113

Пешо от балета

преди 2 години

Относно руската земя да стане или остане украинска, вероятността клони към нула. Това е все едно САЩ да даде Пърл Харбър на японците или на корените жители.

112

Пешо от балета

преди 2 години

Където са отишли САЩ, разрухата е пълна. Дайте един пример това да не е така.

111

Петров

преди 2 години

Тумбъка пак дава мнение, няма ли кой да му затвори устата на тоя, политически труп....

110

Четете с разбиране

преди 2 години

До Лидер-ВМРО-русофилПоне знаеш ли защо Владо Черноземски е убил австоунгарския крал?

109

Щерю Щерев

преди 2 години

Четете Руския ултиматум.С Украйна е свършено.Следва етап 2-границите 1997.и премахван ядрените оръжия нй САЩ отЕвропа и Турция.Ако това не стане или някой се опита да попречи следва ядрен удар-друга опцияняма.РФ играе Va Bank.

108

бълагрин

преди 2 години

Не е нормално Украйна да въвлича народите в трета световна война за да бъде самостоятелна. Русия трябва да спре войната, но да получи гаранция от Украйна да бъде неутрална държава, граничи с Русия и е длъжна колкото и да иска да бъде свободна. Нито Русия, нито Украйна трябва да смятат, че решават сами МИРА на държавите.

107

джаич

преди 2 години

Караглиган Каракачан ( демек агент Иван от ДС на НРБ филиал на КГБ на СССР ) пак замърси форума на Dnes.bg с обичайните си просъветски флатуленции относно патриотизма като висша любов и преданност към комунистическата идеология и Руската Федерация !

106

Аве

преди 2 години

Тоз "гоуем разбирач"агент на дс откак не се облажва от властта, некак странно смени "брега ". Докога ли ъъъъ?

105

Шивача

преди 2 години

Най - после реален и умен коментар!!!!!

104

Анонимен

преди 2 години

Такива отхвърлени от народа и партията си нямат право на мнение те са шкарт

103

FMC

преди 2 години

Някои хора бъркате с лозунгите. Правилно е да се каже-да живее България, Украйна, Русия, долу НАТО :) И странно как пак ционист ни вкара в тая каша...

102

Б. М.

преди 2 години

А те, хитлеристите са държали много на етническия произход. А, и не ми пробутвайте сравненията с Македония. Ако си ходила в Македония, щеше да видиш, че македонцкте, НЕ СЕ различават от нас.

101

Б. М.

преди 2 години

Христова, това, че руси и украинци имат по две уши, две очи, един нос,... НЕ ГИ ПРАВИ БРАТЯ!!!Както и НИЕ НЕ СМЕ СЛАВЯНИ И БРАТЯ с русите. Много ти е повлияла червената пропаганда. Украинците, повечето от тях са по - близо до нас българите. Там е било 800 години България. Погледни ги, в гледай се в лицата им и кажи, приличат ли си? Показателен е фактът за различното отношение на Хитлер към тях.

100

Л.Христов

преди 2 години

До 72Много си прав брате! Заради един болен мозък умират много хора, но болния мозък не е Путин, а Степан Бандера и всички негови производни. Гледай филма на Оливър Стоун "Украйна гори" и ще разбереш кои са болните мозъци и, че ако го няма Путин такива като Зеленски още щяха да ги правят на абажури и ***. А Зеленски е актьор нает от краварите да "накара двама братя да си извадят нож"

99

Л.Христов

преди 2 години

Kaто никога да съм съгласен с шкембевойвода! Онова което ни пропагандират по масмедиите е абсолютна лъжа. Единствено си мисля, че греши относно някаква заблуда за блицкриг, едва ли Путин се е заблуждавал. Категорично съм против войната, като хуманитарно бедствие, но иначе нацистките формирования в Украйна няма как да бъдат спрени и ще продължат да правят огромни бели. И също като "шкембето" мисля, че Европа трябва да се откачи от краварите, защото иначе икономически ще ни се разкаже играта!

98

Анонимен

преди 2 години

Голям срам тоя

97

Втрещен

преди 2 години

Брей, кой му написа речта да го поздравя?

96

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще свърши много бързо до хребета на Урал. Но не от западната му страна! Баба ви Ванга.

95

Заки

преди 2 години

Джаба ,ти си престъпник и крадец.Като бонус доносник от ДСВидяхме те колко струваш...

94

Карагяурсуратташакли

преди 2 години

Отур бакалъм бре, коджакафали.До вчера армия алармаджи министер , днеска панаир сеир .