69

ГОЧО

преди 2 години

Руската армия ще стигне до край! Имат цел, заповеди, модерни1оръжия! Ако е нужно и до Берлин ще иде, вече имат опит!!

68

Анонимен

преди 2 години

Когато Сърбия беше нападната тогава нямахме морални задължения да им помагаме. Аман от двойните ви стандарти.

67

Анонимен

преди 2 години

Зависи накъде ще тръгне. Принципно стига до Берлин и после се разбират да спрат.

66

do50

преди 2 години

Май демокрацията е да имаш еднакво мнение. Не много по-различно от преди. Като в стария виц: Американец се хвали: При нас е демокрация, винаги мога да отида в центъра на площада и да извикам "президента на щатите е куко" и нищо няма да ми направят. Руснака казал: Ами то като при нас значи - и аз мога да отида на площада у нас и да извикам "президента на щатите е куко". И нищо няма да ми направят. :-)

65

Димитров

преди 2 години

До Христо ПопхристовСамо за сведение: 1. Руснаци няма - това племе се нарича Варяги /викинги/ и идва от областта Русланд в Швеция и Норвегия, известни с това че са: както професионални войници така и пирати, крадци, разбойници, грабили корабите търгуващи по реките Волга, Днепър и Днестър от Багдатския халифат към северните територии. Варягите завладяват през 9 век Киев и областта и я наричат киевска Рус. Тази област е населена основно с Поляци и други племена и с част Кубратовите Българи.

64

В Брюксел

преди 2 години

ще спре, защото вонята от препълнени памперси ще е отвратителна! Заради скапаните политици и мижитурки, страдат обикновените хора, които единствено искат мир, нормална работа и свободно пътуване без зелени извращения и експерименти с тях! Със сигурност не искат война!

63

Бож.

преди 2 години

След Украйна иде ред на Молдова и Финландия- после ще кажат,че и те искали да стават членове на НАТО и ги застрашавали

62

марги

преди 2 години

Щом е "Според Тафров", ...не ми го хвали. Няма ли безпристрастен коментатор, да разгледа и обобщи накратко причините на това бедствие, и да посочи фактите по неговото развитие...лошото е, че не знаем фактите.

61

В.

преди 2 години

Паси и подобни искаха в България да има ядрени бомби, ако не ме лъже паметта. Тук може да са подготвяли нещата, а в Украйна да са били на краен етап от подобна подготовка. И неслучайно сменят военния министър, който е по-умерен иул уравновесен човек с някакъв кариерист. Не оправдавам Руските действия, ама някои хора не помислиха за последствията.

60

Анонимен

преди 2 години

"Рисуя има неприемливи искания" - ама защо тоз се изказва от името на УКР.? И още неприемливи, неприемливи... ама зависи колко са приемливи другите варианти

59

Анонимен

преди 2 години

Руската армия да си ходи вкъщи, целия свят е срещу глупостите дето Путин прави. Няма ли някой да му сипе нещо в чайчето вече на тоя психопат. От цялата работа най-много страдат обикновените граждани, и от руска и от украинска страна.

58

Анонимен

преди 2 години

Тафров ти си безродник. Руснаците ще успеят и ще изчистят Украйна от фашизоидните бандеровци. Путин показа на света, че Русия с помощта на Китай, Индия и Бразилия са по-силни от САЩ и англосаксонските гейове.

57

Ментора бай Иван

преди 2 години

Проблема не е в психиката на Путин , а в изфирясалия мозък на Байдън който поведе Запада към дъното!САЩ няма да са вече господарите в света !Скоро Украйна ще капитулира , ще се назначи временно правителство за стабилизиране на страната!Банковия център на света ще претърпи изместване , няма да е в ръцете на англосаксонците!

56

До Тафро Стефчов

преди 2 години

Никой не ти вярва на евтините (за няколко пробити долара) лъжи. Цялата блювоч дето си хвърлил тук е спуснат текст от Козяк. С риск да ме отрежат ! Четете в неманипулирани сайтове грамотни сте. Който има желание ще се информира.

55

Анонимен

преди 2 години

Днес е вторник. Окупационната руска армия навлезе в четвъртък. Докъде ще издържат нервите на окупаторите? Колко кал трябва да затъне , за да намерят своя път назад? Окупаторите ще стигнат дотам да се питат защо са влезнали , и ще стигнат дотам да не вярват на своите ръководители. Минали са 5 дни. Днес е вторник.

54

Анонимен

преди 2 години

Окупационната руска армия ще стигне дотам да фалира Русия, да няма какво да ядат, хиляди руснаци да са безработни. Армия ще стигне дотам провизиите да свършат и армията ще стигне дотам да изправи срещу съседа си. Армията ще стигне дотам да насади ненавист към нея самата. Армията ще стигне дотам да се насади омраза към нейните ръководители. Колкото и танкова, БТР-и да са имали, натам води руската окупационна армия.

53

Джон траболта

преди 2 години

До 73. Украйна нарушила Минските споразумения--- ами защо ги има-- защото Русия заграби Украинска територия под претекст ,че там живеят руснаци ами като във Кърджали има турско население добре ли ще е Турция да вземе цялата област и да ти прави споразумения ? След втората световна всички граници са обявени за ненарушими ,а колкото до Сърбия там избухна гражданска воина и бе извършен гиноцид !Какъв гиноцид е извършван Крим ,че беше окупиран ?

52

Анонимен

преди 2 години

Зеленски скоро ще последва съдбата на Кадафи

51

Анонимен

преди 2 години

1.Украйна наруши Минското споразумение първа като започна атака в Донецк и Луганск, а тези 4 млн хора отнесоха много терор от украинските си събратя.2. Това е планувана акция със САЩ и Украйна още от изтеглянето на САЩ от Афганистан и дементният мозък на Байдън и военно-промишления комплекс на САЩ имат за цел да се повтори Югославският сценарий 3. Черна гора, Косово и сие са о.к.,Луганск и Донецк не са о.к.,защото имат нещо, което иска Шеврон.

50

Путин

преди 2 години

Ковидоубиеца хаха