Снимка: Bulgaria ON AIR

Няколко дни след новините за поскъпване на горивата, първи сигнали за набези над автомобили в София. Пробит резервоар и източено гориво - така посреща събота сутринта Александрина Младенова. Жената вече е подала сигнал в полицията.

В събота сутринта тя тръгва към магазина, остава обаче неприятно изненадана.

Още по темата


"Когато се качихме в автомобила установихме, че лампичката за гориво свети. Изненадахме се, защото преди около седмица бяхме заредили пълен резервоар. Помислихме, че някой умишлено е източил горивото. Бяхме тръгнали за квартален магазин. Съответно заредихме отново и по пътя отново светна лампичката", сподели тя.

Когато дежурният полицай пристига на място, установява, че резервоарът на автомобила е умишлено пробит и от него е източено горивото. Александрина отдава случилото се на паниката с цените и доставките на горива.

"Не само материалните щети, платеното гориво, а сега трябва да се разправяме и със сервизи и с ремонти. Имаме и малко бебе, което прави нещата още по-неприятни", допълни тя.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева по Bulgaria ON AIR

Коментари Напиши коментар

102

Анонимен

преди 3 месеца

Нали не мислите ,че ако има война или някакъв катаклизъм или немотия а съседа има 20кг. брашно или картофи ще му се размине бухалката. И няма да има значение дали ще ме гръмне или не. То ще го причакам зад ъгала де ... Така че и да се западявате от магазина не си мислете че хората ще легнат да умират в тях без да правят нищо

101

Анонимен

преди 3 месеца

Демокрация хора, всеки си живее демократично и си прави каквото иска, полицията дреме, институциите също, правосъдие няма.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Варненци не ги жалете - като настанят по къщята по 5-6 гладни укри и като им плати държавата някой ден (ама не сега), ще се замогнат :)