63

До67

преди 2 години

Викаш ПАРОДИЯ е цени на горива над Три лева а до месец Четири ,Пет лева,цени на газ за 1000 кубически метра 3300 долара а до месец 6000/7000 долара?Да се чуди човек Откъде се пръквате едни такива "умни,умни,умни нормални"хора???

62

Киро Парцала

преди 2 години

TОВА БЕШЕ НАШАТА ТАКТИКА БЕ ХОРА!Това беше замисълът на ПП БЪЛГАРИЯ, сега се обединяват Китай и РУСИЯ иии... си е вало Обамата. Лошо Бай-дън, лошо О,макарон и те така.. навеждаме се бавно и се хващаме сега за палците..

61

Анонимен

преди 2 години

До До55/61 "Не е нужно да си"политкомисар"за да проумееш че без ресурсите на Русия ЕС е обречен като фактор в световен мащаб!" Да бе, дори и най-обикновения русофил склададжия и шофьорче ги "разбира" "тия работи". Пародия на нормални хора.

60

Анонимен

преди 2 години

китайчета и тях ги сърбят малките жълти ръчички. много им се денацифицира тайван.

59

Анонимен

преди 2 години

До60 Разбирам те напълно,не е лесно да си тъъъъпо,ама е много лесно да парадираш с това!

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 Да. Така е. Теб кво те топли?

57

Анонимен

преди 2 години

До 61 Ми заминавай за русия на светло и топло.

56

Анонимен

преди 2 години

Коя е най-голямата по територия страна в света-Русия.

55

До55

преди 2 години

Не е нужно да си"политкомисар"за да проумееш че без ресурсите на Русия ЕС е обречен като фактор в световен мащаб!САЩ затвърждават своята сила,Китай с така поднесената му Русия продължава своето бурно развитие,ЕС го чака тежко и мрачно бъдеще!

54

Анонимен

преди 2 години

До 59 Значи сега е моментът русофилите да за минават за русия. Там е топло и светло. Да не се мъчат е студа и глада на ЕС.

53

До54

преди 2 години

"Студ,глад,разпад на ЕС'това е бъдещето на ЕС и не смешно а е направо тъжно!

52

Анонимен

преди 2 години

Нали им дадоха 400 млрд. в твърда валута,които трябва да връщат,а те техните твърди валути придобити като твърди комунисти могат,като нашите твърди можахс да ги изпишат в куфари с вагони за заеми,наеми,дългове,и за туй ще ги подкрепи и Путин дори щот има да връща даже да се обръща къде какво има за обръщане от изтичане с изцеждане по ликвидност и за връщане.

51

Рубльо Копейкен

преди 2 години

Банда неонацисти и наркамани бомбандират Москва и Ленинград го изравниха със земята майки с деца прекосиха пеша Сибир и емигрират в Северна Курея. Памагите

50

Анонимен

преди 2 години

Буквално до седмици ще има голям конфликт. Младите поколения си представят света като електронна игра. Мрънкахте срещу пандемия и мерки, но сега ще видим всички ужаса. Шокът ще бъде огромен.

49

Анонимен

преди 2 години

До До44/53 Все едно слушам политкомисар на партийно събрание през 75та. И те така обявяваха "политическата и икономическа смърт" на "прогнилия Запад". Само "още малко" другарЕ!

48

Анонимен

преди 2 години

"мир, стабилност и развитие в света"В едно изречение с Русия и Китай е просто смешно. Агресорски страни.

47

До44

преди 2 години

Каква ли,ами ако ЕС искаше да съществува на картата на земята като глобална сила,то пътят и минаваше само с потреблението на Руските ресурси,само не ми говори че нямаше начин,сега на ЕС му остава бавна и сигурна икономическа смърт!

46

Анонимен

преди 2 години

Гледай къде са парите и си прави изводи. Едно са приказките, друго са действията.

45

Анонимен

преди 2 години

"И двете страни отхвърлят възраждането на мисленото от Студената война, а също и идеологическото противопоставяне," Хахахах, фалшификациите по Оста на Злото си личат с такива изказвания. ЦЯЛАТА РЕТОРИКА на Путин е базирана на мисленето от Студената война, тъй че как точно "отхвърлят възраждането й" при положение, че ТОЧНО фашистка русия я е поставила като централна тема на външната си политика. Комунистите винаги са били цинични до абсурд.

44

Анонимен

преди 2 години

Обичаш Русия, получаваш Китай в пакет. Простите хора търсят прости обяснения и обикновено ги намират