117

1

преди 2 години

До червените тикви,бяло тикво,защо си мислиш,че бандеровците не са червени,като теб.утре ще почнеш друга песен.

116

червените тикви

преди 2 години

Ти си неадекватен бе вигейзер нали като идва война трябват читави хора а не ле₩пери като вас дето ни вкарват в проблеми. Новата история на България е пълна с примери за такива като вас.

115

Анонимен

преди 2 години

Министъра на отбраната е жалък книжен плъх. Ако има война генералите ще я водят не министъра. Така че няма никакъв проблем да му се иска оставка! Кое ще е следващото нещо за което ще ни казват, че не може да се иска оставка? Не може да искаме оставка на премиер по време на криза? Ай сиктир! Всичко може! Демокрация = управление от народа, за народа! Като народа каже да си ходиш козируваш и даваш оставка! Аман вече от лигльовци дето се правят на ощипани моми!

114

Аз промяната

преди 2 години

Оставка БКП Оставка на цялата неадекватна комунистическа делегация настанили се в парламента с измама Оставка Импийчмънт на юмручето България е на българите

113

Йотова

преди 2 години

До Додо Не е лошо момчето, но наистина е с евроатлантическа сексуална ориентация!

112

Додо

преди 2 години

Кой беше тоя на снимката? Уж на евроатлантик прилича, а пък Путин защитава!? А, сетих се, момчето за ректaлен секс на СърГей Станишев!

111

Киро Х

преди 2 години

В момента мръ(ните комунистически п0длоги, точно както са постъпили дядовците им, крадци на кашкавал и агнета, 1944г - а именно, да поканят руският агресор за пореден път да окупира и разруши Татковината Ни! Докато няма истинска лустрация и ефективни присъди за децата на Дявола и техните метастази, като тоя хубавец он снимката, България е в перманентна заплаха за сугурността си! Защото комуниста е дете на Дявола и иска неговото тържество! Анатема, анатема, анатема!

110

Европейска Федерация

преди 2 години

Не, г-н Вигенин. Неадекватно е Военният министър на Република България, членка на Русия и НАТО, да не заема позицията на съюзниците си срещу агресията.Неадекватно е също така единствената голяма лява партия в България да е под диктовкатаа на Москва и да гласува против санкциите, саботирайки външнополитическата ориентация на България.Не по-малко неадекватно е и безпринципно участието на нереформираната БКП в правителството на демократична и независима България.

109

Анонимен

преди 2 години

Тази мека китка да обясни защо НАТО не спомена България, убедени са, че в правителството има много марионетки на Путин, особено военния министър и Корнела

108

Анонимен

преди 2 години

То не беше адекватно и ти да признаваш нацисткия преврат в 404, ама го направи! Не е адекватно и ти да си "политик", ама са те спуснали от УСА посолството! Иначе, единствения, който има все нещо в главата си (различно от суроватка) е Мин. на Отбраната!

107

АНТИ КОМУНИСТ

преди 2 години

Оставката трябваше да я поискате още в началото , а не сега!Оставка на цялото безумно , некадърно , неможещо ,незнаещо и неразбиращо от политика и икономика!Резидента президент си назначи марионетно правителство с което си въобразяваше , че ще минем на планирания курс от Москва , след инвазията в Украйна , но не се получи! Идва оставка на равителството и импийчмънт на резидента смрадеф!

106

Дядо Николай

преди 2 години

Янев си е съвсем наред. Кадърен и трезвомислещ политик. Тези които му искат оставката да не са от батальона Азов ако въоще знаят за какво става въпрос.

105

Предател

преди 2 години

Страхливец, избираш позора! Партията ти, стои на страната на позора. Знаеш ли, може и за момент да забравим кражбите на ГЕРБ и десните да ви изхвърлят от правителството, защото сте голям срам за България!!!

104

Анонимен

преди 2 години

Вие сте неадекватниците.

103

Анонимен

преди 2 години

Вигенин, като Путин, милиардера Потанин, адмирал Куроедов.все силна хомогрупа.

102

Анонимен

преди 2 години

След като Янев е не адекватен на войната която е на 200км.заслужено трябва да бъде изхвърлен от правителството. Да се благодари, че няма да бъде даден на военен съд заради мълчаливата подкрепата на агресора Русия.

101

msm

преди 2 години

Предател! Държите задната врата на България отворена за руските олигархични интереси и надигащата се империя на злото! България иманужда от нова, модерна либерално-социалистическа партия, която да не робува на миналото!

100

Анонимен

преди 2 години

Май нещо се изпусна Винегин ,нали нямаше война ,сега стана война ,Радев ще ти дърпа ушите?

99

Анонимен

преди 2 години

Съвсем адекватно е ,дори БСП нямаше място в това правителство ,но с измамите е така ,чак пък и Нинова със сапунения сериал ,напускам аз съм виновна ...стана министър ,безочливи, нагли ,лицемерни комунисти!!!!

98

4epa

преди 2 години

ВИГЕ4О СУ4Е ОТ РУСКА БИБИРОН- КАКТО И ЦЯЛОТО БСП !!!!!!!!!!!!!