28

до 26

преди 2 години

Ти вярваш ли си на глупоситите? Ирак и Либия капитулираха за 12 часа. Останалото беше операция по изчистване на крайните религиозни групировки. А Русия стана за смях в Украйна, губеща 20% от военната си техника за 3 дни.

27

Анонимен

преди 2 години

Я троловете на които им се полагат копейки да цъкнат по вдин минус тука :) че сте множко

26

Ванга

преди 2 години

До 3 дена такава държава Украйна няма да съществува,виждам го ясно!!

25

Анонимен

преди 2 години

Само едно ще Ви кажа: тези дни е трудно да се намери достоверна информация.Яко се лъже и от двете страни.Нашите медии също обработват яко.

24

Анонимен

преди 2 години

Ако бях украйнец щях да търся Кличко .Казва ,че воюва с автомат а ученичката се е укрил в бункер като Зеленски.Абе украйнци да ви имам политиците .Тука ако стане война не вярвам ,че народа ще ги остави и ще се бие безмислено .

23

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Бошлаф, руската работа, бетер турска работа!

22

По-бързо да действат

преди 2 години

За да се приключи всичко това колкото по-бързо падне Украйна толкова по-добре и да не ни занимават повече с украинци. Да прогонят от България украинците да си ходят в други държави може и в САЩ и Канада да си направят там нова Украйна както израелците си обявиха Израел и сме готови.

21

dnes

преди 2 години

Градът още вчера от обяд беше под руски контрол. Към момента половиният Храков, под техен контрол, като се очаква до довечера и там да приключат нещата. Сериозна руска групировка е тръгнала към Одеса. Най-тежките сражения са в райна на Мариопул, където са блокирани крайно десните ( нацистки батальони) АЗОВ

20

До 3

преди 2 години

Американците завземаха Ирак 40 дни, предварително разравнявайки го със земата с авиация. Руснаците, без да се напъват, само със силите на пърия ешалон за три дни унищожиха цялата флота, летищата и цялото стационарно ПВО, завоюваха територия колкото Румъния и взеха в полуобкръжение столицата на 40-милионна държава с 200-хилядна армия, която по територия е колкото Франция и Германия взети заедно. Така че недей чурулика - от военна гледна точка това е може би най-успешната военна операция в света

19

Анонимен

преди 2 години

21 Прав си .Украйнците доказват ,че не искат война и са против Зеленьо.Ако бяха за него всички щяха да скочат за него а те си пускат танковете да си минават без проблеми..Ами на 25 километра са от Москва ,къде са хората от 700 км на територията на хората оказали отпор в името на Украйна ,няма ги .Айде разбирачи натовски или разбирачи да оспорят това ?

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонименруските власти му трябваха 24 ч да превзмат цяла украина но те по мирните играждани и градовете не стрелят самите укрфашисти стрелят пограпжданит и унищожават градовкте си и убиват воиниците си които не искат да въюват против русия

17

Анонимен

преди 2 години

на 7 март трибуналът в Хага ще даде пресконференция на която ще споменат Путин и ортака му Лукавия

16

Анонимен

преди 2 години

Новина в аванс - Утре, 3 март, НАТО официално се включва в "играта".

15

Не!

преди 2 години

Кремълският психар да гори в ада.

14

...

преди 2 години

А дали е така?Путин три пъти излъга,че няма да напада Украйна.Всяка "информация" от Кремъл е фалшива новина...

13

Анонимен

преди 2 години

На кого му е нужно това ?Млади хора умират за сметка на Зеленски които като мишка се крие в бункер .Ами като мъж излиза и воюва и оня големия Кличко излезна ученичка .Украйското население е умно и не иска война ,ако искаше да се бият и защитават те нямаше да пускат покрай градовете безпрепятствено да минават верига от 64 километра с танкове .Безмислено е да се биеш с Русия армия въоражени до зъби .

12

Анонимен

преди 2 години

Ей ви ги православните му ценности на Путин - война, убийства - война, убийства.

11

Heh

преди 2 години

Цената на газта расте и чупи рекорди! Да! А всички ние продължаваме да правим алъш вериш с Русия и да свиркаме за Украйна. Запада е подло нещо. Марципанче в опаковка от Линд.

10

Putin Go Home

преди 2 години

Долу подпалвача на войни Путин. Да живее свободна Украйна.

9

Boyana

преди 2 години

Джим Кери призова колегата си комедиант Владимир Зеленски да се предаде и да заснемат сериал 'Възкръсналите от змийския остров'.