118

Анонимен

преди 2 години

127 - също - Путин многократно се исказа как иска да върне контрола на съседни държави по схема решенията да се взимат в Москва. Путин иска да върне СССР-а, да няма свободните държави, и съседите да се отчитат към Кремъл. Това е една окупационна война която не е за какъвто и да е буфер

117

Анонимен

преди 2 години

БелоРус се държи повече като Рус. Ракети са изстреляни против свободна Украйна от страна на БелоРус. военните опитващите се да поробят свободна Украйна намират подслон в БелоРус. Там не е място за преговори. Толкова слаб се оказа диктаторът Лукашенко , че пороби собствения си народ.

116

spoko

преди 2 години

Зеленски пътува към Беларус под натиск от Украинските олигарси

115

Анонимен

преди 2 години

В Беларус може да преговаряте с Кукушенко, капитулацията на джуджето ще я подпишете в Киев.

114

SS

преди 2 години

я не се хабете, след някой и друг ден вместо преговори Zeленски вече ще го чакат разследвания и съдебни процеси

113

прелял

преди 2 години

До оляхте се - Полша не води война нито с Русия, нито с Украйна, маленький тролчик

112

Анонимен

преди 2 години

На този на снимката дъщеря му вчера написа в инста "не на войната". Сигурно вече е на успокоителни или някакви силни наркотици, съдейки по вида му.

111

Анонимен

преди 2 години

Путин води бойни действия срещу Украйна, а воюва срещу 60% от световния брутен продукт. Такава война и САЩ не може да спечели. Путин ще загуби убедително.

110

оляхте се

преди 2 години

До 117 "Полша е неутрална територия" Хахаххаха!

109

Анонимен

преди 2 години

На София какво не и харесват.Уф, да бе - ние затворихме небето за руски самолети.....с водно колело по Искър ли да дойдат?Ами Никозия ,Кипър?ЕС, не натовска страна - с доста сложна и трагична история.Или ще лъсне двойният стандарт, че ЕС търпи 40% от негова страна член да е окупирана от азиатските агресори?Като сме набрали скорост - 100% идентични санкции за Турция докато не се изметат от Кипър!

108

Анонимен

преди 2 години

Идва 3 март. В тази връзка пак ще напомня, че царска Русия мобилизира за войната с Османската империя в края на 1876 г. 185 000 войници от Одеска, Киевска и Харковска военни области. Нашето освобождение дължим най-вече на храбрите украински воини от императорската армия.

107

Анонимен

преди 2 години

Украинците са умни да отхвърлят преговори в Беларус. Там много лесно ще заловят или убият Зеленски. В Полша си е добра неутрална територия. Беларус е държава-пудел на Путин и не е неутрална. Преговори се водят на неутрална територия.

106

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е в Баку.

105

Анонимен

преди 2 години

Благодарим на Китай и Русия, на първите понеже ни докараха вируса, на вторите, че ни натресоха Путин.

104

clown world

преди 2 години

Зеленски е получил ясни инструкции от истинската си родина, онази азиатска ивичка, от която тръгват всички злини, да разбутва конфликта. Затова раздава оръжие на всички украински мъже - за да станат легитимна цел на руските войски. Като убият "мирното население", Западът да се намеси и да се осъществи заветната цел на ивичката - да пламне поредната Световна война. Неслучайно 63% от властите в У краина са ев реи.

103

Анонимен

преди 2 години

единственото разумно дългосрочно реешение според мен, е украйна завинаги да приеме неутрален статут, а русия да върне крим обратно. без репарации, без търсене на вина. и след 50 години, може и да си проговорят.

102

Анонимен

преди 2 години

украинците, каквото и да ги наричат някои болни путинофили са алфа мъже, снажни, високи и доста сходни с класическия руснак не алкохолик. това не са кинта и ***'есе арабите в сирия, дето при първата руска ракета се надупиха в пясъка да се вайкат на алах. а казаците и атаманите им от векове са известни в цяла европа каот най-войнствените славяни. това за путин е огромна хапка, с която се задави до смърт. най-вече обикнвоеното руско войниче не разбира защо е пратено да избива братя.

101

уау

преди 2 години

Хаха на руснаците не може да се има и грам доверие. Нали казаха на 21ви че ще се оттеглят и на следващия ден като най-големите страхливци атакуваха Украйна. Путин се сврял в крепостта си в Кремъл, изпраща джихадистите на кадиев да избиват християни. И нашите тука форумни офци го аплодират.

100

SS

преди 2 години

това е стара информация. Свърши тя...РФ предложи преговори, Укриана отказа. Преговорите вече ще ги водят дулата

99

ДА ПОМОГНЕМ НА ПУТИН

преди 2 години

Нека ПОМОГНЕМ НА ПУТИН- НЕЗАБАВНО ИЗВЕДЕТЕ РУСНАЦИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ И ГИ ВЪРНЕТЕ В ТЯХНАТА РОДИНА- ТАКА ЩЕ СПЕСТИТЕ МИЛИАРДИ НА ПУТИН ДА ОБИКАЛЯ СВЕТА И ДА СПАСЯВА РУСНАЦИТЕ- ДА БЪДЕМ ДОБРИ И ДА ВЪРНЕМ РУСНАЦИТЕ В РУСИЯ