65

Анонимен

преди 2 години

Не съветвам никого да вярва на медийна пропаганда (и от ДВЕТЕ страни)!!.. Използвайте акъла си!

64

Чегевара

преди 2 години

Пристигат интербригадисти антифашисти и се включват в украинската териториална отбрана.За два дни, два батальона!Смърт на фашизма !Слава на Украйна !

63

Дядо Иван

преди 2 години

Путин доказа че е новото лице на злото - прероден Хитлер.

62

Анонимен

преди 2 години

Украйна винаги е била символ на зависимост и такава ще си остане. Тази държава е просто границата на Русия с Европа.

61

Анонимен

преди 2 години

Ако изпратим етноса от нас и Румъния да бере руско и украинско военно желязо, всички ще са доволни, богат етнос и световен мир.

60

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг, пак фалшиви новини. Няма потвърждение от независим източник, една жена каза, нали? Да не стане като с острова?

59

Анонимен

преди 2 години

Денацификацията за Русия означава всъщност етническо прочистване по сомалийски модел.

58

Анонимен

преди 2 години

На война като на вайна, що си мислите че нещата са се променили и цивилни няма да се засегнат, ба си как ви лъжат, ми естествено всичко в крайна сметка ша върви под ножа, само джендарите ви обещават война без цивилни жертви, ама те такава НЯМА

57

Прозрял

преди 2 години

Украинските граждани, включително руснаци са обединени във война против путиновите орди, те не са против руснаци а воюват за да запазят цивилизацията и демокрацията от самовлюбения полудял диктатор Путин.

56

Човека

преди 2 години

Всеки ще се чита за враг на Русия Украйна ако опорстват може Путин да прибегне към план БИзползване на химическо оръжие по цивилното на селение на Украйна

55

Човека

преди 2 години

Червената армия на стъпва във Киевска рус

54

Христо Попхристов

преди 2 години

Да, има разтреляни мирни руснаци, опитващи се да написнат обркъжена Волноваха с бял флаг, но от украинските нацисти, които не могат все още да разберат, че войната в Донбас приключва и идва време за възмездие след 8 години убийства. Разберете, в Донбас украинци няма, всички са руснаци!!! По никакъв начин народната милиция няма да стреля по своите братя.

53

Анонимен

преди 2 години

Четете история драги. Без да сте прочели една книга нямате право да пишете или определяте. Всеки минус на този пост ще означава непрочетена книга. Обидените да се сърдят на себе си за товаз че не са чели

52

ня

преди 2 години

Два въпроса:1.Защо не виждам украйнци по улиците,подобно на сърбите които носеха със себе си плакати с надписа "цел"? Това ли е смелото украйнско население? 2.Украйна офиациализирала ли е някъде къде точно са нейните граници? Според ООН - не! Какво правим тогава?

51

Анонимен

преди 2 години

До Спрете коментарите 47 Заповядваш само правилни коментари в унисон с дневния ред на САЩ? А снимките на горди доброволци от Националната гвардия на Украйна със свастики? А сцените на гавра с пленени или убити руски войници пуснати в Ютуб от украйнци? И тях ли ще спрете? Давайте Новия световен ред! Унищожавайте история! Определете правилната линия! Аз не съм нито русофил, нито американофоб, камо ли нечии ***! И при Живков не съм мълчал и сега няма! Когато Решетников одобри Радев също писах!

50

Анонимен

преди 2 години

За тези с непромити все още мозъци - спомнте ли си американката инвазия в Югославия и близо 3-месечните бомбардировки?Кой покани американските главорези тогава?Причината уж беше Милошевич,че избивал собственото си население.Ами какво правеше Зеленски цели 8 години срещу собственото си население от руски произход в Донбас?А сега си спомнете,останалото население на Украйна дали направи нещо ,за да спре това?!Седеше и си кюташе- войната беше далече.Е,сега вече е съвсем наблизо-Русия защитава това

49

Анонимен

преди 2 години

а напада през 1944 , ние сме расли по саксиите , фердинанчо и борис първи като стават съюзници на нациска Германия предопределят влизането на руснаците тук и това е договорено в ялта с чърчил никой тогава не ни пита , не ни пита и сега дали да сме на страната на укрите , психодесните затова обичат роми.т.е разправят им на невежите приказки и те слушат ...

48

до 43

преди 2 години

И твоите опорки не минават.Не ме интересува нито Путин, нито Русия.Украйна има право да бъде САМОСТОЯТЕЛНА държава, което значи извън влиянието на Русия, но и извън влиянието на САЩ.Сега се замисли дали е възможно.Лицемерието ви край няма.В последните години се водят сума ти безсмислени войни(не подкрепям и тази в Украйна),но понеже е в Европа и ви запари на *** изведнъж.Аз на това казвам лицемерие.

47

РР

преди 2 години

До 46 бойни действия на СССР срещу Япония практически не са започвали, а само обявени. Това е една от основните причини за ядрените бомби по-късно.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42Малко история. България е нападната от Трети УКРАЙНСКИ фронт!!!!! Демек най-малкото преобладаващо украйнци! Това обяснява изнасилванията и грабежите тогава от Червената армия в България. Начело на СССР е грузинец!!!! Къде видя руснаци в уравнението? Невежи, но гласовити! И другите нямаме право на мнение!