99

Анонимен

преди 2 години

Явно всеки по своему разбира злото.

98

Владо

преди 2 години

- Извинете, какъв е курсът на рублата?- Да купите или да продадете?- Да се посмея...

97

да ти го...

преди 2 години

До Ваксата Какъв украинец е тоя евреин,бе!?

96

Цинизъм

преди 2 години

Брей, каква смрад се носи от руските хлеб*рки! Познават се по характерният си цинизъм! 16 деца убити за ден, ама виждаш ли те гонели "злото " с ракети! Аз американци не съм видял. Само едно Кремълско Джудже, което заповядва на двама алкохолици да приведат в готовност "ядреният" арсенал! Изперкала работа!

95

Анонимен

преди 2 години

За първи път виждам народ който бива стрелян от своите без никаква заплаха а американците са се подмокрили

94

Напреднал

преди 2 години

"Злото, въоръжено с ракети, трябва да бъде спряно" - ми нали точно затова руските войски са в Украйна - да те спрат, че както се беше засилил..........

93

Анонимен

преди 2 години

капитулация и на съд пред народа на републиките взе гражданите си жив щит за фашистите като искаш защо не подписа мир ами диктуваш бе клоун

92

Защо

преди 2 години

Не подписваш мир. Защо мъчиш народа си. Или така ти казват.

91

Пацифист

преди 2 години

Да въоръжим Зеленко.

90

Зелено еврейче

преди 2 години

Ти не си украинец, нарочно ги буташ на натам.

89

Анонимен

преди 2 години

ЗЕЛЕНСКИ, как тъй призна , ЧЕ руснаците блокираха ЦЯЛА Украйна и никой не може да влезе и да излезе????? ТА нали изтрепахте руските воиски и победихте нашествениците ????

88

Лош комедиант

преди 2 години

Вече подозирам че са наели Зе клоуна за политическа роля! Нормален държавник не може да направи толкова издънки и неверни ходове, даже и нарочно да го прави!

87

The beast

преди 2 години

Ама дали the beast is from the east действително или някъде другаде е злото?! Някои хора много прекаляват то не бяха пандемии, то не бяха самолети, лолити,малолетни момиченца,бомби, войнидали Путин и този страхливият са главни фигури..дълбоко се съмнявам..

86

Анонимен

преди 2 години

Koito narushava mirnite sporazumenia ot 1990 godina, toi e zloto. I tova e savsem iasno na vseki evropeiski sadia. Nito edin europeiski ili drug sadia ne e izrazil otkrito mnenie.

85

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези военни дето седят срещу Путин и го подкрепят? Те всъщност седят като парализирани, но не смеят нищо да му кажат. Умират от страх. Путин сам тръгна към съда в Хага.

84

Мда

преди 2 години

Тия, двамцата, докато взаимно си благодарят и потупват по рамото, руснаците ще влязат в Киев...И после ще трябва да ъпдейтваме похвалите и благодарностите...

83

Скоро Путин ще бъде

преди 2 години

Разстрелян от свои !

82

Ваксата

преди 2 години

Злото си ти, американска *** ..,който продаде собственият си народ за пари. Тая карма ще тегне над теб и твоето поколение с години наред. Горко ти !!

81

ЛДНР

преди 2 години

Приключи първият етап от денацификация на Окраина. ВС на ДНР, ЛНР и РФ се обединиха под Мариупол. 130000 от ВСУ са в обкръжение, което скоро ще се превърне в котел. ОТЦ на ВСУ "Изток" и "Север" са унищожени. Взриви се климатикът на ТК в Киев. Освен хилядите единици военна техника, преди минути прелитайки над Донбас, многобройно ято стоманени птици ще започнат вторият етап от операцията. Диктаторът ч.и.ф.у.т заплаши с ядрено оръжие и донесе война на народа си. До две седмици Окраина ще е минало..

80

ПроСоТо

преди 2 години

ей,ама верно е голем комик Зеленския!.."Злото,въоръжено с ракети.."...."Автора!..Автора!"...Че коя страна НЕ е въоръжена с ракети бре?..Може би Щатите?...А да!..Те не използваха ракети,а просто БОМБИ,когато ги фърлиха над Хирошима и Нагасаки..../дали има и в Окраината категория от сорта на "Заслужил артист на републиката" ? /..Украината тоже "НЕМА" ракети ?