103

Анонимен

преди 2 години

Съобщение от 2023 година: На украино-китайската граница инциденти няма.

102

Анонимен

преди 2 години

Русия никога няма да падне, а по-скоро П-кин е време да си ходи, да не отъждествяваме едното с другото.

101

Кой ще победи ли!

преди 2 години

Нито Русия нито Украйна, ще победи смъртта.

100

Анонимен

преди 2 години

До 109. Така съм чул. Русия дава много, но накрая взима всичко.

99

Анонимен

преди 2 години

Учителката така вижда руските войници. Просто дошли на разходка. Добре , но след 20-30 дена като свършат консервите. Така ли ще се разхождат по улиците! Може да си пощипват туй , онуй от тук от там. Така де войник гладен не воюва.

98

Американеца

преди 2 години

До БългаринРусите дават жертви материални и животи, защото го карат с мекия бруст. Бий врага да те уважава

97

някой

преди 2 години

то е ясно, че путин ще победи.

96

158

преди 2 години

При положение, че е ясно кой ще я спечели, въпросът е защо въобще започна?! Всякакво въоръжване на многократно по-слаб противник е убийство..

95

манго до али

преди 2 години

Аз харесвам само часовника му! Руският БТР де го гепих преди няколко дни го разфасовах и му взех добри пари! Ама на часовника на Путин съм му хвърлил две очи,не само едно!А и за тоя БТР се охарчих 10 кила ракия платих,па зор,зор дорде се натръшка екипажа!След два дена чак се събудиха и униформите им продадох.Мале голем келепир!

94

до 104

преди 2 години

Афганистанците се научиха да използват "Стингър".То и украинците ги имат.Реално погледнато ако имат средства с които да свалят руските самолети и повече противотанкови ракети и дронове Русия ще понесе големи загуби.Дори в един момент да завладеят Украйна с останалите оръжия още дълго ще се съпротивляват.

93

До Българин

преди 2 години

До Българин Афганистан как спечели войната срещу ядрената сила СССР?

92

за винаги

преди 2 години

Войната ще завърши когато новия Владимир легне до стария Владимир.

91

do 76

преди 2 години

Веднъж нахлули, руснаците доброволно няма да излязат повече от Украйна. Ще окупират територията и ще я проят като част от русия. После са Молдава и Прибалтийските и т.н. ....Възраждане на СССР един вид.

90

Химлер

преди 2 години

Когато Вермахта влезе в това градче преди години, не позволявахме на аптеките да работят или хранителните магазини. Това беше първа заповед директно от върха, та *** от глад и болести..... Тез Руснаци много хуманни излязоха....

89

Сега поне е ясно

преди 2 години

Колкото и смотана да е нашата държава, все пак е западна! Вероятно е време да признаем, че трябва да сме благодарни че живеем тук.

88

999

преди 2 години

Ако вярваме на западните медии - то БЪЛГАРИЯ Е АГРЕСИВНА спрямо Македония. ТАКА ЧЕ БГ ВЕЧЕ Е ЗАГУБИЛА БОРБАТА ЗА ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА. Това е УГОДНО НА ЗАПАДА. ЗНАЧИ Е ИСТИНА. ТАКА ЛИ?

87

Анонимен

преди 2 години

Безмислена война без победители само мъртви и мизерия след нея

86

Анонимен

преди 2 години

Айде предавайте се вече. че заради вас цяла Европа страда. Да си бяхте изпълнили Минските споразумения, нямаше да е така. Колко пъти ви казаха, че натовски войници на руско-украинската граница няма да има! Какво не разбрахте? И за клоуни гласувате! 7 год. бомбите етническите руснаци в Украйна, ама това не ви притесняваше. Те са далече...ние сме си добре тука. Е. сега и вие не сте добре...и ревете...

85

До 91

преди 2 години

Същото ще стане и с Македония. България вече е загубила. И ако много държи на историческата истина - ще получи същата международна изолация. Падне ли Русия - заминава си и държавицата България. Вероятно ще ни прекръстят на Източна Македония. Мислете с нещо! Гл.ав.и.те е цензурирана дума.

84

Тодор

преди 2 години

страхотни лъжи,първо Бердянск е етнически РУСКИ град, няма как да са против руската армия.Второ живота си е доста нормален