84

Анонимен

преди 2 години

ЗЕЛЕНСКИ нали мислиш за народа си но гониш американски интереси остави двойните игри под пиши документа за премирие стига си гонил интересите на Америка и Европа

83

Анонимен

преди 2 години

Зелката да се предаде и всичко да свършва. Колко хора трябва да завлече насмъркания.?

82

ХОРА БДЕТЕ!

преди 2 години

Безсмислено е да се преговаря с кървавите тирани. Цивилизованият свят трябва да се подготви за ядрената война, която феодалните при.мати скоро ще подпалят, а правителствата да организират производство на противо-ядрени дрехи , наметала и маски. Преди да бъдат сразени тези убийци ще причинят много злини на човечеството. Войната в Украйна е само началото на Армагедон. Заради джуджето-псипопат скоро радиацията ще обхване света...

81

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Хайде по бързо,че взех да се изнервям! Просто се влиза в Руски Киев и там се преговаря за депортация на нацистите по ороизход-Германия(ако оцелее),Полша ( ако оцелее),САЩ(ако оцелее). Алтернативен вариант е Луната. Там да си маршируват касапите фашистки. Ще предвидя нещо,с благородна радост и сълзи честни,а то е,че до два месеца Великата Руска Армия ще бъде посрещната с милиарди цветя из улиците на Българските градове и села! Очакваме Ви ,братя и сестри Руснаци ! Побързайте!

80

Анонимен

преди 2 години

Дадоха, дадоха. Украинците не пуснаха хората, първо, убиха си един от преговарящите, второ, ...

79

Анонимен

преди 2 години

Нe чe e от значeниe ама дрeс кода мe забавлява. Вижтe eднитe-официални, с костюми и вратовръзки,прeдставитeлни(всe пак това са мeждународни прeговори за мир) , а другитe със тeниски и суeтчъри като чe ли са трътнали на концeрт на Пайнeр.

78

До 115

преди 2 години

Това *** и го кажи на укрите, които се сражават за родината си и... ще чуеш отговорът на някой "Калашников".

77

До 114

преди 2 години

Може за вас да е станало така, но за мен, моето семейство, група роднини и близки семейства отвори широко границите и се изнесохме на Запад, за което НИКОЙ от моите познати НЕ съжалява.

76

Анонимен

преди 2 години

Спрете геноцида и конфликтите в Украйна, дайте Украйна на Русия, за да има мир! И без това територията на Украйна беше откъсната от Русия(СССР) чрез измама и без съгласието на населението!

75

Анонимен

преди 2 години

,а когато падна стената, с нашите държави не се постъпи добре, унищожиха икономиката и разориха цяла ИЕ(източна Европа) , създаде се безработица и бандитизъм, дойдоха да грабят , а не да създават или поне да дават шанс на икономиката ни и хората ни, на враговете си от ВСВ дадоха шанс, а на нас - не! Сега и войни се съдадоха в източна Европа, просто трагедия от всякъде, без да имат хората някаква вина!

74

Аха

преди 2 години

До АнонименКогато е приключила ВСВ и Нюрнбергския процес, на който са осъдени много малко нацистки престъпници,въпреки жестокостите и убийствата, немците не са били пипнати, дори немските нацисти-пленници не са били избити, немските фирми продължават да работят, дори нацистките фирми и корпорации, които са ограбвали чуждите държави, които са получавали "стока" от убитите хора от концлагерите,а когато падна стената, с нашите държави не се постъпи добре, унищожиха икономиката и разориха цяла ИЕ

73

Анонимен

преди 2 години

Господи, дай благоденствие и мир на Украйна и Русия и чужди крака да не тъпчат земите им!

72

Анонимен

преди 2 години

То до понеделник Русия ще капитулира.

71

Анонимен

преди 2 години

Путин ще остане в историята като човек нанесъл жестоки щети на руската дръжава и донесъл срам на руския народ. Цял свят бойкотира русия.

70

Анонимен

преди 2 години

Русия се сгромолясва бавно, но сигурно. Руската икономика ще умре много скоро, няма да има провизии по рафтовете, типична сцена от комунизЪма.

69

Анонимен

преди 2 години

Руските шпиони заслужават само една съдба. А Костя Копейкин кога?

68

Анонимен

преди 2 години

До 100 Убит е защото е руски шпионин,а се намърда като преговарящ с руснаците.

67

Анонимен

преди 2 години

Защо не пишете, че днес единият от преговарящите украинци е бил убит от Службата за безопасност на Украйна??? Май не им издържат нервичките, а? фр.

66

Анонимен

преди 2 години

Убили преговарящия си, използват населението си за жив щит, палят ядрената си централа, палят и разстрелват рускоговорящи, българи, унгарци...Обикновен фашизъм.

65

Анонимен

преди 2 години

Щом майката е еврейка значи и Путин е евреин. При евреите е важна майчината линия. Майката винаги е сигурна. Бащата става ясен след появата на изследването за ДНК в края на ХХ в.