36

Ботев

преди 2 години

Който има елементарна обща култура, знае, че това е истината. Докога целият свят ще си пати от Вашингтон?!?

35

Анонимен

преди 2 години

Иран още ли съществува?Те са следващите след Сирия,да се готвят!САЩ ще им прави ''пролет'' и на тях!

34

пияница мистик

преди 2 години

Има една поговорка: "Кажи ми какви са ти приятелите, да ти кажа ти какъв си". На комплексираното джудже убиец приятелите са ей тоя - аятолах Хаменей, истински православен славянин, Ким Грух и той славянин православен, Мъдурчо, и той така...мисля че няма смисъл да от повече разяснения за умните :)))

33

БЕН

преди 2 години

Да си обръснат брадите и да не се правят на персийски мъдреци.

32

АнонимеН

преди 2 години

До Таралянци/ СТАЛИН , ЛЕНИН И ФАЛШИВИЯ ПУТИН НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ХРИСТИЯНСТВОТО , ТЕ СА УБИЙЦИ МАСОВИ! СМЪРТТА ИДВА ВЕЧЕ ЗА ПУТИН ТОВА СЕ УСЕЩА! БЕЗБОЖНИТЕ ПУТИНИСТИ В УКРАЙНА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ БЪДАТ ИЗТЕПАНИ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ! И ПУТИН СИ ПОДПИСА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА !

31

Истината

преди 2 години

Истината изречена на глас

30

Анонимен

преди 2 години

Само *** би подценил Иран.

29

Анонимен

преди 2 години

Нали украина иска помощ от сащ,зеленски иска оръжия и боеприпаси,нали нато е само по границите не в вътрешноста на украина.

28

Край

преди 2 години

Войната Русия - Украйна е най-големия успех на САЩ след Втората световна война. За 7-8 години САЩ успяха да настроят украинците, че ще ги правят нещо като Полша ако са срещу руснаците. Успяха да подлъжат и Путин, че са с изкуфял президент и слаби защото бягат от Афганистан. Путин няма полезен ход. Ще трябва да загинат хиляди руснаци и украинци и след това двата народа дълго ще се мразят. Украинците бяха употребени от САЩ. Ние?!? Засега не сме.

27

Анонимен

преди 2 години

БайДън: А склеротичната холограма каза, че Путин няма да спечели сърцата и душите на иранците. На кого да вярваме? ____________________ На иранците масово им е писнало от режима на официален Иран и аятолаха. Народът е различно от ислямисткия режим.

26

Состин

преди 2 години

Има една приказка, че по приятелите им ще ги познаете. Полуръста е приятел само с читави орица хахахаааааа

25

Анонимен

преди 2 години

Защо имам чувствоточе сащ не са агресора този път,а русия нападна украина и иска анексирането на крим,вече маи неиска само това всеки ден се сменят ходовете и тактиката.

24

Анонимен

преди 2 години

Един ден звяра с число 666 ще бъде победен пише го в Библията.

23

Анонимен

преди 2 години

Щерю, какви са последно Украйна? Последователи на Юда или нацисти, преследващи юдаизма? Второто е официалния мотив на Путин да започне война в Украйна! Оправете си "определенията" за украинците, най-после. Как да са евреи и набита едновременно?!

22

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново не казва аятолах Хаменей, ние това го знаем !

21

Анонимен

преди 2 години

Иран е джидже с голяма уста. Израел, ще ги нсправи на катран. 6 държави там цял живот тормозят северната държава Израел. А Израел ги тупа редовно по смешните калпави бради. Тоя козел като беше армията на САЩ до него, защото не влезе в бой :))) бля бля бля

20

АнонимеН

преди 2 години

АЯТОЛАХА ТРЕПЕРИ, ЩОТО СЛЕД ПАДАНЕТО НА ДИКТАТОРА КА ПУТИН И НЕГОВИЯ РЕД МОЖЕ ДА ДОЙДЕ!!!! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА РАБОТА В УКРАЙНА НИТО В КРИМ НИТО В ДОНБАС НИТО В ЛУГАНСК!

19

Анонимен

преди 2 години

Иран направи изказване и Сев.Корея и Беларус ги подкрепиха.

18

БайДън

преди 2 години

А склеротичната холограма каза, че Путин няма да спечели сърцата и душите на иранците. На кого да вярваме?

17

Хахаха

преди 2 години

Иран е много силен. Как е, обесиха ли аватара на Тръмп в мета вселената след като им ликвидира някакъв ирански генерал с Джон?