103

Котьо

преди 2 години

Ами направете си съюзчето и оставете останалия свят да се присъединява там ,където му се иска.Толкова ли е трудно да го направите.Все някой ще ви напада, все си мислите че ще посегнат.Оставете всяка държава да се самоопределя къде и с кого иска да бъде.Ако сте толкова добри и напреднали , те сами ще дойдат при вас.Но на всички вас не са приети такива похвати.Вие сте най великите на света и нищо друго няма право на глас.Ами завладейте го щом така ви е угодно и ще приключат мъките на всички ви

102

Monty

преди 2 години

До ГРИЖАТА ЗА ХОРАТАМисля си, че в България процентът, грижещи се за родителите си са повече.

101

Анонимен

преди 2 години

скоро Тайван ще го отнесат китайците си правят добре сметката

100

анонимен

преди 2 години

Нашият демократичен Свят дава 77% от Световната икономика. При нас са научните центрове и технологиите. Повечето от търговията на Китай е с нашите страни. Скоро спираме китайски внос и като няма къде да изнасят,ще се спука китайския балон. Русия е индустриално джудже и тях не ги броя.

99

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще я подкрепи, Пекин отдавна се стреми към европейските пазари, стъпвайки по гърба на руските сателити в ЕС и региона. Русия и Китай искат за се придвижат, колкото е възможно по-близо до западна Европа и да доминират там. За това, не се подбират средства...

98

Анонимен

преди 2 години

Как няма да подкрепят, скоро ще си имат голяма колония, от която да грабят евтини ресурси. Просто трябва да крепят един диктатор на власт. Китай стана господар на Русия, само с един ход на Путин.

97

ГРИЖАТА ЗА ХОРАТА

преди 2 години

2007Г САМО 30% ОТ КИТАЙЦИТЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ, ДНЕС ВЕЧЕ 40% А ОСТАНАЛИТЕ СА ГРИЖА НА ДЕЦАТА СИ- СПОРЕД СТАРОТО КИТАЙСКО ПРАВИЛО И ДНЕС ДЕЦАТА СЕ ГРИЖАТ ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ, ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ РАБОТНИЦИ ДНЕС ПОЛУЧАВАТ 8/17 ДОЛАРА ПЕНСИЯ- ЕТО ТОВА Е РОДИЛО КОМУНИЗМА И ГРИЖАТА ЗА ХОРАТА.

96

Анонимен

преди 2 години

"да ако не сте забелязали нито турция нито изрел са се включили в говедарските санкции , аи сме най умни начело с киро ***" ... а пък ако беше да Тиквун, щяхме да сме с най-лютите санкции.

95

Анонимен

преди 2 години

да ако не сте забелязали нито турция нито изрел са се включили в говедарските санкции , аи сме най умни начело с киро ***

94

Анонимен

преди 2 години

Най-кофти е ако Ердоган навлезе в България и Гърция,а и на севр и си завземе онези земи дето са му в картата от империята.Тогава вече ще го посрещаме Путин с цветя!

93

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето: 7 март 2024 - Тристранният пакт Русия, Китай и Индия разби НАТО. Разбомбена е Европа, Великобритания и САЩ. България се присъединява към Тристранният пакт.

92

до 97 Гром

преди 2 години

След 10 дни не години.Китай веки момент ще навлезне в Тайван и хич няма да се бави като Путин.За няма и един ден ще ги смаже и присъедини!

91

Пънчо

преди 2 години

До Кънчо: чети повече външни източници. Целия БРИКС е зад Русия, плюс още един куп държави от латинска Америка, Азия и т.н. повече от 50 % от населението на света е зад тях. Ти не ги слушай нашите ***. Според тях света е сащ, Англия и колониите им и ес.

90

Grom

преди 2 години

Ситуацията е от голяма полза за Китай. Русия ще бъде тласната към Китай, за което ще заплати висока цена. А Китай в момента гледа с интерес и си води записки за подготовка за анексията на Тайван. Това, което сработи сега за Русия, със сигурност Китай ще е подготвен за него след, да кажем, 10 години.

89

Скитник 13

преди 2 години

Бе от *** ви е страх, от Китай ви е страх а от кого не ви е страх или няма такива. Тук и да ви обиждат и да ви хулят явно ви кефи. Нормално нали. 500 год наведена глава сабя не я сече. Ми що тогава бегате на запад а не към Русия и Китай а? като е толкова шукаритетно там!?

88

sхг

преди 2 години

тези бастиони на свободата - Русия и Китай. Русофилчетата - защо ходихте да берете ягоди във UK, а не в Русия бе смешници?

87

Анонимен

преди 2 години

Чайниците защо правят глупости?Могат да пуснат 100 тина отряда,ама малки от по 5 милиона души,не по-големи иначе ще ги забележат,и да атакуват Русия.Всичко ще се реши много бързо и кризите ще приключат.

86

Анонимен

преди 2 години

Браво! Сега да ви видим Ю Ес Ей и дребни мозъчета.

85

Кънчо

преди 2 години

Нали осъзнавате каква военна сила са Русия и Китай...няма нато, нама ЕС, няма нищо, което да ги спре... Особено ако са подкрепени и от Индия.. Пак ще сме на грешната страна..

84

Mersi

преди 2 години

Радвайте се на последните щастливи дни на нашата цивилизация.За съжаление, все ще се намери някой луд за да натисне червения бутон, след което няма остане нищо. GAME OVER. Само, че без втори шанс.И така, това беше последният коментар от мен. На оцелелите селд апокалипсиса - дерзайте.