381

Анонимен

преди 2 години

Чакай само 9дни са минали!Ами колко години могат да я карат блокирани :)))

380

Анонимен

преди 2 години

Ако не искат преговори и примирие значи са съучастници във войната. Всеки президент е еднакво отговорен за своя народ и страна. Искаме мир. Не искаме война. Спрете войната. Не е срамно да се поиска мир. Срамно е да се биеш на всяка цена....

379

Извънземен

преди 2 години

Въоражаването на Украйна ще накара Путин да пусне атомната бомба, което ще доведе до ядрена война -> ядрена зима -> шепа оцелели от "избраните"! Като се замисля що за долно, алчно племе са хората, май този варянт почва да ми харесва ;)

378

Възмутен

преди 2 години

До Анонимен"Вчера гледах клип с пленени руски "войници". Всъщност запасняци. 90% учители по професия," ТОВА СА ФЕЙКОВЕ. Западната пропганда на такива разчита, има поне 1 млн и 300 000 подобни доказани русофобски фейкове. Вкл. и статиите от западната преса, които преписват Днес, повечето са основани на фейкове. Войната е и информационна. Както казват, първата жертва на всеки конфликт е истината

377

Анонимен

преди 2 години

Може ли да се свали севернокорейското управление, не не може. Същото е и тук и сега. Може но с Майдан спретнат от Запада. Той е истинския виновник. Не на Фашизма и комунизма.

376

Анонимен

преди 2 години

До долния сложих ти плюс по по грешка.

375

Стария Джо

преди 2 години

Много хора в България подкрепят руската агресия?!? Не очаквах толкова национални предатели - харесват Русия ама карат западни коли, говорят по скъпи телефони и пътуват свободно.

374

Потомък на Аспарух

преди 2 години

НАТО ще ударят първо Беларус като реципрочен удар. Това ще е голям удар за логистиката на зомби армията на полуделия лилипут. Ще разруши и необоснованото самочувствие на високомерните руснаци.

373

Стиска ли им

преди 2 години

Веднага ще пратят след тях агенти с новичок.

372

Анонимен

преди 2 години

Хмм, като как виждат мира тези олигарси? Войната я запали Путин, значи мирът може да дойде само, ако Путин нареди войната да спре и сам се предаде на Трибунала в Хага. Но, понеже това няма да стане, единственият изход е, Путин да бъде свален, арестуван, или убит. Останалото са празни, лишени от смисъл изявления.

371

Чипът

преди 2 години

Много подуто джуджето Салурон. Съмнявам се олигарсите да се радват на внезапното си обедняване

370

антипутинист

преди 2 години

Когато подкрепяте Путин........ дано вашите и моите атоми от изпарената ни плът се харесат....

369

Кики

преди 2 години

На тоя от толкова ботокс главата му е станала като тиква.

368

Имаше

преди 2 години

Един олигарх дето оня де искаше де сваля Путин ама се самообеси - шефа на Газпром. И другите олигарси вече си знаят.

367

Анонимен

преди 2 години

До всички споланковци на по20-30 години които защитават Путин " мислите ли, че ще оцелеете дори и седмица в условията на комунизъм, който така защитавате"

366

Потрес

преди 2 години

Кой превръща трагедията на украинския народ в рекламна кампания, в състезание кой е по по най!?? Хора! Вие забравихте ли какво е да сте хора! Това не ви е метавселената - да слагате билборди с неприлични думи, да пускате клипове с неприлични жестове, да развявате знаменца! Луди ли сте!!! Хората на Украйна са живи хора не аватари! Защо ги затрупване с оръжие вместо да им пратите хляб, одеала и лекарства! Защо блокирате банки вместо да договорите примирие, за да се евакуират!!!

365

дон киконе

преди 2 години

като хванеш единия за краката и у другия, и удри-удри доде спрат да мърдат. и те така се оправа света.

364

Навални

преди 2 години

Изправи се страна агромная, отхвърли тиранина Путин!

363

Потрес

преди 2 години

Какво става. Целия свят затрупва Украйна с оръжия! Хора! В Украйна имат нужда от хляб! Имат нужда от вода! От лекарства! От прекратяване на огъня и евакуация! Задава спасят живота си! Защо превръщате страната в кърваво парче!!!Това някаква подигравка ли е?!!!

362

Истината

преди 2 години

Европейските санкции здраво удариха икономиката на Русия, Американските обаче ще предизвикат Руска Пролет!