75

Уважително

преди 2 години

До 89 Точната дума е изверги за бандеровците и съветниците до Зеленски ,както чужди така и приближени.В Харкова разтреляха от упор руски колони ,част от тях елитни подразделение без всякаква възможност за изтегляне .Тоест крият се в жилищни сгради ,правят засади и използват населението .Против всякакви харти и конвнции .И на тези Е Парламент им ръкопляска.По тази причина руснаците по сериозно се заеха с Харков .Пъвоначално наистина пробвваха доколко може да се избегне .

74

Уважително

преди 2 години

До Анониме 83 Украинската армия е 270 хилядна . С резервите 500 хиляди .С мобилизация 900 хиляди .Украйна е 50 млн .Разполага с голям набор залпови системи и т.н .Настъпващата страна 120 хил .

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 "Няма как да се прави аналогия с Украйна и България . За съвсем различни неща иде реч .Тук хората са искали да се обединят, а в Източна Украйна си искат независимостта от Киев" Не се притеснявай: ако руснаците оцелеят в този конфликт техните сънародници по морето бързо бъро ще ти организират "искане" за "независимост" от София. КГБ даже ще им спретнат и "престъпления" от "българските фашисти", както точно руснаците подучават македонците да ни наричат.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 Няма как да се прави аналогия с Украйна и България . За съвсем различни неща иде реч .Тук хората са искали да се обединят, а в Източна Украйна си искат независимостта от Киев

71

Анонимен

преди 2 години

До 79 - Пиши на български бе кир..так "чуждоземен";)

70

Анонимен

преди 2 години

"никой не попита укрите защо не изпълняват минските споразумения" - Когато са ти окупирали държавата, за какви споразумения говорим? Когато след освобождението разделиха България, ние ако трябваше да спазваме споразумения, Съединението никога намаше да се състои и сега половин България щеше да бъде част от Турция.

69

Анонимен

преди 2 години

"Западът не спазва собствените си договори" Хаха. Русия спазва ли нещо? Договори, обещания? Колко месеци ни уверяваше Путин че нямал намерение да напада Украйна? Сега и Лукашенко твърди същото, но ние знаем че и двамата лъжат най-нагло.

68

До 73

преди 2 години

До Да спират тази война - Ако НЕ си разбрал до СЕГА всички СВРЪХ Държави имат интерес след Ковид да Започне НОВА Световна война подготвят се усилено и планират да изострят конфликта за така желаното начало на третата световна война.

67

ютуб

преди 2 години

СРОЧНО! Украина разгромила колонну ЧВК Вагнера посланую Путиным для зачистки политических фигур

66

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че Харков е една от основните цели, но тази нощ важните неща са други. Тази нощ на нацистко-бендеровския щаб на оперативно-тактическата група "Север" му се случи кирдик. Пълен кирдик, оглавен лично от командващия._________________ ___Руската армия ваксинира срещу нацизма с руската ваксина "Sputnik Z".

65

Анонимен

преди 2 години

Абе не ви ли стана ясно че нещо буксува руската армия в Украйна.Една седмица не могат да пречупят украинската армия.Въобще в безсилието си руснаците почнаха да обстрелват и цивилни.

64

ютуб

преди 2 години

ПУТИН В ЯРОСТИ! Солдаты РФ сдаются ВСУ без боя / Вот вам и самая сильная армия мира

63

Анонимен

преди 2 години

Не пиша от телефон. И нямам телефон, на който да се пише. Вашите телефони , на който пишете, са забранени И за важни клечки посвета, защото са направени за дистанционно проследяване, така да се каже - капан за мишки.

62

До 80

преди 2 години

Да професоре, в Китай е произведен.

61

Анонимен

преди 2 години

Конфликът не е от времето на Янукович. Проблемът е, че Западът не спазва собствените си договори. Вклщчително в бъкгарски центални медии може да се прочете материал от 2021 година, когато публично излиза наяве документо от плана на Чърчил "Немислимото", който много детайлно разработва нападение срещу СССР от Великобритания Франция и САЩ ВЕДНАГА след подписването на капитулацият на Германия 1945 г. Стремежът на Великобритания да унищожава се отнася и до Китай, който иска може да се позапознае.

60

Анонимен

преди 2 години

След някой друг ден мачът ще свърши и ще излезе резултатът. Зависи кой ще е на пейката на печелившите и кой пак ще изтегли късата клечка.

59

Анонимен

преди 2 години

Негодуват чак сега, а 8 години гледаха случващото се по Донбас и Луганск и никой не попита укрите защо не изпълняват минските споразумения.. Берат сега плодовете на майдана, където невинните жертви не бяха малко, а отговорност от виновните досега никаква. С апели и прокламации нищо няма да се промени.

58

До 77

преди 2 години

От тия "ежедневни дрънкулки" обаче далеч по малки държави печелят милиарди. А на последния военен парад в Русия най отпред вървеше Ролс Ройс а не ВАЗ. И бас хващам, че телефона от който пишеш със сигурност не е произведен в Русия.

57

Анонимен

преди 2 години

Защо да се трият руските ***, само джендърските ли са носители на вярната информация....Смеш.ник

56

Анонимен

преди 2 години

До Ботев Конфликта стана,защото Украйна свали проруският президент Янукович,после украинците поискаха да станат част от ЕС и Нато и Русия видя,че губи влиянието си там. Единственият начин да ги задържи е като ги превземе и сложи русофилско правителство и президент. Обаче нещо не си направиха сметката правилно.