51

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Армията е на...народа.Стотици хиляди запасни и действащи офицери,сержанти и войници ще подкрепят партия,яко се обедини около генерал Янев.Боко Банкянски бе...фалшив генерал,та направи партия,та един истински български генерал,няма да направи.

50

перко

преди 2 години

Аз ще гласувам за него, ако каже къде е бил когато Бог е раздавал акъл на хората!

49

Роко

преди 2 години

Мъртво родена.....

48

Анонимен

преди 2 години

поредното нищо

47

Хичо

преди 2 години

Партията ще се казва Операция сърп и чук,а мотото ще бъде Като нема долари работим с рубли

46

eve1

преди 2 години

Този трябва да застане в Хага редом до Путин и останалите военопрестъпници от Кремъл,като техен поддръжник и последовател,макар че е воден единствено от жаждата си за власт,той е престъпник като тях.

45

Анонимен

преди 2 години

Точно такъв човек ни трябва-честен,свестен и известен.Писна ни от мижитурки,които се кланят ту в едната,ту в другата посока.

44

Анонимен

преди 2 години

От разговори с близки и познати правя извод, че този човек събира симпатии и има шанс да привлече доста гласове. Вече обаче всички са доста предпазливи, защото много вярваха в промяната, а се получи стани да седна.

43

Анонимен

преди 2 години

Партията още не е създадена и гербавите калинки вече са на нокти.Споко бе,вожда ще извади пачките от чекмеджето и пак ще ви нахрани.От глад няма да умрете.Ама от злоба може и да се капичнете.

42

СС

преди 2 години

Човека който има снимки с Байдън човека който е Натовски генерал, човека който американците назначиха чрез Радев за премиер и първото му действие беше да сългасува нещата с Херо Мустафа..... и вие ще му се вържете на него и на игрите на козях че е партията му ще е патриотична организация на това му се вика разделяй и владей. ще обере гласовете на левите и умерените патриоти както и на недоволството а зад него са същите хора и интереси сложили ПП да управлява, мислете малко не вярвайте на циркове

41

Винету

преди 2 години

Първо да научи кое е операция и на какво му казват война и после да се вживява като голям вожд.

40

професор хръц

преди 2 години

Още една партия,платена от Москва?Ще фалират вече Путин.Че в България станаха няколко руските партии-хрантутници на Кремъл...Възраждане,Атака,оня Марешки....чекай малко за партия,че рублата девалвира и не можеш да си купиш даже поничка?

39

Военен

преди 2 години

В България генералите са повече от войниците ! Някои от новите генерали не са ходили войници , други - са изкарали курсове на слушатели по разни академии и комунистите ги направиха генерали, трети - покрай фоерверките по празниците също сложиха пагони на генерали....! Изобщо , генерали да искаш в България ! Само нито един държавник не се намери да напъха котилото комунисти в *** г.з досега !!! Така ще си затрием държават - начело със зелени чорапи!

38

От народа

преди 2 години

Янев, може и да е краен, но направи много, много повече за това кратко време, отколкото герб за 12 години, например. На България и трябва Родолюбец да управлява, а не отстъпници, продажници и крадци. Визирам герб, ДПС, СДС. Трябваше Борисов, заедно с ортаците му вече да са в затвора, а да се разхождат. Това какво означава?!?!? Че мафията си е наред. Също така стана ясно, че в момента нас ни управлява американското посолство, и то много лошо ни управлява. Вие какво желаете??????

37

Владо

преди 2 години

Радевски руски номера.

36

До 31

преди 2 години

Ти добре ли си с главния мозък?Подобни съждения могат да изникнат само в глава с объркана мозъчна дейност.

35

Анонимен

преди 2 години

Колкото Цветанов успя да направи...

34

Анонимен

преди 2 години

Има Възраждане! Янев не е необходим! Ако иска да стане член на Възраждане, ама на дали, защото е американски проект!

33

тц

преди 2 години

поредната партия на козяк....

32

Калеко Алеко

преди 2 години

Поредният проект под егидата на фигуранта ... обитателят на "Дондуков 2" и свитата му от кадри на ДС и кремълси постановчици, се превърна в инженерингова фирма за проектиране на разрухата на България и българските институции в полза на червената олигархия от Прехода и товарищите от маскава ... !!!