53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 Бе ти по рождение ли си толкова умен? По тая логика колко струваше хлябът при бай Тошо? А бензина?

52

Анонимен

преди 2 години

АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕННОСТИ ВЕЧЕ СА ТУК НАЛИ ТАКА ИСКАШЕ ЦАР КИРО

51

Анонимен

преди 2 години

Така става, когато бедняци се редят на бензиностанциите за да спестят 5 лева...

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 При любимия ти Баце война имаше ли? И колко беше цената на петрола? Както винаги ББ се доказа като цар на глупостите. Щял да отвори държавния резерв!? Ми той тикво е за 90 дни! После?

49

113

преди 2 години

Ами вдигайте ги тези заплати де! Само за по-високи цени на всичко слушаме и виждаме!

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.25 Младите хора, още в III курс студенти, си намират работа, а след 2 години бягат навън. Студентите завършили специалности Микроелектроника , Автоматика, КСТ, Радиотехника намират прием в Германия, Испания, Франция и скандинавските страни, IT специалистите се свързват с филиали на частни фирми и изпълняват поръчки на западни фирми. Току що завършили висше образование лекари биват приемани на специализация във водещи болници на Запад. Киро, младата кръв изтича!

47

Няма

преди 2 години

по-д0лни от гербаджиите!

46

zeus

преди 2 години

Сещам се 90те години бях наследил една Жигула от дядото, лека му пръст. Та вечер спирам, източвам бензина в туба, свалям акумулатора, източвам и водата, че пари за антифриз нямаше. Усещам пак се върнахме във времената да си източваме бензина и крадем чистачките като в песента на Тодор Колев.

45

Анонимен

преди 2 години

Ами нали Бойко си каза бе! - Ще пусна 30-40-50 души които ша ви гонят като чакали. Ето ти чакалите.

44

те не управляват

преди 2 години

До Ми Някой друг управлява!Опитай пак!

43

Анонимен

преди 2 години

АМИ ЩО ЛИ УКРАИНЦИТЕ НЕ ОТИВАТ КЪМ ОСТАНАЛАТА МНОГО ПО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ УКРАИНА, АМИ НАПЪВАТ ПО ГРАНИЦАТА. ВЪВ ОГРОМНА ТЕРИТОРИЯ ОТ СТРАНАТА НЯМА ВОЙНА НЯМА НИЩО. ВОЙНАТА Е ТУКА ВЪВ ТАЯ ЧАСТ. ИЛИ ТОВА Е ЗАМИСЪЛЪТ. НАПРЕЖЕНИЕ.

42

Ми

преди 2 години

тя паниката дойде от малките к0пеленца на гербаджиите!

41

Анонимен

преди 2 години

Гответе се за огромна криза.Петрола снощи удари близо 140 долара за барел.В момента се обмислят и санкции срещу вноса на руски петрол ,това ще докара огромна криза защото потреблението ще спадне рязко и хората ще бъдат засегнати от огромен удар по джобовете си за всичко .

40

Анонимен

преди 2 години

Леле, изобщо не е разбрала какво се е случило. Дори не е обърнала внимание, че докато пълни втория път, под колата става локва и силно мирише на гориво.

39

Анонимен

преди 2 години

НЯКОГА СЕ ТЪРКАЛЯХА ПО ПАВЕТАТА "УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ" И! - СТАНАХА НА ТЪРКАЛЕТА, ГЛУПАВИ ТЪРКАЛЕТА, И ДЪРЖАВАТА ПРОКОПСА.

38

анонимен

преди 2 години

Отстъпки да, но май се иска само Русия да остъпва, докато я раграбят, разкъсат и лииквидират. Защо, защото оттам има какво да се краде. Не че Русия е невинна, но и другите трепят, колонизират и сега под прикрити форми. Ама те имат право да трепят.....

37

Анонимен

преди 2 години

Цялата пап-лач в тази територия трябва да бъде затрита по някакъв начин :) Това няма оправяне...

36

Е

преди 2 години

В моя резервоар има само 10 литра нафта. Сега като взема пенсията ще си напълня в туби 50 литра и ще доливам когато ми трябва.

35

Тошо

преди 2 години

Бай *** си е такъв овреме !Не се научи, че при криза не се блъска и бърза, а се действа спокойно и без паника !Защо ли, ....ами защото точно тогава цените скачат много, от такива неразумни люди, без висше образование и ни най-малко финансово възпитание !И това ако има криза, а то .....няма !Цената всеки си я плаща за своето действие или бездействие !

34

анонимен

преди 2 години

Полека лека и до лудия Макс ще се стигне. С подобна политика от големите. Винаги има начин с взаимни отстъпки, но никой не иска да отстъпва. Ето резултатът.