47

Анонимен

преди 2 години

Българите пак клекнахме на господарите. А после се чудите защо никой не ни иска за нищо. Ей за това - хора и политици без силата да ударят по масата и да заявят, че сме неутрални, понеже и украинци и руснаци са наши приятели. Турчина го направи и даде урок по дипломация. Срам Кириле, пълен срам. Но пък никой никога не е очаквал нещо друго от Кирчо....

46

МИГ

преди 2 години

Петков и Джуджет Атанасова ще уреди туристи,Другия път да се гласув за правилния човек.СЕГА НЯМА .ПАК НА ПЛОЩАДА

45

българина

преди 2 години

сащ 32 г ни лишават от търговия с Русия! до кога ще търпим ? останахме 5 млн за 32г ? какво си въобразяват налите ***? България изчезва до 20г какво не ви е ясно? или гоним американците или и третата българска държва приключва този век завинаги. няма българин който да не праща децата си в чужбина вече 32г! това е погром и нещо трябва радикално да се промени веднага. Козяк е винове за всичко!

44

долу сащ

преди 2 години

българия изяде хурката при Югославското ембрго, изяде я и след урановите бомби до нашата граница, изяде е заради сирийските бежанци, сега ще я яде заради пак заради санкции и война до нас! докато България не се отърве от Козяк и базите, ше ядем хурки и курки до последния етнически българин! Зеленски е виновен зашото каза че ще слга атомно оръжие, кубинска криза 2! нонсега сащ не отстъпват щото не е до тях!

43

Анонимен

преди 2 години

Не желаем туристи от сащ,те нямат пари,освен това защо да идват като за тези пари ще ще кацнат на гръцките острови ,но те предпочитат предимно мексиканската ривиера

42

Анонимен

преди 2 години

Това което наблюдавате по родните курорти като негативен аспект го отправете към управляващите! Родните курорти са прекрасни,но държавата не си е на мястото.Ще отидете в Турция - да ,но знаете ли ,че там всеки хотел е на държавата ,която го отдава под наем на арендатор,който е длъжен да поддържа ивицата в изряден вид и това е защото управниците им са си на мястото !

41

Гошо

преди 2 години

Що така бе нали спряхме полетите от Русия ,няма никой да пречи на туристите от САЩ Украйна и въобще от цивилизования свят

40

Българин. Горд 24.05

преди 2 години

канселацииКаква е тая дума? Какво означава?

39

Анонимен

преди 2 години

Кирил да се обажда на Путин и да се извинява ,както направи Ердоган ,в името на бизнеса и търговията между двете държави ,ако му пука за България.Не го е срам,ще ми осъжда той наляво надясно и ще осъмвам аз с враг в лицето на Русия.Отваряйте небето.Руския народ е братски народ,може да са лудетини,но са братски народи.

38

А

преди 2 години

Гласувахте за тоя американски слуга сега се оплаквате.Знаят акулите ,като не става с вакси и ковид става със санкции.Диларката и дъртия козел потъркват ръчища.

37

Анонимен

преди 2 години

Американските туристи са по мексиканските плажове и островите.Англичаните предпочитат Гърция островите и петзвездната част на Турция,Белгия почиват по Испания и Португалия.Най лошо е да си мислиш ,че живееш сам на остров и да вземаш *** решения като това да съсипеш съвсем бизнеса на хората които разчитат на тези туристи.Позицията на България е меко казано смешна,ненужна и разрушаваща отношенията ни с Русия

36

Анонимен

преди 2 години

Wеднага да се предвиди в бюджета да им се даде няколко милиарда помощи, че кой кола ще купува, кой вила ще прави. Няма да им излязат сметките и ще почне едно напрежение и протести...

35

Анонимен

преди 2 години

Не сасамо туристите ***,България има пазар с русия не само в тази сфера.В тази криза не може и не трябва да имаме врагове и най много враг в лицето на Русия.Изперкахте ли бе? Отваряйте небето,това срамота! Кой му е казал на Кирил ,че осъждаме Русия??? Кой??? От къде на къде?Кой му е КАЗАЛ ЧЕ ВСИЧКИ ИСКАМЕ ДА СЛУШАМЕ ЗАПАДНИ ГЛУПОСТИ И ДА МИ ИНТЕГРИРАТ ЗАПАДНИ ИДЕОЛОГИИ??? ОТВАРЯЙТЕ НЕБЕТО ЗА РУСИЯ И НЕ ПРЕЦАКВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ДА ГУБИ ОТ ТОЗИ ПОГРЕШЕН ХОД .

34

морски

преди 2 години

Предплатилите висок наем за обект печалбари направо изгорЕха! 100 пъти писах да мислят...много мислят и накрая да плащат! Но алчниците веднага предплащаха от късна Есен. Тези които са дали само капаро, имат донякъде късмет. При добра воля, наемодателя може и да го запази за друг по-добър Сезон...някъде в близко бъдеще...

33

Анонимен

преди 2 години

Кви туристи мечтаете света започва да се тресе, на хората няма да им е до туризъм особено в държава пълно с русопоклоници и почти на фронтовата линия.

32

Анонимен

преди 2 години

И Боко да беше сега на власт и той щеше да постъпи като Кирчо. Неведнъж се доказа, че се навежда пред западните си приятели.

31

Не е много ясно

преди 2 години

Как ще постъпят руските инвеститори в Банско и комплексите край Разлог. Чини ми се много апартхотели ще последват съдбата на събрата си на разклона за Разлог, а други ще останат недостроени и недоразпродадени. Въпреки дъмпинг цените от по 250-300 евро квадрата. А и руските израелци се поосвестиха. Дори РСМ-ци започнаха да продават.

30

Анонимен

преди 2 години

До 26Първите заклани винаги са разни многознайковци без 2лв. в джоба в BMW Е60, като тебе.////Мерси.Все пак призна, че Путин,ще прати чеченци и ще колят не зависимо кой!

29

Анонимен

преди 2 години

Какво реват, да се молят Путлера да не реши да даде урок като удари най-слабата и най-удобна за нападение страна членка на НАТО.

28

Анонимен

преди 2 години

Евала Кириле ,смотльо туристите ни ще ги дръпнат Турция и Гърция,а нашите хора да изнемогват Евала ви на промяната.България е прецакана от некадърници.Веднага отваряйте небето.Русия не ни е враг! Ние имаме пазар с Русия НЕ ВИ Е СРАМ!БЪЛГАРИТЕ ЗА ТОВА НИ МРАЗЯТ ВСИЧКИ СЪСЕДИ,ЗАЩОТО ВИНАГИ СМЕ НА ГРЕШНАТА СТРАНА И ТОВА С НИЩО НЕ ПАЗИ МИРА НА БАЛКАНИТЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ НЕУТРАЛНА И В НИКОЙ СЛУЧАЙ ДА НЕ СЪДИ