.....Голям но ер играят на гладните българи

124

Daskala

преди 2 години

Евала. За директните думи. Само се питам: Защо му даваш време?