166

Историк

преди 2 години

Руснаците настъпват бавно, за да не загива мирно население. Укрите всякак провокират, за да има жертви сред мирното население и после реват пред света. Укрите са изкл. гадна и противна псевдонация, също като нашите бюрмовци! Путин ще направи голяма грешка ако се съгласи на преговори. Единственото правилно решение е пълна окупация, безусловна капитулация и големи териториални анексии! Да си правят Хохолска нация в Лвов и Тернопол.

165

сравнение

преди 2 години

Афганистан е по малък по население.И по слабо въоръжен.......

164

въпрос към 178

преди 2 години

Добре,ако 8 години Украйна е тероризирала руснаците в Донбас как така досега никой не чу затова?Много пъти съм чел Российская газета поне от няколко години.И не попаднах на такава статия.След пандемията ми бе интересно как са с ваксините и лекарствата.Сега преди няколко дни гледах филм на Canal+ и от него за пръв път чух за Азов,Десен фактор и активистите им.Ако това светът го бе разбрал тогава още тогава щеше да има санкции на Украйна,а не сега на Русия.Защо нищо не разбрахме преди две седмици?

163

безспорно е

преди 2 години

че Касапина от Кремъл, фашиста-Сатана и Антихрист кръволока путин трябва час по скоро да бъде премахнат физически, защото всички вече виждат че е полудял т.е. психично болен, луд, който няма никаква ценностна система

162

Валентин

преди 2 години

никой не казва истината сблъсъка е между бедни и богати и той ще бъде дълъг и кървав

161

Румен

преди 2 години

До АнонименСтига руска пропаганда--- а убитите сега жени и деца в Украйна-- това ли е отмъщението-- защо сте анонимен-- напишете си името и дайте материла-- как може да симпатизирате на убиец .. знаете ли че руската преса и сега тръби че украинските сили избиват сами своите --и още куп измамни сведения--за собствените им прегрешения...

160

дедо Ташунко

преди 2 години

Има и шести сценарий, световна война и след нея от 7,5 милиарда да остане 200 милиона от цялото население по света. Мутантите, които останат, ще издържат на всякаква радиация.

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 186 МЕЧТАЙ СИ...

158

Анонимен

преди 2 години

До 8ктп 187 Много си мъничек, пиленце, сигурно си бил някъде в тялото на баща си, когато далеч по-умни и мъдри от тебе, са създавали и писали историята...

157

Я, па Я

преди 2 години

Най-вероятно сценария е друг. Олигарсите и генералитета изчакват Путин да свърши мръсната работа и да присъедини бившите съветски републики към Русия. После му спретват преврат, съдят го демонстративно или направо го самоубиват и получават империята на тепсия. Запада се радва, че тирана го няма и си отдъхва. Целта е постигната империята е възстановена. Всички са доволни с изключение на онодените народи. Е не може всички да са щастливи, някой трябва да играе булката, тука ще е харем...

156

Станислав

преди 2 години

А вариант 6. Путин се оттегля, войната приключва, идва нов на власт, всички санкции се премахват и Русия става нормална световна страна която развива освен оръжия и всякакви други технологии и бизнес. А това може да е дори и плана на Путин да е решил да се пенсионира и да направи добро на народа, защото тези санкции които се налагат от 10 години всеки месец нови и нови никога няма да паднат освен при такъв сценарии.

155

жиката

преди 2 години

Антирусия няма да бъде допусната на границата с Русия .Точно по тази причина България е водила войни с Византия.Четете историята .

154

8ктп

преди 2 години

До Анонимен 185 Стига путинофилска пропаганда. Пишеш тази лъжа, твоя или на путинофилската джурналистка от дни по всички сайтове. Как пък само тя знае какво е станало? Как само тя има снимки? И, аз мога де си направя снимки, например на Путин с марсианска глава....нима някой ще повярва, че Путин е марсиянец???? Да не коментирам, че има видеа и снимки, които опровергават въпросната джурналистка.

153

Анонимен

преди 2 години

Русия никога не е била велика сила. Може би донякъде по царско време.Нещо като османската империя в края си. Колос на глинени крака.

152

Анонимен

преди 2 години

Френска журналистка, прекарала няколко години в Донбас, разказа как управляващите в Украйна унищожават своите рускоговорящи граждани от 8 години. Да, абсолютно. Бомбардиране с ГРАД. Хората в Донбас бяха мишена на собственото си правителство, на властите в Киев. Имам всички доказателства. Мога да ги осигуря, когато се върна във Франция. Всичко съм заснела, неопровержимо е. Завчера бях в едно училище. Двама учители бяха разкъсани наполовина. Видях и много деца с откъснати от бомбите крайници. Това е нечовешко.

151

Я, па Я

преди 2 години

Не се напъвайте, Путин най открито ви каза какво иска. Възстановяване на териториите на Руската империя (СССР) и буферна зона от бившите соц. страни който трябва да напуснат НАТО и да поддържат неутрален режим. За Русия това значи с марионетни правителства на каишка от Москва както беше през студената война. До края на Март Украйна ще падне , да се готвят Молдова, Грузия и Армения. Ако си мислите, че Путин ще спре, не сте познали. Изхода е някой да го ликвидира своевременно.

150

Анонимен

преди 2 години

'' Какви са петте сценария за изход от войната '' ................................ изходите са само два, като и двата са лоши: 1. Путин побеждава в Украйна и продължава с конвенционални оръжия до края на Европа; 2. Путин губи в Украйна и хвърля ядрените бомби, понеже няма какво да губи. ... има и трети добър, но малко-вероятен сценарий - приближените му да го убият. Беше ясно, че Путин ще приключи с война ... само заблудените червени пенсии и платените *** не вярваха.

149

ГОЧО

преди 2 години

Сценарият е само един, а сценариста е Путин!

148

Анонимен

преди 2 години

Добре де Путин всички украинци ли се опитва да убие? Защото ако убие само Зеленски и още 10-20 депутати няма да промени нищо. Аз не мога да видя нито един украинец, който да е с Путин. Дори и да има такива предатели, те са се изпокрили в миши дупки. Как си представя да избие десетки милиони украинци?

147

.l.

преди 2 години

и чаршафа на възел и дупето ти ръкопляска:)))