203

Анонимен

преди 2 години

Във форума повече защитници отколкото на площада.

202

Преброител

преди 2 години

Общо 16 лица. Всички със съмнителна мозъчна активност.

201

Гневен

преди 2 години

До Анонимен===Когато в една държава юдео-джендърастите харчат БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ е ясен знак,че държава просто няма!За огромно съжаление БЪЛГАРИЯ от тридесет години е превърната в безгласна,безволева,послушна и много жалка краварска колония!Казвам го с огромна болка,защото познавам славната история на БЪЛГАРСКИТЕ владетели и величието на древната ни РОДИНА!А тези ненормалници,които плюят възрастните хора да са наясно,че те ще са следващите жертви! Господарите им ги подготвят за пушечно месо!!!

200

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

199

Анонимен

преди 2 години

Товорищи -всички на митинга !Сслед митинга се събираме в руското посолство и ще пием по чашка Бойрщиков и ще попеем революционни песни. и ще си получим хонорара

198

Протест

преди 2 години

От 50 *** старци и десет техни наследници!Това е представителна извадка на най ретроградната част на България.!Вижте изкривените им "изкривени"красиви лица и ви става ясно,кои СА!

197

Хе хе

преди 2 години

До ЧИТАТЕЛ 80 % са шпиони

196

бг

преди 2 години

много ръблофили на митинга руското разузнаване как си покрива разходите за толкова много копейкаджии али са на стипендия към Решетников или се плаща на хонорар за митинг.

195

Анонимен

преди 2 години

До ЧИТАТЕЛ Абе магаре ! А ,, Операция Пустинна буря ,,не ли война ? ,,Миротворческа операция ,, е игра на челик ли ? ,,Мироопазваща операция ,, как е ?

194

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Само в Русия думата война е забранена. Официалната е военна операция. На всички медии и граждани е забранено да я употребяват, и пенсионираният слуша. Янев е пенсиониран от армията преди навършване на 55г., след като е заемал 10-12 най-различни длъжности, очевидно не става за нищо. Най-вероятно принадлежи към онази групичка край пилота. Русия винаги се е хвалила, че в БГ има най-многго шпиони, при това местни, вижте руските сайтове.

193

Цонко

преди 2 години

Каква е тази сбирщина на побъркани путинофили?

192

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли че всичките Путинофили и Русофили в България са на западна издръжка? Или получават пенсии или помощи за социялно слаби - а те се изплащат от работещите капиталисти на България. Тя като гледам и целия режим на Путин също е на западна издръжка. Сега като няма суифт и като сложат едно ембарго на руските суровини и край. Путин фалира.

191

Анонимен

преди 2 години

1:1 с протеста на Възраждане. Сбирщина на 20 русофили. Толкоз са и русофилите в София де. Е, има и някои, които са толкова страхливи, че дори не смеят от работата в склада да излязат на протест, че да не ги уволнят. Все пак за бездарник не е лесно да си намери работа със заплата на чистачка в склада.

190

Анонимен

преди 2 години

Янев водил политика в защита на националните интереси? Вие сериозно ли мислите това? Понъпанете малко паметта си и ще разберете защо е дошла време да се сътворяват нови месии. НАТО е България. България е НАТО. Интереси - да, защитава, но пък чак националните...

189

Анонимен

преди 2 години

Ходете протестирайте БСП да бъде премахната от управляващата коалиция както и всички руски шпиони които от няколко години се опитват да завземат властта и почти успяха.

188

Off

преди 2 години

Ще трябват няколко часа да се разнесе миризмата на зелени чорапи.

187

Анонимен

преди 2 години

Изкуфели бабички и дядовци!

186

Анонимен

преди 2 години

Вместо да отидат пред руското посолство и да протестират, че Путин обрича бъдещето на нашите деца, че пенсиите им ще ги изяде инфлацията причинена от войната на Путин заради царските му амбиции. Пфу!!!

185

Анонимен

преди 2 години

Махнете пенсионерите и ще останат една шепа социялно слаби със среден доход под минималната работна заплата.

184

Анонимен

преди 2 години

Леле ама то голям протест ... редовните червени пенсионери носталгиращи за СССР, даже руските платени ***, вече не смеят да се покажат.