91

Нормален

преди 2 години

Абе, Янев сам ли го е измислил , този проект ? Огледайте се ! Има политолози , институции , които анализират ситуацията и политическото пространство , неориентираните гласоподаватели . Той е мъжкар , който се е нагърбил да понесе товара . Успех !

90

анонимен

преди 2 години

И Радев изолира Янев. Само Копейкин ще е с него. Голям кеф.

89

Нац. Предатели и

преди 2 години

русофилчета, кът тръгнат сега три синджира путинофилогъзоблизци от запаса( и не само )мила моя майно ле, неа начин и шиварката и тям подобна *** национални предатели дан съ шмугне там.

88

Емил

преди 2 години

Новия месия, явно е отредено на изстрадалия български народ само мъка!

87

Анонимен

преди 2 години

Браво на г-н янев

86

ЯЛОВА РАБОТА

преди 2 години

Силно се надявам цялата работа на ЯНЕВ да се окаже ЯЛОВА. Просто поредното безобразно ПОЛИТИЧЕСКО ИНЖЕНЕРСТВО "под егидата" на Радев.

85

Анонимен

преди 2 години

Несретник!

84

Анонимен

преди 2 години

Видяхме го колко струва когато беше министър председател ,искаше още пари да дава на американците за хартийки! Аз мисля че ни стигат разни нови ИТН,ПП и Изправи се.... които са едно към едно като старите!

83

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм от ГЕРБ, но изобщо НЕ харесвам Стефан Янев.

82

Абе...

преди 2 години

Ква партия, кви пет лева, скоро бомбите ще падат върху нас, тоя главоч партия си прави.

81

Анонимен

преди 2 години

Поредният проект на американците, като видяха че последният им не е толко популярен и няма да издържи дълго. Целта е да се разцепят анти-ЕС гласовете. Този ще се представя за патриот и че го интересуват нашите интереси. Това с новите проекти го знаем как свършва. Поне се надявам да сме си научили урока.

80

Висини

преди 2 години

Абе защо никой не споменава как още с участието си в първия служебен кабинет намърда децата си на сгодна работа в богати държавни фирми? Това са важни индикации, особено когато мечтаем за чистота и почтеност. Не му вярвам и грам, още повече, че войскарите много бързо се поддават на ласкателства и съблазни. Имаме пример, нали? Изглежда се бъгват, когато от състояние да козируват, се оказват в позиция да решават

79

айдее

преди 2 години

До Анонимен 78Не харесвам генерали занимаващи се с политика!И това не ме прави гербер!У нас генерали и професори наспорил Господ!За това цъфтим и връзваме непрекъснато!

78

Анонимен

преди 2 години

В образа на лицето му има повече изражение на почтеност,отговорност,деловитост,отзивчивост,рационалност,сериозност,смелост,предприемчивост,сигур-ност в действията,изказването,реченото,стореното и др. качества на характера повече отколкото на други преминали до сега в политиката на промените и реформите,които са необходими,но до сега никой не можа да предприеме и извърши нито в парламента нито по места оправдавайки се с какви ли не фактори влияещи на ситуациите за промените с реформите от липсите

77

Анонимен

преди 2 години

Щом ГЕРБ са впрегнали всичките си трoлове да говорят и пишат против Янев и идеята за партия на Янев, значи партията на Янев ще е добър избор за гласуване на следващите избори, а те може да са и по-скоро отколкото си мислим.

76

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че почти всички "социолози" са на хранилка при ГЕРБ, както преди това бяха на хранилка при СДС.

75

Анонимен

преди 2 години

До Таксиджиев Ама го няма, да проверим! Така плащат на пуделите си, а не пред ЦУМ!

74

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ЗА партия на Янев!Ще гласувам с две ръце за него.Успех генерале!

73

Радев фигурант

преди 2 години

В Гугъл пишат, че Радев е Фигурант, понеже Янев бил троянски кон на Русия.

72

339

преди 2 години

Успех!