37

до 41

преди 2 години

Пaпaгал нeвеж... На всички подразделения на руснаците са раздадени провизии(с изтекъл срок) за 3 дни... Затова сега войниците им мародерстват в Украйна. Никой от генералите не е очаквал да има съпротива... Машините им нямат гориво. Как да напредват с празни резервоари?

36

Реалист

преди 2 години

Верно е , че руските танкове може да влязат в Киев, но не се знае какво ще стане с тях,когато руснаците слязат от танковете! А там вече наистина ги чакат украинците, и ще стане истинската касапница! И Путин наистина направи украинците по-единна нация от всякога! Никой не иска да остава под управлението на Кремълския Сатрап!

35

Алекс

преди 2 години

Не си прав,Заков.Победител трябва да има.Цивилизования свят трябва да смачка варварска Русия,както унищожи фашистка Германия през 1945.

34

Смешен

преди 2 години

По зле от премиер и военен министър са банкяра и шкембе войводата Жалки недоразумения са Киро и това ***

33

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да говорят,че Путин е зациклил в Украйна,така като гледам бавно и методично настъпва към Киев като колкото е възможно пази цивилните и техните жилища...в резултат на това скоро време в Европа ще имаме нова държава,а може би няколко нови държави, следващите няколко дена ще узнае,така че краварите и българските предатели да не бързат много-много и на тях ще им дойде времето...

32

Анонимен

преди 2 години

Другарю Заков, затова ли те доведе другарката Нинова за да ни убеждовош че Украйна няма да спечели никога срещу любимата Русия на русофилската шайка БСП. Другарю Заков, гарантирам ти че Украйна ще спечели и то така че ще измете РФ от световната географска карта завинаги.

31

Анонимен

преди 2 години

Разходите за войната и санкциите на Запада ще направят, това, което Хитлер не успя. Путин се оказа абсолютен глyпак, подведен от Шойгу, Лавров и Лукашенко,че Украйна ще бъде лесна плячка.

30

Анонимен

преди 2 години

Фашистите унищожиха самолетостроенето в украйна а имаха марка световно известна и скъпоплатена ниша

29

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, ей сега като приемат по бързата процедура Украйна в ЕС и ще видите как нашите плочкаджии ще хукнат да лепят плочки там. Щото тук няма да има бизнес вече.

28

Анонимен

преди 2 години

Ами ще трябва оловна ограда от север около 30 см. висока поне 3 километра и после бетонен пръстен с вода, около 5 метра дебел. Ама добре ще бъде да сте в Южна България. Примерно Смолян.

27

Анонимен

преди 2 години

Заков знае ли че за последните трийсет години от украйна са избягали десет милйона това го казва украински депутат който има забрана да влиза в русия не ми се рови сега да си припомня името му....щото е прекрасно

26

Е

преди 2 години

Не искам да ме защитаваш бе.С ваксите бяхте най загрижени да си пласират бустери мустери сега ,като вкарват Натовски уб.йци пак ще се грижат за мен.

25

Край

преди 2 години

До 21 НАТО е един подпис на една хартия. Ако някой си мисли че България е по ценна за САЩ от Украйна много се лъже. Както се видя САЩ за украинците не дават даже и най-черния си войник от Алабама. Виж съчувстие и още повече анатеми за *** може да леее на килогарам.

24

Анонимен

преди 2 години

Путин и Русия имаха шансове да оцелеят единствено, ако войната беше приключила за 4-5 дни. Тези шансове със сигурност , вече са мираж за диктатора. Русия ще се разпадне на по-късен етап.

23

Ха-ха

преди 2 години

"Демониране" на Русия от "западната" пропаганда? Някои товарищи не са в час! Всички виждаме колоните от руските танкове във Украйна и сринатите със земята градове! Путин сам се хвали как всичко им вървяло по"план"! Така че не ни е нужна никаква пропаганда! Всеки с глава на раменете , и не си е продал душата за жълти копейки , вижда за какво става въпрос

22

Анонимен

преди 2 години

Нато и запада у есени от собствения си егоцентризъм и русофобия допуснаха да се стигне до тук това е истината подкрепяха един фашистки режим който разруши украйна ИКОНОМИЧЕСКИ

21

Край

преди 2 години

В света има три центъра на власт - САЩ Русия и Китай. Това са трите напълно суверенни държави. НАТО и т.н. са само финтифлюшки към силата на САЩ. С тази война САЩ даде шах-шех на Русия. Това ще яя извади за дълго от световната политика.

20

Анонимен

преди 2 години

Само ще ти подскажа малко....САЩ .... Китай... военната индустрия...ако искаш още, научи се да мислиш;)Първо правило ...не започвай война която не можеш да спечелиш!!! ;)Второ правило ...винаги печеливши!!! ;)

19

Анонимен

преди 2 години

Путин скоро ще бъде труп. И политически и фактически. Няма кой да го остави жив и да съсипва живота на руските олигарси.

18

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, драги ми смехурковци, руският газ пак ще стига до България, но ще минава през Китай, за по-пряко и по-евтино разбира се. Просто бизнес.