73

Анонимен

преди 2 години

Интересно, как ще бъдат овъзмездени българите за щетите причинени от близането на западни подметки от пкпетков и сие...

72

Fenasi Kerim

преди 2 години

Имаме и малко бебе, което прави нещата още по-неприятни", допълни тя.Да е жив и здрав бебока а материални проблеми ще има още повече. Гледам олиото в магазина тази сутрин вече гони 6 лева. Заради кризата в Украйна ще има още по голяма инфлация. Ковид кризата ще ни се стори като неприятен сън. Тогава поне държавите имаха резерви, раздаваха кредити, сега вече всичко е източено. Задлъжнялоста расте. Дано в Украйна да се оправят нещата.

71

до 85

преди 2 години

Верно си кифла! Аз по 50 пъти седмично ли да ходя в магазина за хляб, кисело мляко и т.н.?Като имам семейство пазаруваме с колата за цяла седмица бе, шyшyмигo! Може в родния ти Съветски Съюз да не е така, знам ли? В Европейския живеем по европейски! Колата е необходимост а не глезотия!

70

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ е партия приближена до Путин!ГЕРБ е вредна за България!

69

До Striker тъпака!

преди 2 години

Ккаво прави тя там,изобщо не е твоя работа,ама никак! Това кой откъде е и къде е решил да живее е негов личен избор. Не се прави на по голям католик от папата. А един ден като те думнат и тебе,спомни ми си този коментар. Неща..ник,ето заради такива дребни души като тебе сме на този хал!

68

кифла

преди 2 години

отива да пазарува от квартален магазин ,,,, но с кола :) абе друго си е . иначе бензина скъп .

67

пияница мистик

преди 2 години

Вече веднъж го написах, ама хайде пак :))) Купете си "Тесла" и някаква барака във Факултето. 3 дена яжте и пийте с братята роми, като ги черпите, разбира се и после ще са ви верни другари до гроб и веднага ще ви включат в жицата и ще си зареждате колата даже без да плащате :)))))))))))))))))))))))))))))))

66

Лекар

преди 2 години

До кварталния магазин с кола??? Абе, на вас селяните колата загъзъ ви е залепена

65

Е,хе

преди 2 години

До кварталния магазин с кола .

64

Пич

преди 2 години

А Гешев къде е да се самосезира? Или е твърде зает да посреща бежанци?

63

Смях

преди 2 години

Диви племена изглозгват последните останки на цивилизацията...

62

Анонимен

преди 2 години

Македонците бяха написали, че българите са татари - на коне!

61

не разбрал

преди 2 години

Моя не е пълен, не се ошашках като другите!

60

114

преди 2 години

До не разбралВ момента всички са пълни. Освен празните :)

59

zeus

преди 2 години

Не знам какво намесвате Баце, той не определя цените на горивата, просто се случи да управлява в спокойно време и ниски цени на петрола.

58

Цанко

преди 2 години

Петрола Брент снощи скочи до 137 долара, после падна с 10 долара. Точно преди войната беше 93-94. До 137 са 50% поскъпване за няколко дни. Първия ден се беше вдигнал и веднага падна обратно, обаче стана ясно, че войната се забатачи и ето ви 50% по-скъп петрол на нива отпреди 14 години. Така, че 3лв на бензиностанциите вече е много ниско.

57

не разбрал

преди 2 години

Хубаво, но как се целят пълните резервоари?!Или е на случаен принцип?

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен При ББ цената на бензина А 95 беше 2-2,10 лв/литър, сега 2,80-3,05лв, стига в по-малки бензиностанции до 3,15лв. Очаква се до седмица-две да стигне до 3,30 лв, а България да се откаже от руски нефт и превоза му с руски кораби. Руснаците ще превозват нефта до Турция и там ще го преработват и продават. Каква ще е съдбата на Лукойл-Нефтохим при положение, че частни дружества внасят бензин А 95 да кажат премиерът и министърът на МЕ!

55

ПП В ДЕЙСТВИЕ

преди 2 години

ЧЕСТИТО

54

Анонимен

преди 2 години

Ми да си ходи във Видин бе - какво прави в София с тази регистрация, че и мрънка.