126

whistleblower

преди 2 години

Ако запада вкарат войници и тюлени като доброволци и най-модерните си оръжия в защита на Украйна най-вероятно Путин ще удари на камък...

125

оз.ст.л.т от РВА

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА: Земята на Бандеровците се нарича Галиция и е крайния северозападен ъгъл на Украйна, без Закарпатието. Или това са областите около Лвов и Тернопол, там да си правят Бандеровска СС държава.

124

5G

преди 2 години

До Живите мъртви Ти пък, аз гледам яко фантастика и вентъзи, и имам 11ти вариант.... Мъск по неговия сателитен 5G Старлинк подава команда към нано частиците в кръвта на ваксинираните и те стават покорни и кротки андроиди - чуват и виждат каквото им се изкомандва. Остават мислещи само слабоваксинираните балканци и източноевропейци.... да пречат на благоденствието, просто рашката нещо не схвана (може водката да му е била силна) и избърза с нахлуването и войната...

123

haha

преди 2 години

149 Путин унищожи в концлагери цялото население на Грузия... За какъв Грозни говориш... Още в началато на войната Грозни беше изтрит с ядрен удар... Още други идиотщини имаш ли да споделиш???

122

оз.ст.л.т от РВА

преди 2 години

Не знаех, че Ка ди ров станала забранена дума!

121

оз.ст.л.т от РВА

преди 2 години

До haha, Нека ходят нашите борци за "демокрация" и евродебилизация, да се пишат наемници. Но да не забравят памперсите и вазелина в бойната си готовност, че сбарат ли ви "юнаците" на Кадиров, вазелинът ще ви трябва много за смазка на геврека, преди да им резнат *** ***.

120

Анонимен

преди 2 години

Шести вариант, Путин затъва в Украина и нарежда на армията да срине със земята всички градове и да изпозват бомби с малък ядрен заряд.Като знаем, че в Чечения срина Грозни и в Украйна е възможно да се случи.

119

Анонимен

преди 2 години

Гладна кокошка просо сънува. Сценария е много лош особено за окрадена и продадена България.

118

оз.ст.л.т от РВА

преди 2 години

Даже се подготвя трибунал за укропрестъпниците в Донецк, вече се сглобяват бесилките.

117

haha

преди 2 години

Путин не искал помощ, Зеленски официално обяви че очаква наемници от запад... Като сте толкова "възмутени от Русия" имате идеалната възможност да сте и действащи "войни" които ще съкрушат Путин и Русия.... А?

116

до 136

преди 2 години

До Живите мъртви,много се лъжеш,земята може да изхранва тройно повече население,но както се казва има за нуждите на всички,но не и за чудовищната българска алчност,за българите и десет галактики няма да стигнат,не се наяде и не се накраде тоя самозабравил се народ,но така се получава като господ е българин и не вижда никой друг на тази планета,за него съществуват само и единствено българите и трепери отгоре им косъм да не падне от главите им

115

оз.ст.л.т от РВА

преди 2 години

Ще ви се ама няма да стане. Войната ще се води до пълната окупация на Украйна и безусловната капитулация на укродебилите! Друг вариант няма!

114

да бе

преди 2 години

Сценарият е един, този на Путин.

113

Анонимен

преди 2 години

събитията в Русия копират едно към едно месеците преди революцията през 1917

112

Анонимен

преди 2 години

Я изолирайте ДНКто което те прави русофил и създайте вирус, който да поразява само хората с такава ДНК.

111

Анонимен

преди 2 години

"всички желаещи против русия да заминат на украина да въюват против русия" - А пък всички русофили да заминават доброволци да се бият на страната на Русия. Така ще докажат най-добре колко са верни на белия си господар.

110

Живите мъртви

преди 2 години

10-ти вариант от тези дето четат и гледат прекалено много Sci-Fi фантастика.... Създателите пускат новия истински вирус за който са били създадени едни от ваксините(а не за короната). 80% от неваксинираните с тях се възнасят, светът оредява до 3-4 милиарда. Вече има храна и земя за всички, въдворява се нов световен ред, благоденствие и спокойствие за големците.

109

Анонимен

преди 2 години

Путин и другите старчоци живеят не в миналия, ами в по-миналия век. Отдавна нациите се отказаха от колониалната си политика. Колониалните империи се разпаднаха и на тяхно място се учредиха само икономически съюзи между суверенни, демократични държави. Путин иска да направи всички държави от Източна Европа колонии на Русия.

108

Анонимен

преди 2 години

всички желаещи против русия да заминат на украина да въюват против русия не да се перчат че русия са лоши идете и злобата покажете там при ваще добри фашисти

107

Анонимен

преди 2 години

в тази воина са виновни сащ и англия сащ даде 3 м илиарда дол за преврата в украина направи саботож и от двете страни умряха около 100 ч после подържаха нацитите и правият сектор гл.на правият сектор дим ярош а над него аваков мвр сащ и англия ги натикат да превземат републиките иначе нато няма а видят почти на половина превзеха луганск и донецк русия не издържа този генцит и стова укрите като нация украина няма да съществуват