49

Най ме кефи

преди 2 години

Разбирането на просто Киро за последствията от ядрена война - заделя милиони за закупуване на хапчета с йод хаха. Просто Киро. И Янев трябва да му обяснява хаха

48

Надблюдател

преди 2 години

Уважавах Каракачанов и ценях мнението му! Но може ли някой да ми обясни, защо активираха агент Иван да разтури "Патриотите" , че да не влязат в Парламента! Всички знаеха, че поотделно няма да влязат, но въпреки това Каракачанов ги разтури! Най ми мирише, че направи няколко сделки с оръжие, хванаха го за топките и той се покри! Жалко за идеята! И сега, с подкрепата на тази мижитурка, просто им лъсват червените З***"ци!

47

Анонимен

преди 2 години

Искат да ни накарат да подарим МИГ 29 на украинците, а след това на тяхно място да си купим самолети от американците. Така косвено ще финансираме украинците в конфликта им с руснаците. Американците се опитват да ни прехвърлят финансовата тежест за подкрепата на Украйна - те не могат да им продадат самолети, щото укрите не могат да ги платят, но ние според тях можем да плащаме и ще купим тези самолети от САЩ, а ще дадем нашите безплатно на украинците.

46

Анонимен

преди 2 години

Смяната на Янев е обяснима. Американците искат карт-бланш да правят в България каквото си поискат и им трябва послушен човек, а Янев се опъва и не иска да ни превърнат в територия за военни действия и в бойно поле. Янев е много квалифициран военен и знае в какво се опитват да превърнат страната ни и прави отчаяни опити да защити България. Американците няма да му позволят и ще го заменят с послушен *** - Тагарев става за целта.

45

Койчо

преди 2 години

До АнонимеХубаво пишеш,но първо напиши,кой ги докара тези двамата.Ще ти кажа.Имаше един подставен президет,който искаше да бие шамари на Русия.Мисля,че без да се напрягаш ще се сетиш.Никой на този пост не ни е излагал като него.И двамата са хора на червенобузко и лично Роско ги е представил на Цачева.

44

Евала

преди 2 години

Пак два руски агента с по три устройства чешат на *** йка си сливата тук. Рублите текат, ли текат. Рашъ нема пари за модерно, но има пари за кражба на технологии и лъжи, че има нещо модерно. Едно време, еврейчетата работеха за СССР, ама сега те работят за Израел и Рашъ чака на местни агенти и платени сайтове и ***.Като у нас.

43

Марин

преди 2 години

Ако тозои наистина иска да сложат ядрени оръжия тук или да си дадем самолетите на Украйна трябва да се съберем по улиците и да изчистим всичките. Протоив войната съм, но ми писна да бъдем *** на някой.

42

факт

преди 2 години

сащ!

41

Анонимен

преди 2 години

туриха му пръсчето

40

Анонимен

преди 2 години

Не е необяснима от козяк са наредили на киро и той испьлнява мигновенно заповедта

39

Анонимен

преди 2 години

Мале как ни опъват янките...

38

Анонимен

преди 2 години

До Зозо. Винаги ли си бил толкова вдлъбнат, или си ходил на обучение в САЩ?

37

Анонимен

преди 2 години

Гледайте сега как краварите ще натикат децата НИ да *** в неискани от нас войни! ДГ и Б У ГЗ!

36

Анонимен

преди 2 години

Тагарев исках да напиша!

35

Анонимен

преди 2 години

Тагове е американски агент, през 2017г. скришом е подменил данните за конкурса при избора на изтребители...

34

Анонимен

преди 2 години

Като изядем xypkaтa, со росоидите дето сега хамериканстват във властта, първи ще избягат при фондациите си... ...вие му мислете!

33

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е здраво на каишка , като тръгнеш от ваксините и стигнеш до вражда с Русия

32

БАНко

преди 2 години

ЗАМЕНЯТ ИСТИНСКИ ПАТРИОТ ЯНЕВ С ФАЛШИВИЯ НАТОВСКИ ЯСТРЕБ ТАГАРЕВ !!! АМЕРИКАНСКА СХЕМА СРЕЩУ НАРОДА НИ !!!

31

Анонимен

преди 2 години

Дано и Курванелия да се издъни. Няма място за БСП в Правителството. Те всъщност загубиха изборите. Нямат право да управляват. Вижте ги, моля ви, се какво правят. Това промяна ли е. Пришиват ни към Путин.

30

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо - ВИЕ! ги избрахте тези не=щастници!