404

Стъпка към война

преди 2 години

Какво стана с дипломацията. Лицемерие и от 2те страни. Започвам да мисля, че Русия все пак предприе тязи стъпка превантивно.

403

Анонимен

преди 2 години

Бий руските гадове

402

wseki

преди 2 години

Ще пратят. Ама друг път - когато позволи Русия. Защото в момента това не е позволено (виж съответните изявления от РФ).

401

Анонимен

преди 2 години

по еконт ли ще ги пратят? до адрес или до офис на еконт?

400

Анонимен

преди 2 години

Може, ама само, ако ги трампиме с Ф-35 и до платите с 2-3бр. РК,, Пейтриът"

399

Анонимен

преди 2 години

ЕС какво за Бога прави, това им е глобалния ресет

398

A

преди 2 години

Ние ще сканираме чертежите на F16 Block 70 и ще им ги пратим на мейла.Другите ни самолети няма да долетят до Украйна.

397

Анонимен

преди 2 години

Да допълня, да им ги подарим, а западът да ни подари на тяхно място западни самолети - ф-35 примерно...

396

Анонимен

преди 2 години

Да подарим на Украйна миговете и да им помогнем...

395

Анонимен

преди 2 години

Четохте ли какво казва посланика на САЩ във ООН? Ще се потърси отговорност от президента Путин , за това , че предизвиква война по неприемлив начин ???? ЗНАЧИ, че съществува НАЧИН, да се започне война и по ПРИЕМЛИВ НАЧИН???? Така ли НАТО нападна бивша Югославия , Ирак , Сирия, ВИЕТНАМ, КАМБОДЖА?

394

Анонимен

преди 2 години

ЕС се отправя на бегом към края си.

393

Анонимен

преди 2 години

Поляците след 2013г модернизираха техните МИГ 29. Увеличиха им ресурса до 2028г. Особено внимание в процеса на преоборудване беше отделено на навигационната система, радиостанцията и други авионики,които са по стандарт на НАТО. Освен МИГ Поляците имат и много други самолети. Вероятно именно техните МИГ ове ще се изпратят в Украйна.

392

Едуард Петров - Едо

преди 2 години

Тука един безименен страхливец се опитва да ме поднася!ИСКАМ ОБАЧЕ ДА НАСОЧА ВНИМАНИЕТО ВИ КЪМ Декалога - Десетте Божии Заповеди,Които Нашият Господ Иисус Христос сведе до ДВЕ: ДА ВЪЗЛЮБИШ ГОСПОДА, ТВОЯТ БОГ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ, ОТ ЦЯЛАТА СИ ДУША С ВСИЧКИЯ СИ УМ И С ВСИЧКАТА СИ СИЛА!И Втората, подобна на Първата Е: ДА ОБИКНЕШ БЛИЖНИЯ СИ, КАКТО СЕБЕ СИ! На тия Две Заповеди се държи Законът и Пророците!Амин!" Добре би било, в българското училище отново да се изучава Вероучение!Безбожието е опасно!

391

Едуард Петров - Едо

преди 2 години

Защо ЕС трябва да изпраща изтребители в Украйна?! ТОВА НИКОМУ НЕ Е НУЖНО! Полудялата американска военщина бега позорно от Виетнам и последно от Афганистан, нали! ЖАЛКО, ЧЕ АМЕРИКАНСКИТЕ МОМЧЕТА СА ЗАЛОЖНИЦИ НА Американския военно промишлен комплекс, който разбойнически трупа огромни печалби! ТОВА ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕ!:,,Ум царува, ум робува, ум патки пасе!" Чудомир ; ,,Радоя, Радоя, Ти ли направи завоя или аз пак дойдох на твоя!" Радой Ралин

390

FMC

преди 2 години

Ще празнуваме ли 3-ти март? Или да питаме сънародниците но турци, кога се празнува султанов ден при тях.

389

анонимен

преди 2 години

Руснаци и украици са една и съща етническа група. Зе искаше да изгони руснаците от украйна със всякакви похвати, дори стрелба по мирно население в продължение на осем години. За жалост в училищата вече не учат младото поколение кое е добро и кое зло.

388

Анонимен

преди 2 години

До Едуард Петров - Едо Ти комик, ли си? Имаш талант.

387

Анонимен

преди 2 години

Няма да има нужда от самолети. Руските войници не искат да се бият заради манията за величие на някакъв откачен. Вижте в тубата колко изоставени руски машини има по пътищата /ИЗОСТАВЕНИ, не унищожени/. Излъгали са ги, че отиват на учение. Сега просто си тръгват, на никой не му се умира.

386

Едуард Петров - Едо

преди 2 години

1)Поведението на бендеровските екстремисти Е УКОРИМО, защото подлагат на ГЕНОЦИД руско говорящи украинци! Явно Целта им е или да ги изтребят, или да ги прогонят от изконните им земи! 2)Многократните Апели на Русия бяха ПРЕНЕБРЕГВАНИ, защото на американските империалисти им е нужен вечен конфликт срещу Русия! ,,С чужда пита помен правят!" 3)Но Русия се стабилизира благодарение на ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯ МАЛЪК ГОЛЯМ ВЛАДИМИР В. ПУТИН, КОЙТО ЗА ВЯРВАЩИТЕ Е БОЖИЯТ ПРАТЕНИК ЗА СПАСЕНИЕТО НА СВЕТА ОТ САЩ!

385

Анонимен

преди 2 години

В Киев се разкарват въоръжени банди , които са освободени затворници от Зеленски ! Убиват невинни ! Всичко това се преписва на Руснаците !