267

None

преди 2 години

Честит празник! Бог да пази България.

266

Анонимен

преди 2 години

Честит празник! 104 години от подписване на Брест-Литовския мирен договор и капитулацията на Русия

265

Гневен

преди 2 години

Омерзително кощунство е юдео-лоберастките джендъраци и краварски слуги Киро кривоустия и другата продажна *** да мърсят с демагогското си присъствие светинята на БЪЛГАРИЯ,връх ШИПКА!!! Вечна признателност на БЪЛГАРСКИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ и РУСКИТЕ войски,дали живота си за ОСВОБОЖДЕНИЕТО на РОДИНАТА ни от кървавото,мракобесно петвековно турско робство!Вечна слава и признателност на БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД!!! Честит празник на всички БЪЛГАРИ,които милеят за РОД и РОДИНА!!! Вечен позор за майцепродавците!

264

Анонимен

преди 2 години

144 години по-късно България не може да се освободи от освободителите и български генерали са на служба на русия. Срам.

263

Опълченците на Шипка

преди 2 години

...и фърлят се с песни в свирепата сеч, като виждат харно, че умират веч...Но вълни по-нови от орди дивашки, гълтат потопяват орлята юнашки...Още миг и ще падне заветния хълм.Изведнъж Радецки пристигна с гръм.И днес йощ Балкана, щом буря захваща, сповня тоз ден бурен, шуми и препраща славата му дивна като някой ек от *** на *** и от век на век! 11.08.1877 г. Иван Вазов

262

До 333, срамота

преди 2 години

Как да не сме в подкрепа за освободителите? Всички честни хора в България подкрепяме открито(не с половин уста) Украйна. А воините, загинали по тези земи са били предимно украинци. Слава, Украйна!

261

Евроатлантик

преди 2 години

ек и урсулата седнаха на дивана при Султана и освободиха България.

260

Христо Христов

преди 2 години

До 330"... които също бяха забранени,по международните закони,като вакуумните,които са хвърлени над Украйна." - янките, въпреки официалните отричания, хвърляха вакуумни бомби в близкия изток. Но, вакуумните бомби не са забранени срещу военни цели.

259

Опълченците на Шипка

преди 2 години

...Няма веч оръжие!Има хекатомба!Всяко дърво меч е всякой камък бомба, всяко нещо удър,всяка душа-плам.Камъне и дърве изчезнаха там."Грабвайте телата!"-някой си изкряска и трупове мъртви фръкнаха завчаска кат демони черний рояк, катурят,струпалят като живи пак!И турците тръпнат друг път не видели в едно да се бият и живи и умрели и въздуха цепят с демонский вик.Боят се обръща на смърт и на щик, героите наши като скали твърди желязото срещат с железни си гърди...

258

123

преди 2 години

Честит празник! Честита 144-годишнина от специалната военна операция на Русия!

257

Обективен

преди 2 години

Днес е голям празник на България, но не разбрах защо има толкова много руски знамена на Шипка...

256

Опълченците на Шипка

преди 2 години

...на вашата сила царят повери прохода, войната и себе си дори!"При тез думи силни дружините горди,очакват геройски душманските орди бесни и шумещи!О, геройски час!Вълните намират канари тогаз,патроните липсват,но волите траят, щикът се пречупва-гърдите остаят и сладката радост до крак да измрът пред цяла вселена на тоз славен рът с една смърт юнашка и с една победа."България цяла сега нази гледа,тоя връх висок е тя ще ни съзре,ако би бегали, да мрем по-добре!"

255

Опълченците на Шипка

преди 2 години

...кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни труд.Щурмът е отчаят,отпорът е лют.Три дни веч се бият,но помощ не иде,от никъде взорът надежда невиди и братските орли не фърчат към тях.Нищо.Те ще паднат,но честно,без страх-кат шъпа спартанци под сганта на Ксеркса.Талазите идат всичките нащек са!Последният напън вече е настал.Тогава Столетов наший генерал ревна гороломно:Млади опълченци венчайне България с лаврови венци!

254

Анонимен

преди 2 години

Всъщност в по-голямата си част "освободителите" ни са били украинци. Днес едни от освободителите избиват други от освободителите ни. Объркващо, не е ли?

253

Евроатлантик

преди 2 години

Преди 144 години Урсула седна на дивана при Султана и подписаха споразумение за влизане в ЕС и евроинтеграцията на атлантическа България.

252

а бе,серсеми

преди 2 години

Защо пишете за неща дето не ви са ясни!?Какви двойкаджии бе,недорасляци!?В техникумите на времето се влизаше с ОТЛИЧНА диплома,защо давате мнение като не сте наясно!?Между техникум и професионално у-ще разликата е от небето до земята!Техникума създаваше среден упр.апарат!Не разбирам защо давате мнение за неща дето изобщо не ги разбирате!Не случайно беше казано,че с компютрите започна масовото видиотяване на хората!Айде,със здраве!Баси!

251

Анонимен

преди 2 години

Ходи се кланяй на Путин , ама си замий *** преди това ...."справедливия"...

250

Опълченците на Шипка

преди 2 години

...и с нов дъжд куршуми камъни и дърве, дружините наши, оплискани с кърви, пушкат и отблъскват,без сигнал,без ред,всякой гледа само да бъде напред и гърди геройски на смърт да изложи и един враг повече мъртав за положи.Пушкалата екнат, турците ревът,насипи налитат и падат и мрът,идат тако тигри, бягат като овци и пак се завръщат българи орловци

249

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 306. Момче младо и необразовано, в техникумите се влизаще с изпит в ония времена, обикновенно български и математика, а каквото не можеше да влезе - гимназия. Изключвам специализираните гимназии - езикови и математически. Там също имаше сериозна цедка!

248

До 320

преди 2 години

Ами ходи и им завърти по един дудук на освободителите ни...