128

Анонимен

преди 2 години

И каква стана тя? Укронацитата са по-зле и от афганистанските колаборационисти. В Киев даже няма американски хеликоптери и самолети, с които да се изнасят.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 Единственото което се пропука е меката дупара на Путин.

126

Островски

преди 2 години

Браво !! Победа за Русия !! Победа за Християнството !!!

125

Анонимен

преди 2 години

Кой какво превзема не е ясно, ама Русия спира износа на стомана за Европа. Скоро всичко ще се вдигне.

124

Рубашка

преди 2 години

До натовеца. Хе-хе, типичната съветска едностранчива пропаганда. Да не би да си забравил за руската катастрофа в Афганистан след 10 години и 15 000 убити руснаци?

123

Анонимен

преди 2 години

те и на 2-рия ден казаха че са го превзели, па после ги наритаха здраво, сумати техника зачезна още на моста, въобще толкова неграмотно настъпление от руска страна трудно може да се види назад в историята, не съм и предполагал че командването на Вова е толкова некомпетентно

122

Анонимен

преди 2 години

И какво като имате контрол над Херсон? Да не би да хванахте господ за оная работа? Работата ви е спукана тъъппаци. Нито ви посрещнаха като освободители нито се вдигна гражданска война както пропагандирахте та даже подведохте и наште русофили путинисти като Андрей Райчев който на 25.02 говореше убедително по телевизиите че няма да се размине без тражданска война в Украйна. между руснаци и украинци щото много се мразели.

121

Я

преди 2 години

Не се карайте, с плюене нищо няма да постигнем. Вместо това впрегнете енергията си за намиране на изход от кризата

120

Анонимен

преди 2 години

Няма да има никакви чужденци, които да се бият в украйна на страната на нацистите -- освен самоубийци, решили да сложат край на живота си по този начин.

119

Анонимен

преди 2 години

Песков е провел тайни телефонни разговори първо с Лавров и после с Шойгу . нещо фронта взе да се пропуква .

118

Гледна точка

преди 2 години

И какво като са завладели Херсон? Стоят на площада в танковете и бетеерите, в няколко административни сгради и това е? Е, и? Цялото украинско население ги гледа с презрение и ги нарича окупатори. Това ли искаха и колко ще изкарат така?

117

Анонимен

преди 2 години

Този колихаев скоро няма да го бъде.

116

Анонимен

преди 2 години

добрата новина е, че една седмица след началото - все още летят украински миг-ове. Най-великата красная армия се оплете като пате в калчища. Още няколко дена и като пристигнат авантюристи от всички страни да се бият и като има непрекъснати доставки на оръжие и ще почнат да точат кръвта бавно на непобедимая. Единствено им остава да използват атомките и така да останат в историята като най-големите злодеи за всички векове. Вярвал ли е някой, че един ден най-презряното ще бъде да те наричат 'руснак

115

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКви пушки и ракети бе... РФ съсипва ЕС в момента. Виж борсата... Уран, Алуминии, Кадмии, Газ, и т.н. ... Най-големият играч е РФ... Утре 1 телефон ще струва 10 000 лв. Виж от какво се прави батерия за ел. кола... виж кой е играча и за това... БМВ-то се прави с метал, не с картони...

114

Анонимен

преди 2 години

Путин се бори със злото срещу налагането на д-емонския нов световен ред - дигитален концлагер

113

Анонимен

преди 2 години

Данните за загинали са измислици на западната пропаганда, те не знаят и няма как да знаят колко за загинали.

112

Анонимен

преди 2 години

Утре ще бягат овци от Херсон към Ростов на Дон, а от там ще спрат чак на Магадан.

111

Анонимен

преди 2 години

"Хиляди убити славяни!" -- това не са славяни, американските слуги са престъпници и ще бъдат унищожени, който иска да прави същата грешка ще мисли доста дълго какво рискува. В момента няма нито една от постсъветските републики освен балтийските и украйна, които да имат американски бази.

110

Слава Україні!

преди 2 години

За седем дни, резултатите са: целият свят е по-обединен от всякога. Десетки хиляди украински цивилни се вдигат на оръжие ДОБРОВОЛНО. Тези без оръжия се мятат пред танковете на руските окупатори - ДОБРОВОЛНО. Самите руски войници дупчат резервоарите на машините си, само и само да не се налага да се бият. Путин е арестувал повече протестиращи отколкото има руски жертви. Остава въпросът, кога кръвопиеца от Кремъл ще последва примера на мустакатия фюрер от ВСВ?

109

Анонимен

преди 2 години

"... С 24 февраля по 2 марта суммарные ориентировочные потери личного состава российских войск в Украине составили 5840 человек. Уничтожено - 30 самолетов, 31 вертолет, 211 танков, 862 боевых бронированных машины, 85 артиллерийских систем , 9 средств ПВО, 40 реактивных систем залпового огня, 60 цистерн с горюче-смазочными материалами, 3 БПЛА оперативно-тактического уровня, 2 легких скоростных катера, 355 единиц автомобильной техники..."