100

Приказка за стълбата

преди 2 години

И много други

99

Анонимен

преди 2 години

Твърденията че Йончева краде пари се оказват истина. Чичо сам винаги може да ти прибере откраднатите долари скътани в офшорни зони. В момента можем да се видим кой е бъркал надълбоко в меда. Изцапаните ръчички с с благинки лесно се извиват.

98

Joko

преди 2 години

Йончева, можеш ли да ми отговориш на 2 въпроса.- Чий гуй дирят американците в Европа и- Защо ЕС в т,ч, и Е Парламент стоите отстрани и не смеете да си преместите зад ниците в защита на еропейските ценности.

97

перко

преди 2 години

Не виждам горящите гуми зад нея!

96

Анонимен

преди 2 години

какво разбира Йончева от геополитика че дава оценка кой каква грешка е направил. Историческа грешка или не, историята ще покаже. Разбинването на арабския свят и исляма и появата на ислямски фундаментализъм 21 век това исторически успех ли е. Да настроиш две религии една срещу друга.

95

Анонимен

преди 2 години

Епа като ще удари България защо гласуваме, ние нямаме ли национални интереси да защитаваме? Или е важно да взимаме големи чиновнически заплати и да целиваме на големия брат д=пето?

94

Ха!!!!!

преди 2 години

Аха, тъкмо Украйна му трябва на ЕС за да се скапе съвсем. ЕС първо не е НАТО за да има задължение да ги защитава военно. Второ Украйна не е по-малко корумпирана от Русия и с не по-малко мафия. И трето, след като приключи войната повечето от високотехнологичните оръжия които получава сега Украйна ще преминат в ръцете на мафията в Украйна , която всъщмост е руско-украинска. Не случайно евродепутатът от БСП/С&Д Елена Йончева апелира за това за да съсипят ЕС. Путин ще е доволен.

93

Латерна

преди 2 години

Какво стана с позицията за Македония? Всички тия, които се бият и карат, ще застанат срещу исканията на България.

92

Анонимен

преди 2 години

Нейния баща е от тяхното ГРУ,а другарката евродепута се хариза,да си клати стола.Взе пари чрез офшорка от КТБ без да ги връщси не само това,та за пустия имунитет направи главозамайващи разкрития и лъгаха испанската страна,докато делото приключи ,без да са открили нищо.А тази сплетница не беше ли рублажийка?

91

ББ

преди 2 години

До оняо щази...са най коварните слуги на путин в ес,ес финансира де факто путин и армиите му...и продължава да го прави,остави две руски панки уж да плащала газта...ама моля,щази..да германският клон на кгб и агентите германски политици убиха ЕС...създадоха и финансират новият..."фюрер"уж...и е време САЩ да се вземат в ръце,нищо драматично..един изкукал путин...ако му позволят да предизвика Света ни...няма да стигне до куфарчето,..щази и подобни са троянският кон..и САЩ,приятели намерете ги

90

Ама

преди 2 години

Ленче, недей така, ваш човек е все пак !

89

ББ

преди 2 години

да г-н Путин...остана ви само ядреният от СССР...да не се окаже като "свръхоръжието на хитлер"...истината е ,че ви останаха няколко зависими добре платени политици в ес...и армията от *** манипулираща...истината е,че превърнахте един велик Народ...в новата малка китайска сестра на с.корея...Света ни ви напомня,приятели Света ни има ядрени ракети...по-модерни,по-жестоки и не сме плашили никого с тях...ще ги използваме при нужда...не се съмнявайте!!!

88

ББ

преди 2 години

До Анонименда разбираме,че украйнската и американската армии убиват невинни граждани на русия ли?...с очите си гледаме как руснаците обстрелват жилищни в украйна,как украйнски деца плачат и бягат от домовете си!нима допускате,че някои ви вярва...и спрете кибератаките моля...триете постове,плющите минуси и плюсове служебно...не че ви вършат работа...затвърждавате убежденията и решимостта ни!!!приятели и Свободният има ядрени...но не плаши никого с тях,за разлика от путин,и ме трият!!!

87

ББ

преди 2 години

и да лицемерно и глупаво е да се доверяваш на неграмотен,алчен и жесток...путин разчита на китай...Света ни не се е обърнал към китай още...но са на дневен ред...Свободният свят само ще си изтегли производствата и спре доходите им...и ммилиардният китайски Народ ще свърши черната работа и ще отървеСвета ни от военнолюбците...Света ни им дава шанс за просперитет...те ни отговарят с воини и убийства на невинни...така ли ще продължаваме...и да напомним на путин...и ние имаме ядрени...по модерни..

86

ББ

преди 2 години

До Щирлицфалшив произведен в раша...с какъвто дрогира троловете си в бг.Историческа е защото Украйна и Народа им ще са там...дълго след путин и тероритстите му,и никога няма да простят,а има и новина... опъват си очичките...в очакване на китайците!!!православен руснак с аверите си мюсюлмани чеченци...убиват и рушат православна украйна...това прави путин...военни престъпления и геноцид срещу невинен Народ,ако не го спрете в Украйна,ще платите ужасна цена ЕС и НАТО!минати са всякакви граници!

85

Щирлиц

преди 2 години

Ако четете по-надолу от заглавието,значи сте пили фалшив алкохол.

84

селянин

преди 2 години

До !!! 77 Само Волен и Копейкин викаш а?

83

оня

преди 2 години

Социалистите сте троянският кон на Москва в Европарламента, дано сега цяла ЕВропа да е разбрала това.Все едно Путин си има глас там.

82

Анонимен

преди 2 години

Един мръсен жест на показване на Украйна. Наааа, Европейски съюз!

81

Спеца

преди 2 години

Не така Йончева , 8 годишната агресия на Украйна срещу русковорящите в Донбас и Луганск е огромна грешка , за която сега ще се плаща яко!А Вие Йончева явно остарявате , нещо куфеете!