72

Анонимен

преди 2 години

Путин е все по-изолиран . . . . и затова има от тази седмица пряка връзка със САЩ! Да ви имам умствения багаж (акъл, бележка от коментиращата)!

71

Мен

преди 2 години

Чета тука русофилските излияния и се чудя как е възможно след като в света Русия получава подкрепа от 4 само държави и то забележете само диктатури . Тези хора са или не *** или платени и дано да им плащат повече и в долари че да си струва да предаваш бъдещето на децата си.

70

Анонимен

преди 2 години

Види се, британците пак са по-запознати от Путин с плановете на русите )))

69

Анонимен

преди 2 години

В Русия официялната валутна единица вече е биткойна-но това означава крах за швейцарските банки и долара

68

И още един

преди 2 години

Котел за ВСУ под Краматорск и Славянск. До края на деня трябва да се затвори, защото утре и вдругиден армиите почиват.

67

путин

преди 2 години

бил изолиран.....да не би тоя да смята , че предишното лицемерие спрямо русия означава свързаност ???за съжаление много малко са държавите които се борят срещу еднополюсния модел който съществува в момента на чийто връх е америка . и най тъжното е , че европа НЕ защитава своите интереси . добре виждаме как държави като полша и унгария започват да не спазват правилата на ес и неговите ценности . а какво да говорим за украйна с нейните отряди азов,десен сектор и тн. то и мустакатия така е започна

66

До чичака Бен

преди 2 години

Какво става със нацистите от батальона Азов ? Нещо не ви изнася да информирате за котела в Мариупол в който са попаднали. Сега ще си платят за всички зверства извършени от тях.

65

Анонимен

преди 2 години

80 Путин признава международните закони, само когато са в негова полза.

64

Анонимен

преди 2 години

Западът е все по единен срещу неонациста Путин и ордите му, които безчинствата в чужда държава, в нарушение на международните договори. Путин и обкръжението му, ги очаква трибунал .

63

Анонимен

преди 2 години

Английските гейове ,има 10 подводници в Баренцово море ,чакат заповед да ви накажат

62

Анонимен

преди 2 години

"Русия има значителен брой не само загинали, но и дезертьори и хора, които се предават, а значителен брой танкове и военно оборудване са унищожени". Живеем в 21-ви век и голите приказки лесно биха били потвърдени с видео, ако не бяха голалъжа.

61

Шефа

преди 2 години

А бе г-не Уолъс ,Путин отдавна е разбрал ,че Вашите закони и правила сте ги въвели за да пазятт Вас при погазване на международното право!Има ли един осъден от САЩ , от НАТО за чудовищните престъпления които вършите вече 50 години по света?Нападнахте Югославия ,а осъдени бяха сърбите!Сега вече ще Ви съдят Русия и Китай - в тях е сопата!

60

Анонимен

преди 2 години

Е, не знам кой как дърпа конците за тази война, но едно е повече от ясно - светът изведнъж забрави за ковид ! Сещате ли се на кого трябва да благодарите ?

59

Анонимен

преди 2 години

Ауу, Русия е изолирана от враговете си... А както всички знаем, изолацията е лошо нещо, което не може да има желан ефект.

58

Анонимен

преди 2 години

След десет дена бен ще твърди друго. Истинска комедия в британския парламент, на гърба на украинците, забързали се да им помагат, след като 8 години ги готвеха за война.Която сега трябва да водят сами и ще катастрофират закономерно.

57

Анонимен

преди 2 години

Йерархичното функциониране на НАТО също е незаконно, защото противоречи на Устава на Организацията на обединените нации.

56

Анонимен

преди 2 години

Проектът не само беше отхвърлен, но в същото време започна разполагането на украински сили, ефективно под командването на САЩ и НАТО, за пълномащабна атака срещу руснаците в Донбас. Оттук и решението на Москва да спре агресивната ескалация на Запада с военната операция в Украйна.

55

Анонимен

преди 2 години

През тези осем години сили и бази на САЩ и НАТО с техния капацитет за ядрена атака бяха разположени в Европа, още по-близо до Русия, игнорирайки многократните предупреждения от Москва. На 15 декември 2021 г. Руската федерация изпрати на Съединените американски щати артикулиран проект на договор за обезвреждане на тази експлозивна ситуация.

54

Анонимен

преди 2 години

Когато кримските руснаци решиха чрез референдум да се върнат в Русия, от която преди са били част, а руснаците от Донбас (дори бомбардирани с бял фосфор от Киев) се укрепиха в двете републики Донецк и Луганск, започна ескалацията на войната на НАТО срещу Русия. Той беше подкрепен от ЕС, от който 21 от 27-те страни членки принадлежат към НАТО под командването на САЩ.

53

Анонимен

преди 2 години

През февруари 2014 г. НАТО, която от 1991 г. завзема ключови позиции в Украйна, осъществи чрез обучени и въоръжени за тази цел неонацистки формирования, преврата, който свали надлежно избрания украински президент. Този преврат беше организиран въз основа на точна стратегия: да се атакува руското население на Украйна, за да се предизвика отговор от Русия и по този начин да се отвори дълбоко разделение в Европа.