45

Анонимен

преди 2 години

не предупредиха населнието укрите че трябва да бяга от градовете или да стои по мазетата , установки сред жилищни сгради , тактиката на войната в Бейрут

44

рико

преди 2 години

Най-накрая Путин ще бъде убит от неговите си хора. Руските олигарси не харесват бизнеса им да бъде унищожаван по тоя начин и ще го гръмнат.

43

До 43

преди 2 години

Чухме вече Путин. Украйна не била суверенна държава, нямала право да съществува. Това, че ти си при-мат не значи и че и другите са такива, сещаш се. Тия пропагандни глупости не минават. Лъжете само себе си.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "Със същите слова през 1944...." БЪРКАШ ПОЛОЖЕНИЯТА. 1944г НА 05.09 СССР ИЗПЪЛНЯВА ЯЛТЕНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ И ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА ОТ 01.08.1944г ЗАПОЧВА БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ ЯПОНИЯ В ПОДКРЕПА НА САЩ!

41

Анонимен

преди 2 години

отново статия за спин!!!също и на запад!Гответе се за новата пландемия спин!Това с улрайна е само за отвличане на вниманието и още по голям хаос!гответе се за епидемия от спин! VAIDS -vaccine induced immune deficiency

40

Затворник с калашник

преди 2 години

ЗАПОВЕДТА Е ТАКАВА ! РАЗТРЕЛ ЗА ВСЕКИ КОЙТО СЕ ПРЕДАВА НА РУСНАЦИТЕ !

39

до 36

преди 2 години

Прочети какво значи суверенна държава и се замисли кога Украйна последно е била такава.В последните 10 години се опитва да бъде под американско влияние, а преди това предполагам знаеш.Либия, Сирия, Египет бяха къде, къде по суверенни държави - там защо нямаше такъв отзвук - щото е далеч от *** на Урсула и Макарон?Нима децата в изтока и Африка са по-малко деца от другите?Или хилядите жертви там са по-малко жертви?Надявам се си разбрал, че си промит мозък.

38

Анонимен

преди 2 години

Със същите слова през 1944та година руската армия напада България. Без да сме и обявили война или да сме сражавали срещу нея. Напада България с думите фашисти. Червенопитеците тука са просто *** . Не се връзвайте на пропагандата. Истината е една окупатори.

37

путин хитлер

преди 2 години

Путин е новия хитлер!

36

Венелин

преди 2 години

Ами то в този град няма руснаци, а има националистически батальон.

35

Анонимен

преди 2 години

Русия открадна Крим, после домбас и накрая казва вие сте виновни за войната :) Ахахаххаха психарии болни . През ВСВ нападнаха Полша ... и после пак запада им беше виновен :)) Тея вафли...сме ги яли .Бой до откат докато гомор падне

34

72949

преди 2 години

След като запада блокира парите на другарката пунина,предлагам да ги конфискува и върне в Украйна под формата на военно лофистични ракети и оборудване. За да може признателния украински народ да ги върне на лубимата му другарак Путина.Даже може да задели малко и за госпожата от беларус, която не знае къде се навира.

33

до Съвет

преди 2 години

Стихотворението "писмо до Ванка" не го е писал Радой, но няма значение. Имай в предвид, че онзи Ванка е бил войник от Червената армия в която са служели и украинците.

32

Анонимен

преди 2 години

Подкрепящите Путин за войната срещу Украйна са убийци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

31

Анонимен

преди 2 години

Русия не е никоя да казва на суверенна държава ,какво ще прави. Тея мантри, за запада вече са банални. Русия нападна суверенна държава. Украйна не е влизала или нашадала руската територия. Домбас е украински и там може да си води война, колкто иска Украйна. На всичко отгоре беше откраднат Крим. Ами хайде всишки да откраднат от рудия територия и после да кажем имахте време да има Мир :)))

30

Анонимен

преди 2 години

Путин е масов убиец. Путинофилите, които подкрепят войната, която Путин води срещу суверенна държава и одобряват убийствата на жени и деца от кадировите кръволоци - също са убийци.

29

до 19

преди 2 години

Който се интересува от темата знае, че ще има война още от есента на миналата година.Украинците и Западът имаха достатъчно време за преговори и мирни решения.Вместо да намерят изход и да избегнат войната, любимия ни Запад реши да насърчава агресията на Украйна, давайки и увереност, че някой ще се застъпи за тях при евентуален конфликт.Западът трябва да носи своята отговорност за жертвите и разрушенията в Украйна!

28

аз

преди 2 години

Пропагандата продължава!

27

Укрофашисти

преди 2 години

Когато едната страна на един конфликт ви налага да чуете само нейната гледна точка, то най-вероятно тя ви лъже.

26

Лекар

преди 2 години

После да не се окаже, че украинци са стреляли по украинци