39

Присмехулник

преди 2 години

Уважаеми смешници! А къде бяхте, когато САЩ и НАТО нахлуха в Ирак, Сирия, бомбардираха Либия, унищожиха съседна Югославия, а американска ракета удари къща в Горна баня? Защо не настъпихте към Америка?

38

Анонимен

преди 2 години

а ве нещастници, к'во сте заплакали за Русия и Англия! Плачете за България!

37

смешници

преди 2 години

Щели да реагират огледално заради самолетите си от гражданската авиация?! Не спазвали някакви споразумения от Лондон. А Путин и обкръжението му спазват ли споразуменията, свързани с незавземане на чужди държави? По тяхната логика западът огледално трябва да настъпи в Русия! На крива ракета и космосът е крив! нещастници!

36

Анонимен

преди 2 години

щом запада разчита само на *** и пропаганда са наистина слаби. РФ ще довърши това ,което СССР не успя. *** от яд :)))

35

Jj

преди 2 години

До РОф, стига с фалшиви новини. Сметките в UK за отополение са по 600-700 паунда на година средно.

34

Лола

преди 2 години

Както винаги пак на тези, на които им стиска ще спасят Европа - Великобритания и САЩ. 70 годишното джудже и видимо психично нестабилно същество. Аре в калта

33

Анонимен

преди 2 години

Русия призовава да се спазват договорите, хаха. А те дали изобщо спазиха нещо???

32

адолф

преди 2 години

До Анонимен 41 ами ако обикновенният руснак не иска да го отнесе да излиза на площадите и да сваля тоя изкукуригал комплексар Путин.Ама ако на обикновенния руснак му е хубаво да се налива с водка по цял ден и да се търкаля мъртво пиян в *** с прасетата никакви санкциии няма да го трогнат.Той нито има пари в банки нито лети със самолет и затова не му пука от тия санкции и си търпи тиранина и си се налива с водка.

31

@@@

преди 2 години

Да вметна нещо за БВП-то във връзка с коментарите , без да съм русофил или нещо подобно..БВП е странен измерител и не трябва да се гледа само в числа.Пример едно подстригване е 10 лв в БГ и 200 долара в Ню Йорк а става дума за една и съща услуга, да не говорим за себестойност на апартаменти и недвижимости...В случая имаме конфликт между тези които държат суровините и тези с технологиите.Обикновено двете страни би следвало да са в симбиоза не в конфликт.

30

Р

преди 2 години

Гейовете не разбраха, че санкциите само оздравиха руските вътрешни пазари. 3000 паунда в момента се калкулира годишна сметка за отопление средно в ЮК. Ако искат още нагоре няма да им бъде отказано.

29

Анонимен

преди 2 години

Ами просто - целият трафик ще се пренасочи към Шарл Де Гол, Скипхол и Франкфурт, това ще задвижи европейската икономика. Същото ще стане и с европейските финансови пазари. Европейските политици са умни - едно говорят но вършат това, което се очаква от тях,

28

Русия е изостанала

преди 2 години

Ахаха руснаците почнаха да усещат вече санкциите. А то тепърва започва, целия Аерофлот е с Боинг и Еърбус, руски самолети безаналоговата руска икономика не може да произведе

27

Анонимен

преди 2 години

Англосаксоните ликуват - успяха да изправят един срещу друг два братски народа, каква по-голяма победа от това. А на простите руснаци трябва да им е ясно че англетата са покорни слуги на САЩ, ако в щатите пръднат в Англия се ***, след излизането им от евросъюза на острова са изцяло зависими от щатската икономика.

26

РР

преди 2 години

Империята на злото срещу най-голямата и силна империя съществувала някога. Разчорления показва маниери и класа, нещо което на щатния служител на КГБ му липсва.

25

Анонимен

преди 2 години

Както винаги Англия е най силната психически страна в Европа. И през ВСВ те са грабнака на войната. След като Хитлер навря рускатаа армия зад москва... 2г се беше с Англия, която недаде нито крачка назад. Сега отново всички мънкат само Англия каза спираме газа и петрола и самолетите. Каквото ни коства това е. Ето това е лидер. Не като Германия...женчовци

24

Анонимен

преди 2 години

Лошото е че санкциите ще го отнесе обикновеният руснак заради комплексара Путин.

23

Анонимен

преди 2 години

без да съм русофил..колко войни е загубила русия срещу турция? нула. а колко войни са водили? пак нула. турция е държава на 100 години, създадена след 1920г. а през втората световна е неутрална. какви войни да водят точно?

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Италия има по-силна икономика от Русия."Не знм от къде ги вадиш тези "Факти", но Италия и Гърция са на практика фалирали страни. Това са истинските факти. Вижда се , че не разбоираш нищот от икономика. Имаш интернет, поне прочети малко, а после пиши "факти"

21

Стефанов

преди 2 години

*** налагат мерки, ще спрат износа на москвичи за Лондон. Затваряне на цялото европейско въздушно пространство за тия варвари. Да заобикалят през Африка за по-пряко.

20

Анонимен

преди 2 години

Спиране даване българско гражданство на руснаци.