375

Калин

преди 2 години

Щом американците кажат,че някой е злодей,значи е такъв.Господ трябва да си събере версиите,а те са милиони глупави човеченца

374

Заки

преди 2 години

Вие не виждате ли,че Америка прави войните.Сега Путин ви е виновен.Колко *** народ щъка по земята.Господ от Прости хора да ни пазиАмин

373

Оху

преди 2 години

От днес започвам да правя списък с престъпленията на Путин

372

Жое

преди 2 години

Путин подло пpъднa пред поразения Педрос Посада, просмърдя пет парфюмирани полски паланки :)

371

Анонимен

преди 2 години

Вече има доста голяма награда която дават за главата му. Скоро ще мине 20 милиона долара

370

Скитник 13

преди 2 години

Путин оцени живота на войниците си. 5 млн. рубли за труп и 3 млн. рубли за ранен, но колко е това в няква др валута днес..., а утре, а др. седмица. Никой не знае. Ясно е само че всеки рай си има край, и като всеки диктатор в един момент и краят на Путин ще настъпи. Въпросът е кога и колко хора е нужно да умрът и като цяло да страдат и от двете страни и в името на какво всъщност?

369

Анонимен

преди 2 години

Големи хуманисти и пацифисти станахте, но когато стотици хиляди мъже, жени е деца загинаха от обеднен уран, касетъчни бомби и ракети е Ирак, Сирия и Сърбия мълчахте като ...... А когато украинските нацисти убиваха и продължават да убиват отново мълчите, вие паркетни анализатори и платени ***. Цената на човешкия живот отдавна е равна на нула, стига да не са от нашите нали?

368

Дора

преди 2 години

Путин е наредил да му изготвят в срок от два дни списък на неприятелските страни, т.е. на страни, които налагат санкции срещу Русия. Познайте дали ще сме в списъка.

367

Ka- Putin

преди 2 години

Абе джудже такова ти не разбрали че ще изличим Русия от световната икономическа сцена. На никой не му пука от твоите заплахи

366

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е руски - От всичките дето изброи, и един нямаше атомни бомби ...

365

Истината

преди 2 години

Манипулации много, но истина е, че украинците тормозеха, меко казано, рускоговорящите в източните части на страната, истина е, че НАТО не спази уговорката да не се разширява на изток в близост до Русия. Истина е и това, че Путин нямаше право да навлиза с войска в чужда държава. Най-страшната истина е страданието на бягащите от ужаса на войната майки с малки деца, мъките на обикновените хора, които нямат вина за безумието на политиците. Дано разумът надделее!

364

Крим не е руски

преди 2 години

джуджето като Кадафи, Садам, Бил Гладен се взима много на сериозно.... скоро ще стане бункерен мъртвец.ха.ха

363

До 466

преди 2 години

Идеално е да хапнеш дървото и не само него, а и това дето го местя от левия в десния крачол.Защо не осъди американците като излязоха и си признаха, че войната в Ирак е била грешка на разузнаването и казаха само "сори"!Къде беше тогава ти бе "човече" да ги осъдиш и да ги плюваш, защото са избили близо един милион души! Къде беше ООН да ги заклейми?!Къде е съда в Хага да ги съди за геноцид и военнопрестъпления? Я първо мислете и после пишете!

362

Анонимен

преди 2 години

"Император" П-тин, след като не може да реши (или не иска) вътрешните проблеми в кооччинатта си, се озъбва като бясно куче на цял свят, защото даже и ескимосите не го слушат/ееббават. Елементарно оправдание от хилядолетия.

361

Анонимен

преди 2 години

САЩ изпраща частните си военни формифования, като руската "Вагнер" в Украйна... Руснаците са обречени... Путин ще трябва да поръча още хиляди черни чували от AliExpress.

360

Ох,ооооох

преди 2 години

Путин успокоява стюардесите, Кирчо Зеленския...Мата успокоява Бокича...и кой е пре....Ан....

359

Путин

преди 2 години

!!!

358

Анонимен

преди 2 години

Да обясняваш военните си действия на стюардеси е най-малкото нелепо.

357

Наришкин

преди 2 години

Путин е велик б ***!

356

Наришкин

преди 2 години

Путин е велик