29

Бирлибан

преди 2 години

Подкрепям Пинокио!

28

Пинокио!

преди 2 години

На мен Ми казаха Тоя да го махна, че пречи!

27

Анонимен

преди 2 години

Шкембе войвода като ДС агент успя дълго да саботира модернизирането на армията.

26

Бррр

преди 2 години

Повишаването на нивото на въоръжаване на УК НЯМА ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА, А САМО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ. ПРЕГОВОРИТЕ СА РЕШЕНИЕТО. НЕ ВЪОРЪЖАВАНЕТО НА УК. УК ТРЯБВА ДА ПРЕМИСЛИ ДОБРЕ.

25

Анонимен

преди 2 години

До 33Съвремените войни ще се водят с елиминиране на военните обекти и армията. Ако сравни Киев това значи загуба на милиарди долари Инфраструктурата на 3 милионен град струва скъпо. А избиването на населението е сигурна война с НАТО и протести в Русия.

24

Ами

преди 2 години

Путин кихна, Наште се на.раха! Границите на УК със сигурност ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ. СЪС ИЛИ БЕЗ ЕС. УК НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ЕС ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ТАМ ИМА ЧУЖДИ ВОЙСКИ. В МОМЕНТА ВОЙНАТА Е САЩ СРЕЩУ ЕВРОПА! МИСЛЕТЕ!

23

Операция

преди 2 години

Операция е. Точно ся ще разбереш с кризата. Какво е. Излъгаха всички жертви са около 12 общо 12 единици не 18 хиляди. Киро повтаряше на шизитата думите.

22

Любен. Пандев

преди 2 години

Едно въпросче към "войводите - руски паленца". Какви ги клатеше Янев когато беше съветник на Толуп Шкембаков в кабинета на МО на ГЕРБ?Как така стама министър в правителсъво което иска да " изчегърта" ГЕРБ и коалиция от властта?Идруго."Войводите" се гневят, че в момента, в който на 2-300 км от нас се води ВОЙНА, е престъпно да се сменя военния министър...Но Янев твърди, че там не се води война, а "спецоперация", както казва Путин?Янев не може да отличи едното от другото. Т.е. не е за поста! Ехооо

21

Бойко

преди 2 години

Подари три танка на македония. Киро толкова ли си стиснат подари ги на путин тея ефки . *** скръндзите ей

20

Xa-xa

преди 2 години

Каракачанката да му занесе лимони с торбичката от BILLA

19

Анонимен

преди 2 години

Това е голяма излагация, хубавото е, че ще се отсеят националните предатели, защото националният интерес не е, да си траем, да не обидим някой.Швейцария която е от векове твърдо неутрална, подкрепи ЕС на 100% във всички санкции и помощи за Украина.

18

Зеленчук

преди 2 години

Киро имаше козове. Незнам тоя инстинкт от къде го извади. . Това всъщност беше цялата патаклама- Газпром тръгва към китай. Солидарността с ЕС беше правилна позиция.Но путин ще е безкомпромисен гаранция.И съм сигурен че сащ няма да доставят u235 реактор и да ни направят енергиино независими. Няма да ни карат газ. И нефт от сирия няма да ни подаряват нищо че сме им съюзници от харвард. Зеленчук подари 3 от ефките на путин и 3 на байдън да си играят на войници-с вдигната глава

17

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да се лъжим,, ястребите" от САЩ и Европа са прави. Почти всички националистически организации са на руска хранилка. ВМРО също. По руска ТВ германски депутат от,, Алтернатива на Германия", даваше опширно интервю в подкрепа на Русия, на прекрасен руски език. А негова колежка в реч в Бундестага застана на страната на Русия.

16

Исторически

преди 2 години

Факт е, че по време на война са сменяли не само министри , но и държавни глави. Няма не заменили индивиди и историята го доказва.

15

Аз промяната

преди 2 години

Каракачанов Върви да слугува ш на Путин ТУК е България

14

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ НЕ ЖЕЛАЕ ДА УЧАСТВА В КОНФЛИКТ МЕЖДУ ДВЕ ДЪРЖАВИ!

13

Анонимен

преди 2 години

И какво като не е казал думата война. Всяка военна акция или операция в армията е военно действие. При военно учение може също да загинат хора и това за съжаление се случи с нашият военен пилот Валентин Терзиев. Ето пример за военна операция в мирно време с жертви.

12

Анонимен

преди 2 години

Какви чартежи бе те одавна са загубени на 50 години самолети кой ще ти ги прави

11

Обективно

преди 2 години

АМИ САЩ ИЗЧЕГЪРТВАТ БЪЛГАРОФИЛИТЕ. УТРЕ И З- ТИ МАРТ ЩЕ ЗАЛИЧИ. ЗА ОСВОВОДИТЕЛИ ЩЕ ПОСОЧАТ АМЕРИКАНЦИТЕ. БОТЕВ И ЛЕВСКИ - МАКЕДОНЦИ. ЛУДОСТТА НА ВЕЛИЧИЯТА ОТ САЩ Е БЕЗГРАНИЧНА.

10

88

преди 2 години

До 7 За да я заменят с предани на Джунайтед стейтс и Джукрайна безчестници. Днес в интервю за Фокс ТВ една украинска депутатка гордо обясни, че украинците се борят за въдворяването на НОВ СВЕТОВЕН РЕД. Пак днес Клаус Шваб твърдо застана зад Джукрайна. Ако някой заслужава изчегъртване от лицето на земята, нали се сещаш кой трябва да си ходи при татко Сатан?