9

Гешев

преди 2 години

Няма страшно, ще те опрайме който момче, ти само си трай.

8

а и

преди 2 години

тия бози

7

след

преди 2 години

като тука е холивуд знаеме 4е вси4ката помия с която ни заливат е евреиска прах во4ите

6

Росица

преди 2 години

За пръв път чувам за заключване на нощно шкавче. А е пълнено и снимано с болка от принудително пълнещия го престъпник.Няма да му отвори касата си притежателя на чекмеджето ,я. Но Гешев не го вижда и прибира отчисления.

5

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

ОНЕЗИ 2.5 МИЛИАРДА ОТ КТБ ВЕЧЕ НЕ СА АКТУАЛНИ. НЕ СА АКТУАЛНИ И ДРУГИ 900 МИЛИОНА НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ОТ ДУБАЙ. НЯКОЙ ОТ ПП ОТ ИТН, ОТ ДБ ДА НАПИШЕ НЕЩО, ТЕ НАЛИ МНОГО ЗНАЯТ ЗА ВСИЧКО? СТАРИЯ СЦЕНАРИЙ ГЕШЕВ-ХЕМУС ВЗЕ ДА ОМРЪЗВА, КАТО НЯМА РЕЗУЛТАТ.

4

пияница мистик

преди 2 години

До Асан === Пише, че има видео бе, Асанчо, ама от проведения разпит пред Дамаджаната и Гешев :))) Ама това как да го разберете вие, обикновените хомосексуалисти :))) И пачки в днешно време държат само пенсионерите, за да ги хвърлят от балконите на роми като теб. Иначе нормалните подкупи се извършват с преводи в швейцарски банки, офшорки, криптовалути и т.н. Ама откъде селяни като теб да го знаят това. Те вярват на снимки с отключени нощни шкафчета, пълни с пачки и кюлчета :)))))))))

3

До Асан

преди 2 години

Във примитивната ти тиква Асане е видеото! Храна за *** като теб.

2

Къде и кой ????

преди 2 години

Това отново е за отвличане на вниманието !?!?А какво се разбра за онези 600 милиона от Хемус,които другарката Комитова с дантелкките,прибра и отидоха незнайно къде???

1

По какъв начин

преди 2 години

Видеозаписът е провел разпита?