48

Анонимен

преди 2 години

"прочутата 67 км военна колона закъса на границата.зареждат гориво." - Руските танкове харчат по 10 литра нафта на километър. След всеки танк трябва да се движи цистерна с нафта.

47

Анонимен

преди 2 години

Руснаците колкото и украински градове да превземат накрая победител във войната ще е Китай.

46

Анонимен

преди 2 години

"Москва: Имаме пълен контрол върху Херсон, падна ли градът?"!???? Неграмотници!

45

еееее

преди 2 години

До до 26 Това къде видя? Украинските киборги и призраци ли ти го казаха или войниците от Змийският остров, които уж геройски загинаха, отказвайки да се предадат, а после се оказаха живи и здрави ? Опитай се да търсиш адекватна информация, а не тази, която идва от украинска страна. За справка: Херсон още вчера беше под тотален руски контрол, а при нас информацията идва 24 часа по-късно......

44

Анонимен

преди 2 години

руски танкисти дръжте се идва нова порция байрактари , с подобрен софтуер . ще праща ракети от по-голяма височина

43

Така

преди 2 години

До Така22 е станал вече 17!

42

Хора

преди 2 години

Не е важно чие градът,няма жертви и разрушения.Защо Украйна не подновява преговорите за мир,сащ ли не им дава?!

41

Анонимен

преди 2 години

Копейки има ли за всички *** драги дами и господа некадърници? :)

40

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе е планувано утре НАТО да започне сглобяването на фронт срещу Русия и България ще е сред страните. Онзи нахалник с руска душа Стефан Янев го деинсталираха поради възпрепятстване.

39

Ясртеб

преди 2 години

Аз винаги губя на когато играя на камък ножица хартия. Пламък подводница стихия

38

Така

преди 2 години

До Анонимен22 Като чете човек, какво си написал, има чувството, че Путин е начело на руската армия! И това че руската армия е по- многобройна и по- добре въоръжена, не е основание да бранят родината си! Това да не е България, където има русофили и американофили, но не и българофили. Тук не можем да се определим на коя срана да сме!Не може да си в някакви съюзи и да се скатаваме, като мишки! Затова всички ще гледат на нас, като такива и няма да ни имат никакво доверие!

37

Анонимен

преди 2 години

"Егати тролския сайт, пълен с руски ***." - Не случайно е с червен цвят и не случайно ги хакваха многократно първите дни. Плащат им заплатите в рубли и копейки.

36

До 36

преди 2 години

Путин води бойни действия по прочистване на нац батальоните ако е искал да спечели скоростно просто е могъл да изравни всичко с земята с ракети.

35

Анонимен

преди 2 години

" Демократите" в цяла Европа скоро ще свалят украинските знамена като видят какво им е подготвил дедо Байдън за всички НЕруснаци.Ще спрат фабриките поради недосгиг на гориво.Как не ви омръзна буржуазната класа да ви прави на маймуни.Сиропуч вече цели 32 години.

34

Ho ho ho

преди 2 години

Превзехме града = сравнихме го със земята, барабар с нашите братя украинци. С хляб и сол ги посрещнаха освободителите, даже украинците живеещи в чужбина се връщат в Украйна да ги поздравят.

33

Сандо

преди 2 години

Украиниците не исклаха да бъдат неутрални, е не са ...

32

Анонимен

преди 2 години

Руснаците разсипаха държавата им. Тези разрушения и десетилетия не могат да ги оправят. А заради жертвите и подпалването на война, омразата срещу руснаците ще е до края на света.

31

Анонимен

преди 2 години

Руснаците разсипаха държавата им. Тези разрушения и десетилетия те могат да ги оправят. А заради жертвите и подпалването на война, омразата срещу руснаците ще е до края на света.

30

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са много наясно с кого си имат работа. И тезата, че са очаквали бърза капитулация е смехотворна. Още преди доста години в официалните сайтове излезе информация, че в Русия се прави самостиятелна елктронна мрежа. Дали ще са свързани или не със западния свят, те могат да си организират живота абсолютно самосточтелно. Смехотворният ни премиер наистина ли вярва, че Холандия може без земя да бъде втора в света по износ на храни, а Русия не може да се храни сама....

29

Анонимен

преди 2 години

прочутата 67 км военна колона закъса на границата.зареждат гориво.