33

до 33

преди 2 години

Ахаа, стария комунистически метод - да оправдаваш едни престъпления с други. Аз пак не разбрах, от позицията на какви руснаците поставят условия какво да правят чужди държави?

32

До 30

преди 2 години

А от позицията на какви натовски държави реши ха да "демокртизират" държави като Ирак, Сирия, Либия и други нанасяйки масови въздушни удари по тях и с какво се подобри живота в тези държави, сега по-добре ли живеят?

31

Реалист

преди 2 години

Никой не е искал освобождението им, в Харков руснаци воюват против *** на Путин. Освобождението насила, си е живо робство за пример 1944г.

30

Владо

преди 2 години

Вчера изби над 2000 цивилни само в Харков.

29

до 10

преди 2 години

А от позицията на какви руснаците ще искат нещо или не на границата си?! И защо да не може да кажем Украйна да каже, че не иска да има съсед, който ги заплашва с атомни ракети, и затова руснаците да се преместят по-към Сибир? Е сега цивилизования свят ясно показа отношението си към Русия и им посочи пътя да станат С.Корея номер 2.

28

do 27

преди 2 години

Русия може да е освобождавала нещо в далечната 194х общо-взето тези хора, участвали в събитията тогава вече са история. Сега нещата стоят вече по друг начин. Вече не Германия, а Русия от 21 век е подпалвача на 3СВ, заплашваща няколкократно с атомни бомби целия свят. Агресор и убиец на цивилини. Едва ли някои след средата на 20-то век може да е вярвал, че съврменна Русия е новата Нацистка Германия.

27

dakotabg

преди 2 години

До 10:Евала за коментара,ама има много ,,слепци''и ,,бензиностанции с ракети''!

26

Анонимен

преди 2 години

внедрявайки т.н. Азов и нацита за да имат после повод февруари 2022 да нахлуят в Украйна.---Русия освобождава Украйна от нацизма, много ми е интересно това как ще го обясниш на живите украинските ветерани от битката за Сталинград от Втората световна.

25

До 25

преди 2 години

По начина по който се развиват военните действия не ми изглежда точно така, ако на руснаците не им пукаше за цивилните щяхме да видим масови въздушни удари по градовете, прекъсване на ток и вода в тях и затваряне на всички коридори за доставки още на втория ден а това не се случи. А настъплението беше предимно наземно с предоставяне на достатъчно време на всички цивилни да се изтеглят от големите градове, а защо те не се евакуираха още в началото това е въпрос който трябва отправим към други.

24

Анонимен

преди 2 години

До До 17/24 Те и сега го правят: цели квартали са сринати и направени необитаеми от бомбардировките и обстрела на руските фашисти.

23

До 17

преди 2 години

Те ако искаха да ги избият досега щяха да го направят.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "Нека всички телевизии да отидат и да предават пряко," Руснаците раниха оператор на международен екип в кръста докато снимаше а други от екипа отнесоха куршуми в бронежилетките. Руснаците В СОБСТВЕНАТА ИМ СТРАНА забраниха и на последните независими телевизии да работят. Превърнали сте се в проводници на Злото и ще си носите последиците, рано или късно.

21

до 19

преди 2 години

До преди 2 седмици нямаше нещо бежаци. Също така преди събтията от 2014 също нямаше Азов и подобни. Руснаците заедно с анексията на Крим, подготвиха почвата и в Донетск и Луганск, внедрявайки т.н. Азов и нацита за да имат после повод февруари 2022 да нахлуят в Украйна.

20

Анонимен

преди 2 години

Лъжааат лъжат руските вече никой не им вярва освен путинофилите, .... нооо днес 1$ е равен забележете в момента на 139 рубля , ооо лошо мн лошо и още по лошо ще става. За сведение в началотоо на войната беше 80 рубля

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "Хитри са руснаците - отварят хуманитарен коридор и после стрелят по него. Вече 2 пъти го граха тоя сценарий" Изззроди са, не хитри. Впрочем, те наскоро бомбардираха складове за храна. Трябва да ви подскаже нещо за това каква е "хуманитарната помощ". От убийци не чакай хуманитарна помощ, а гадни "изненади". Създват глад, за да "помагат", тия номера са известни от хиляди години.

18

Анонимен

преди 2 години

15 Азов говори ли ни нещо? В Мариупул направиха опит да изкарат населението от жени и деца, руснаци ги ескортираха, а Азов и неонацитата на Европа държаха хората като жив щит. След като го дадоха с кадри по руската тв изведнъж дръпнаха шалтера на тв-то. Защо? Нека всички телевизии да отидат и да предават пряко, нека целия свят види истината. Ако руснаци са к()пелетата нека го знаем, ако са нацистите също. Защо ни правят информационно затъмнение?

17

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик 6 А тия, които нападнаха и опустошиха Ирак, Авганистан , Виетнам, Корея, Либия, Сирия, Югославия, а, да изброявам ли още....Та тия какви са според тебе, а....

16

Анонимен

преди 2 години

Сищото обещаваха преди 2 седници, че няма да нападат Украйна. Даже се подиграваха, на тези коти алармираха, казваха им да си навиели часовника. Сега просто ще избият горките жени и деца.

15

Анонимен

преди 2 години

На Русия не може да се вярва. Само лъжат.

14

Анонимен

преди 2 години

Хитри са руснаците - отварят хуманитарен коридор и после стрелят по него. Вече 2 пъти го граха тоя сценарий