207

Анонимен

преди 2 години

До Василев Аутсорсваш за пасолството, а?

206

Айше

преди 2 години

Къде е Стефан янев да определи Руско-турската война като военна операция на Русия. Честит празник овце!!! Слава на Украйна !!!!!

205

Анонимен

преди 2 години

Честит празник българи!

204

Нео

преди 2 години

Да политизирането на празника отблъсква хората. Прослойката путинофили и откровените русофоби го опорочават. Аз лично винаги съм правил разлика между путинофил и русофил и не мразя никого, дори и братоубиеца Путин! Той ме отвращава! Но си мисля, че да си русофил означава, че харесваш руската култура, широката руска душа, руския бит и език, а не един умопомрачен диктатор макар и той да е руснак. Бил съм в Русия, знам езика, хареса ми там, бих отишъл пак, но не и докато фюрера е на власт.

203

Анонимен

преди 2 години

Тук има много разбирачи, защото последните 30 години образователната ни система буквално се срина. Децата ни от образовани и будни, се превърнаха в компютърни зомбита. Заличават се важни исторически факти в училищата, наблегна се на пошлото, простащината се издигна в култ и ето го резултата. Пазете децата си и ги образовайте.

202

Анонимен

преди 2 години

Добра или лоша, по един или друг начин, за добро или зло - българите сме късметлии, че имаме собствена държава. Като почнеш - татари, чеченци, дагестанци, якути, чукчи и още 150 почти претопени народа - нямат собствена държава.

201

До Жалко

преди 2 години

Къде се месите между шамарите тогава такива миш.ари като теб? Големите момчета са САЩ (с Европа) и Русия. България не може да е независима. Всеки трябва да избере страна. Българите сме незначителни сами. Тва е положението. Избирай.

200

Анонимен

преди 2 години

Русофоби няма. Има хора които се гнусят от русофилите. Аз съм такъв. И се гнуся от такива като прасно разобличеният "генерал-предател".

199

Анонимен

преди 2 години

В Берлинския договор се говори за руска окупация. Всеки може да го провери. Хайде да си говорим истината.

198

Анонимен

преди 2 години

До Жалко "Тук виждам основно русофоби и русофили. Българи много малко. Жалко и тъжно..." Поначало русофилите не са българи, а русофоби няма: има хора осъзнаващи каква деградирала неморална държава е Империята на Злото.

197

анонимен

преди 2 години

Не политизирайте празника!Бъдете здрави,българи по цял свят!

196

Жалко

преди 2 години

Тук виждам основно русофоби и русофили. Българи много малко. Жалко и тъжно...

195

Анонимен

преди 2 години

Дядо Иван възникна от фигурата на Иван Грозни, който избива и поробва над 1 млн волжски българи.

194

Cec

преди 2 години

Национален празник трябва да бъде 20 април началото на априлското въстание а не днешния ден! Да живее България!

193

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 261 "Абе кой ни мъти водите тук и ни настройва българи срещу руснаци. Християни срещу християни." Мита за руснаците християни приключи с нападението на Руските терористи и изпращането от Путин на чеченския башибозук да коли украинци.

192

Анонимен

преди 2 години

Честит празник!

191

Анонимен

преди 2 години

Русия е поробител и никога не е била освободител. Стига с тая вековна заблуда че някакъв си дядо Иван дошъл и ни освободил и ние като 5 годишни деца трябва да му благодарим и да вярваме в неговото съществуване като на дядо мраз.

190

Анонимен

преди 2 години

Абе кой ни мъти водите тук и ни настройва българи срещу руснаци. Християни срещу християни. Черната ръка на американския империализъм, на ционистката алчност за власт. Те искат да се изпотрепем. Но да знаят христянството е най-разпространената религия и така ще бъде винаги. Убихте Христос, не го признавате за Божи син, ще си патите. Не сте богоизбрана нация-вие ционисти, не се имайте за такива!

189

Анонимен

преди 2 години

ДНЕС БГ честваме 144 години от освобождението на какво ? Нямате смелост да напишете от какво сме се освободили и от кого ? А толкова е лесно Честваме 144 годишнината от Освобождението на България от османско иго. Освободени сме от Русия участвали са също украинци, филандци и румънци. Украинци и руснаци воювали заедно за наието освобождение сега воюват помежду си в основата на тази война стоят сащ и НАТО. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪРГАРИ!

188

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 250 Българите са страхливи. Ти си смел. Знаем. Кой е твоят народ? Срам те е да кажеш, а?