53

Анонимен

преди 2 години

защо не пишете за воените затворници които пусна зеленски които са от торнадо какво правят с народа как ги убиват изнасилват и ги обкрадват от апартамент на апартамент пишете истината а не да ни лъжете с вашите лъжливи новини

52

ПЕНКО

преди 2 години

ОБАЧЕ , ПОЛКОВЕТЕ "АЗОВ " И АЙВАР"- НА ДЕСЕН СЕКТОР -СЕ ЗАЩИЩАВАТ С ЖИВИ ЦИВИЛНИ И НЕ ДОПУСКАТ -ХУМАНТАРНИ КОРИДОРИ ---ЗАЩОТО БЕЗ ЗАЩИТА ОТ ЦИВИЛНИТЕ--- ЩЕ ГИ ИЗБИЯТ КАТО КУЧЕТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А СИ ЗАСЛУЖАВАТ !!!!!!

51

Олеле

преди 2 години

Какво лицемерие !

50

До 50

преди 2 години

Ти прочете ли добре - "страните от ЕС" !

49

Анонимен

преди 2 години

русия обяви не друженствеи страни ес там не входит българия затова че не плюйте на русия руснаците и все пак ни обичат те ни имат за братя

48

Алекс

преди 2 години

Украинците да не вярват на руските фашисти.Ще обстрелват коридорите,както вече го направиха.

47

Анонимен

преди 2 години

А не беше ли по-добре, да затвори военния коридор, по който влезе в Украйна?

46

До 46

преди 2 години

Само времето ще покаже кой какво сила притежава, засега можем само да гадаем и да слушаме пропагандата която ни залива от всички страни.

45

до 45 До 44

преди 2 години

Ами те вече и от позицията на силния на могат да диктуват вече, щото се вижда колко им е силата. Да не говорим, че икономически и технологично са си направо незабележими. Сега само стискаме палци Китай, Индия, Пакистан и т.н. и те да не почнат да диктуват от позицията на силния, че те хем имат АБ, хем са по-силни от руснаците.

44

До 44

преди 2 години

Ами нали ти казах от позицията на по-силния ти какво не разбра?

43

do 43

преди 2 години

Ти да не бъркаш темите нещо? Говорим за Украйна и от позицията на какви Русия им поставя условия какво да правят, а не за Либия

42

До 42

преди 2 години

Либия беше доста добре развита държава със стабилно управление, много българи и други чужденци работиха там докато не решихме да ги демократизираме, сега след намесата на натовски държави и масирани въздушни удари в които загинаха много цивилни тя е раздирана от постоянни между племенни войни, та по твоята логика какви сме ние даа им се меси и да определяме бъдещето на децата им?

41

До 38

преди 2 години

Кои са другите престъпления? Това, че една държава има суверенното право в какви съюзи да членува и какво бъдеще иска за децата си? Това ли е престъпление?

40

до 34

преди 2 години

Ясно. Те са бабитите, които тормозят картала и затова всички трябва да им ходят по гайдата.

39

Моканина

преди 2 години

Русия има интерес от тия коридори но ние няма да позволим това, нашите братя украинци и азовци ще останем до край.

38

До 37

преди 2 години

А ти защо си мислиш, че целта им е била да правят блицкриг?

37

До 34

преди 2 години

А не ли лицемерие да осъждаме само едните престъпления докато си затваряме очите за другите, това ли е според теб правилният подход. След като сме си затворили очите за една неправда имаме ли моралното право да осъждаме друга такава.

36

Анонимен

преди 2 години

До До 25/26 "По начина по който се развиват военните действия не ми изглежда точно така, ако на руснаците не им пукаше за цивилните щяхме да видим масови въздушни удари по градовете, прекъсване на ток и вода в тях и затваряне на всички коридори за доставки още на втория ден а това не се случи." Напротив, случи се в момента, в който руснаците разбраха, че "блицкрига" им няма да се получи. Веднага започнаха с бомбардирането на жилищни квартали и гражданска инфраструктура.

35

Хахаха

преди 2 години

Да, за да стреля по майки с деца. Страшна е русия, стрелят по бебета. Сигурно и те са заплаха за националната сигурност на русия или носят ядрени бойни глави в детските колички?

34

До 34

преди 2 години

От позицията на по-силния.