76

Евгени

преди 2 години

Определено мога да кажа че зад всичко това стоят САЩ.Честно казано В.Путин проявява огромен компромис.Защото всъщност може да реши всичко за няколко часа.А ЕС няма да кажа че са дупе давци.И много много лъжи говорятНа 3 март благодаря ти росия от името Българско.

75

Koko

преди 2 години

Ami.......??????

74

Росен

преди 2 години

Аааа не грешиш пичКогато САЩ нападат някой това не е агресия, те просто си искат тяхното....още от 1949 грабят каквото могат

73

Истината

преди 2 години

Абсолютно всички новини са обработени. Постепенно започва да става ясно че цяла Европа мрази Русия заради това че 1945 е спряла нацистите!!! Защото сега пак ги спира!!! Има снимки и доказателства за това че 50% от армията + няколко от последните правителства са нацисти!!! Но това няма къде да го видите защото се цензурира! Ще го видите, спокойно. Само се замислете защо Израел мълчи !!!!

72

Много важно

преди 2 години

На кого му пука какво бил казал някакъв вмирисан ходжа?

71

Горд Българин

преди 2 години

За всеки нормален човек беше ясно, че първопричината за тази военна операция е САЩ.

70

Българин

преди 2 години

Явно има някакви криминални елементи от Одеската мафия,които правят проблеми.пък и военните действия са на поне 200км

69

Българин

преди 2 години

Мой познат е шофьор на автобус пътува до Одеса Тея дни и каза ,че там е спокойно и няма бойни действия

68

Срам

преди 2 години

Така си е

67

Анонимен

преди 2 години

Прави са

66

Алко

преди 2 години

До Анонимен Можеш да избираш САМО ако разполагаш със сила или с ресурси!!! Аз нямам претенции кой ми е на границата, защото с нищо не провокирам никой! Нас достатъчно дибре ни източват, ако не си забелязал :) Плащаме си яко "да ни пазят" - справка: къде ни е златото? колко плащаме за американски ток? и т.н. Пък ковида не знам. Поутихна нещо в последно време :)

65

Анонимен

преди 2 години

До Алкоа ти кой искаш да е на твоята границиа? Имаме ли правото да искаме да си избираме съседите по граници? В кой век живеете? Османлиите и те така са искали, границите да им е океанът..., лудите станахте много напоследък. Ковид ни побърка, в това число и Путин

64

гост

преди 2 години

заставате зад думите на Иранеца, ок, но те също имат имперски нагони, който получи много власт, винаги цели това, да завладява! Османците сигурно ги забравихте..., те обаче помнят и мечтаят за онова време! Не бива никой да има мандат повече от две години, това да е в сила за цял свят! Путин се взе за някаква Месия и си вярва, за това в действията му няма логика, никой не може да предвиди нищо!

63

Съгласен

преди 2 години

Някой трябваше да го каже най-накрая

62

Алко

преди 2 години

Съвършено точно казано!!! Обвиняват Путин, че искал да разкара нато от границата си. ами нормално. Защо никой не обвинява уса, че искат да колонизира целият свят и да си живеят сладко? америка казва, че русия е враг. русия не казва, че нато е враг. странно нали? русия просто иска нато да не са на границата и, това е!

61

Анонимен

преди 2 години

Рубладжиите нещо намаляха

60

гостенка

преди 2 години

До Анонимен 59 коя диригентска палка избираш? Тази на Путин или на Байдън? За България вариантите са само два. Сателит на Европа, под знамето и на САЩ или Русия и Китай? Кого ще изберете? *** или наковалнята? Ние трябва да варираме между двете..., ние винаги сме на този кръстопът!!!

59

Анализатор

преди 2 години

Иран е едно от уродливите творения на САЩ. Шаха на Персия (старото име на Иран) беше свален насилствено, след революцията на аятоласите. Причината за това събитие беше желанието на Англия да изпомпва нефт без да плаща на Персия. Шаха отказа, национализира нефтодобивните съоръжения и остави кралицата без бензин. След революцията ислямистите се обърнаха срещу САЩ. Това обаче няма как да ме накара да им симпатизирам.

58

Анонимен

преди 2 години

Това, което казва е пълната истина. САЩ живеят и съществуват единствено и само от създадени от тях кризи. Докато съществува САЩ мир на земята няма да има.

57

captain Close

преди 2 години

Браво на аятолаха,нещо вярно!!!