144

Анонимен

преди 2 години

Руснаците пак лъжат нагло и цинично. Нищо ново. ЯВно са се опитали да подлъжат местните и да използват момента за опит за атака. Идеално, защото така местните ще се съпротивляват още по-ожесточено. След като Русия бъде разпадната подвига на Мриупол ще влезе като един от най-героичните моменти в украинската история.

143

Ром"с

преди 2 години

Ето сега прочетох..че населението не излиза..но затвоа украинците използваха коридораи тишанат да се укрепят и да се подготвят за нова отбрана..и следващият път Русия няма да се съгласи на коридори ..защото ги лъжат и се укрепват..но медиите ще уреват това нещо..

142

Анонимен

преди 2 години

Ще има хахо

141

Км

преди 2 години

1000% съм сигурен,че украинците саботират изтеглянето.И защо само 200 000 души ,като в града живеят около450 000.За кого е изгодно никой да не напуска града.На никой не му пука за мирните жители.Важно е бандеровците да си опазят кожите. Тогава да отидат сините каски от ООН да охраняват коридора и тогава ще се види кой не спазва условията.

140

msm

преди 2 години

Щом не може да им се вярва на руските военни за временен хуманитарен коридор, за какво въобще може да им се вярва? Нарушиха договора от Будапеща, трупат войски на границата и в същото време твърдят, че няма да нападат, нарушиха минските споразумения. Колко още Европа ще стои заложник на монгол-татара с ботокс а стероиди, който държи червения бутон!?

139

Ром"с

преди 2 години

Нека помислим логически ..на кого не му е изгодно мирните граждани да не напускат и да имат жив щит и на кои им изгодно да няма мирни жители в града за да се разберат...

138

Анонимен

преди 2 години

Интересно е дали Българските управляващи знаят къде се намира град Болград и че там има много голяма българска общност, както и дали смятат да направят нещо за да им помогнат поне с дрехи, храна, лекарства.

137

до 139

преди 2 години

Мариупол е пристанищен град, който НЕ Е на границата с РФ, а е обкръжен от руски войски. рсунаците обявиха "режим на тишина" в 9 наше време заради коридорите, които украинците поискаха. украинците казаха "почваме в 11" и в 1ч "отлага се за утре". и да 148, точно това правят - прегрупират се, оборудват позиции в обществени сгради.

136

Анонимен

преди 2 години

Че те, ако пуснат населението няма да има вече жив щит и Азовците ги пиши бегали, и до тук беше с партизанската война.

135

Анонимен

преди 2 години

Само да не ги пращат тука айде мерси и ние нямаме хляб ще стане 5 лв и повече.

134

Анонимен

преди 2 години

Приятели украинци дори са на страната на Путин и казват ,че това е фейк. Управлението в Украйна е задкулисно и протести в Киев не са възможни поради убийства

133

Koul

преди 2 години

Кога ще има информация, че правителството на Украйна взема мерки за неутрализиране на нацистките паравоенни формирования?Ще се разграничи ли Зеленски от тях, от бандеровците?!

132

Анонимен

преди 2 години

Банкерът Денис Киреев, участник в украино-руските преговори в Гомел, е бил убит днес, съобщиха украински медии. Киреев е заподозрян в държавна измяна и службите за сигурност на Украйна са го застреляли при опит да го арестуват.

131

До 139

преди 2 години

Защото имаи акъл...а не като теб...към Русия не бягат..че там е линията на фронта..ей бива бива..ама толкова неграмотностне трябва..

130

споко ва

преди 2 години

сега като фанаха Азовци в чураля,друго ще пеят пред Донбас милицшя!!

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 няколко обявени украйнски формирования с живот от по няколко месеца и без никаква установена стабилна държавност Пълни глупости. Нериторията е почти същата както и в момента. Имат си парламен - Рада и правителство. Имат дипламатически отношения с много държави - Германия, Съветска Русия, Полша и т.н. Дори и с България. След полско-съветската война през 1921 и сключеният договор е присъдинена към Съветският съюз. Де факто е била окупирана от червената армия.

128

Анонимен

преди 2 години

Много странна работа, русофилите постоянно ни обясняват че украинците бягат от нацистите, но защо от Мариупол който е на границата с Русия никой не бяга към Русия а бяга на 1000 километра от там в Полша. Да не би истинските нацисти да се намират в Русия?

127

До 134

преди 2 години

Да, избягаха там около 50 000 с руско самосъзнание, а в обратна посока вече над милион само за седмица ! Голям "наплив" към хубавия живот в Русия !

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 Твърдението за независимата между 191801921 г. Украйна /това са, всъщност, няколко обявени украйнски формирования с живот от по няколко месеца и без никаква установена стабилна държавност все едно да обявим дните на Априлското въстание за "независима България"/, старателно избягва да упомене в какви граници е била независима тази епохална държавица....

125

До 111

преди 2 години

При това азбуката им също е различна, а имат и думи които са по-близки до българските, отколкото до руските, особено такива, които са използвани от древността, без да са променяли смисъла си , например кон(бг) - кин(ук) - лошадь(ру), баща(бг) - батка(ук) - отец(ру) , и други !