53

Русомраз

преди 2 години

Каракачане, и ти ли стана путинопат?!?

52

gyk

преди 2 години

Победата е за Украйна, защото правдата е на нейна страна!!! Путлерандия ще се превърне в сев. Корея на Европейския континент!!

51

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов, Русия се нуждае от свинска мас за да победи Украйна. Крайно време е да напълниш 2 тенекии от твойта мас и да изпратиш на фронта в Киев за да победи любимата ти руска армия.

50

КАСАПИН

преди 2 години

Щом воеводата е казал... така ще е... Тлъст мудак :D

49

Не

преди 2 години

виждам някой да иска разрешение. Видимо управляващите пи света-искат война

48

Анонимен

преди 2 години

И тоя почна да размива, какви ядрени заплахи от украинците?

47

Роскомнадзор

преди 2 години

"По думите му "е ясно как ще завърши войната". Военна операция товарищ Красимир Дончевич, военна операция! Не е "война"!

46

Българският народ

преди 2 години

подкрепя Русия безплатно. За разлика от шепата майцепродавци, които получават подаяния от западните си господари.

45

Анонимен

преди 2 години

И този бивш военен пишманминистър бълнува за някакъв блицкриг то бива некомпетентност но това минава всякакви граници.

44

Срам и позор!

преди 2 години

И тази биологична маса ни е била министър на отбраната!!! Добре че отдавна не е! Какъв срам щяхме да берем пред света!Сигурно само филми за Джеймс Бонд са му в главата - Путин е този който ги гледа.Няма да забравя другарката Ана Чапман как я посрещнаха в Москва - като Щирлиц!Срам! Срам и позор! Дано си измием позора с новия ни военен министър!

43

Надежда

преди 2 години

Сами даваме алиби на рашките да пренасочат доставките си от Европа към Китай, ама може и това да е част от стратегията им ..... Винаги се заблуждаваме че нещо ставащо е хаотично, а след време се оказва че е планирано старателно дълги години преди това .... пък сега има и мощни компютри - Китайски .... смятат яко ... Тук се ръчкаме и разединяваме с дребнотения, а загиват невинни хора пожертвани за рахата на империите ... Но така е било винаги и едва ли ще се промени.... остават само надеждите..

42

Анонимен

преди 2 години

Обаче на българина с изпран от червената пропаганда мозък така и не му стана ясно ние къде сме. Нападне ли джуджето Ботокс България, напада НАТО. Асимилирайте го най-после. Осъзнайте, че джуджето не защитава никакви руснаци, а избива комплекси. Ако защитаваше руснаците, нямаше да установи плутокрация в Русия, а демокрация. И всички граждани да усетят по джоба си, че тяхната родина е най-богата на природни ресурси в целия свят. Вместо това - шепа милиардери, а народът мизерства..

41

анализатор

преди 2 години

До: Брр (номер 37) Знам че ще прозвуча като типичен любител на конспиративни теории (а всъщност за мен това са умствено ограничени хора), но не знам защо имам чувството че си прав?Не бих се учудил, ако този нов коронавирус е разработен в същата руска лаборатория в която и Новичок. Само че Путин го е пуснал в Китай, за да не буди подозрение.Целта му е да отслаби западните икономики така, че започвайки войната в Украйна да няма силни противници срещу Русия.Може и да бъркам... дано.

40

Анонимен

преди 2 години

Укрите са обкръжени в Донбас, куев почти. Друго си е укрите да започнат да се предават като немци! Някак по-забавно е...

39

Анонимен

преди 2 години

Ех, Гончев, Гончев 34!... те само си говореха, че няма опасност, нали са хитреци. Армията на РФ мислиш не ги вижда. Просто трябваше да направят крачка-две назад. Например, да започнем от Минцките споразумения, езиците на малцинствата...

38

Анонимен

преди 2 години

Путин я започна и той ще реши кога ще свърши.ЕС няма думата другарю Каракачанов!

37

Black Sea

преди 2 години

Иш.кембе воев.ода още не знае, че полека лека службите ни ще стигнат и до него. Ще трябва да обяснява за ремонта на МИГ-овете, плачевното състояние на войската, златни паспорти и пр.

36

BILLA

преди 2 години

Надява се шкембе войвода за някоя друга рубла, ама мястото му е вече заето от Копейкин.

35

анализатор

преди 2 години

"По думите му "е ясно как ще завърши войната". Какво ти е ясно бе шyшyмигo!!! Ясно ти е като вятър и мъгла!!!Ти някога хващал ли си оръжие в ръка да стреляш, че да ми се правиш на военен стратег?За две седмици "непобедимата" руска армия понесе толкова жертви, колкото в цялата девет годишна война между СССР и Афганистан, над 14 хиляди души!С това темпо ако продължават - по 1000 жертви на ден от руска страна, кога мислиш че ще "победят"?! А?!

34

Гост

преди 2 години

И този е бил военен министър? Майко мила, какво невежество. Как ще говориш за настъпление в Донбас, когато върви обкръжаване? Как ще твърдиш, че държава колкото Франция може да бъде превзета за два дена?