108

НАЙ-МРАЗЕНА=РУСИЯ

преди 2 години

ДА БЛАГОДАРЯТ НА КГБ-ПУТИН..... В БЪЛГАРИЯ НАЙ-МРАЗЕНИ=ДС/БКП =ОФ-РАДЕВ...!!!...... УБИЙЦИ, РАЗЦЕПИЛИ ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ НА БЪЛГАРИЯ...

107

Натовеца

преди 2 години

Краварските ви идоли не можаха 20 години да завземат Афганистан страна от каменната ера буквално и накрая се изнесоха като бити знаете какви такаче се осъзнайте малко козяшкиии ***!

106

Анонимен

преди 2 години

Чета коментарите... И вече ясно разбирам защо "Радка Пирадка" и "Тигре-Тигре" бяха хитове...

105

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да им възстанови нищо преди да има гаранции, че няма да се появят нацисти на власт. Всичко ще бъде под тотален контрол. Украйна няма да влезе в нато, нито в ес.А самият ес ще започне да запада, защото ще бъде държан в енергиен дефицит и продукцията му не може да бъде конкурентна на световните пазари. На сащ не му трябва конкуренция в лицето на ес, нито на Русия.

104

Анонимен

преди 2 години

има два сценария - Русия да загуби (а очевидно губи) и да се разпадне на 50-60 държавици.вторият сценарий - Русия губейки да използва ядрено оръжие, тогава вече държава с името Русия няма да съществува.

103

Анонимен

преди 2 години

Най добре е да се почака да края на март и тогава да се лае. Че може ЕС да е обърнал палачинката до тогава.

102

СЛАВА НА УКРАЙНА..!!

преди 2 години

УКРАЙНА СПАСИ ЕВРОПА ОТ ИСЛЯМИСТИТЕ НА ПУТИН....РУСИЯ СЕ РАЗПАДА-САМО МОСКОВСКО ЩЕ ОСТАНЕ.....

101

Анонимен

преди 2 години

Този Румънски етнос,яко го е подгонил Путин! Това виждам в момента!!!

100

а хората

преди 2 години

Дори и да владеете града или даже страната, Вие путински орди загубихме хорта в Украйна

99

Анонимен

преди 2 години

В Sky News писаха вчера, че Путин крещял от яд срещу генералите си, заради начина по който водели войната (предполагам заради многото цивилни жертви). И той не е очаквал такава издънка, а щабът му го заблуждава

98

Анонимен

преди 2 години

До 80 и 82 - Вие сте малък, жалък, смачкан 3,14-дераст! Неее ... дори не сте 3,14-деарст - Вие сте плод на тези, които вчера арестуваха малки деца и заплашиха родителите им с отнемане на родителски права! А ти си ... просто жалък чер.вей;)

97

До Here Muller

преди 2 години

Изчакай няколко дни и ще видиш

96

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не могат да ядат петроли газ, но са най-големия производител на пшеница в света. Да му мислят тези с компютрите и колите.

95

Анонимен

преди 2 години

Май нищо не е паднало.Руснаците съвсем затънаха в Украйна.Най добрите им части са там а не могат цяла седмица да пречупят украинците.Май украинците излязоха големи биткаджии.

94

Анонимен

преди 2 години

Повечето от вас нямат идея какво беззаконие цареше там. Полицията изобщо не смееше да се намеси. Само бандити прикрити под нациски лозунг. Щом искаха да прочистят и съдиите, смятайте какво е.

93

Анонимен

преди 2 години

До 101: войските на Путин ще спрат и ще се върнат обратно. Руснаците не могат да ядат петрол. През 90-те Кремъл почнал да тормози балтийските държави. Спрели им газта и нефта. Те не се обърнали, и след два месеца Кремъл видял че за да правят бизнес трябва да уважават другия. Нека и сега поискаме да ни уважават.

92

BOB

преди 2 години

До До : гАзПри нас дизела вече е 3,15лв

91

Morski

преди 2 години

До разбиращият робофили! Одеса е била част от Руската империя, но никога не са се приемали за руснаци! Мисля, че съм имал достатъчно контакти с ОДЕСИТИ! Да така, се наричат и никога не са харесвали Москва сега или Санкт Петербург по време на империята! Има история - чети!Даже Сталин не е могъл да се справи с тях! Не случайно най-добрата, силната, организираната мафия е била и е Одеската! По време на ww2 "авторитетите" в Одеса са помогнали срещу нацистите - окупатори! А сега кой е окуоатора?

90

Анонимен

преди 2 години

BBC разобличава десетки фейкове в онлайн пространството, свързани с украинския конфликт. Журналисти на BBC са проверили някои от най-популярните пропагандни изображения в социалните мрежи, които претендират да са от мястото на събитието. Една голяма част от тях се оказват снимки от стари събития и други локации. Руската инвазия в Украйна доведе до фалшиви или подвеждащи видеоклипове и снимки, публикувани в социалните медии, за които се твърди, че са от конфликта.

89

Рот Шийлд

преди 2 години

Не забравяйте, че НИЕ зпочваме всички войни и НИЕ решаваме как, кога и при какви обстоятелства те приключват. Всичко върви по план. Тръмп порица ЕС, че не дават пари за НАТО. Путин ги накара да превишат куота за 3 седмици...... съвпадение?? хехе