61

Анонимен

преди 2 години

Не сте сами!

60

Анонимен

преди 2 години

И преди да оставиш ключовете от резиденцията , да не забравиш да отблокираш Босфора , че нали беше "наредил " да го затворят !

59

Гошо

преди 2 години

-И сам войнът е войн бе Зеленски ; групов НАТОВски отговор Гласовете на Байдън ,Джонсън и Столенберг се откроява и чуват най ясно

58

Зеленски

преди 2 години

Дано сащ му дадьт политическо убежище макар с подобен ход да рискуват - гнева на путин и контрасанкции

57

Анонимен

преди 2 години

Абе бок луци гинат жени и деца ,а тука руски *** пишат глупости!жалки сте за няколко копейки

56

Анонимен

преди 2 години

Украйна е само три пъти по-малка от Русия. Няма как руснаците само с някакви пършиви 150 хиляди човека да те правят смешен и да не си способен да ги върнеш обратно, че и да им завземеш няколко области докато се окопитят и те да обявят мобилизация. Украйна трябва да се вземе в ръце, а не да реве САЩ да я спасява с войска. Това е нереалистично, защото ще подпали трета световна.

55

Мдаа

преди 2 години

До ДианаЯвно никога не си била в Матушка Русь, или поне извън Москва или Питер, иначе нямаше да пишеш глупости.

54

йордан

преди 2 години

НАТО НЕ Е ПОМОГНАЛО НА НИКОЙ ОТ ЧЛЕНКИТЕ СИ ПРИ НУЖДА. СПОМНЕТЕ СИ КАК ТУРЦИЯ ЗАВЛАДЯ НАВРЕМЕТО ПОЛОВИН КИПЪР. ТЕ СЪЩО БЯХА ЧЛЕНКА НА НАТО !!!! И КАКВО ОТ ТОВА ???? - НУЛА - ЗЕРО.

53

Диана

преди 2 години

До дедо Не е точно тъй, значи, според мен! САЩ не могат да говорят това, което се харесва на Русия-това да не ти е Хитлер да обещава едно,пък да прави друго?САЩ са сериозни и принципни хора-като кажат нещо,гледат да го спазват..А нищо не се знае какво ще стане утре,знае ли се?..Ти остави туй, ми знаеш ли кво казал бразилския премиер - следващите след Украйна сме били ние! Ще ги трепат руснаците нашите кел.яви, лъжливи и со.поливи политици, па и нас барабар с тех - те тва ще ни докарат БСПтата

52

АНонимен

преди 2 години

Тази американска марионетка изяде дървото, защото мислеше че някой ще дойде да помага, ама от запад само декларации и осъждания получиха хахах

51

Анонимен

преди 2 години

Гад предателска ,къде е сащ къде ЕС ,*** гащите

50

Анонимен

преди 2 години

Адмирации за украйна,груз200 вече пътува към рашка!Сами срещу хитлер

49

Анонимен

преди 2 години

"Аз съм основната мишена, заяви президентът на Украйна"_________Разбирам защо е станал комик, има чувство за хумор.

48

ТЕАТРАЛНО

преди 2 години

НАЛИ БЕШЕ МНОГО ЕРБАП ТОЯ ЗЕЛЕНнаСКИ , ЩО РИВЕ СЕГА КАТО ВИДЕ ДЕБЕЛИЯ !!!???

47

Зеленски

преди 2 години

Ще прави компания на навални в пандиза а - байден ще организира мьлчалив протест пред руското посолство в вашингтон в знак на подкрепаБай дьн яко го изигра да вдигне газа за европа

46

Туньо

преди 2 години

Ти не си разбрал! Той просто се жалва!

45

Анонимен

преди 2 години

Американски диверсанти в пълно бойно снаряжение вече 4 седмица вървят из Сибир.- Ефрейтор, вече 4 седмици вървим из Сибир и никой не сме видели, нали така?- Така.- Тогава може да махнем рекламата на кока-кола от каските?

44

съвет

преди 2 години

"Моето физическо унищожение е приоритет на руското нашествие, аз съм основната мишена.Ще ти дам съвет.Скрии се някъде.Нямаш ли мазе? А и се запаси с памперси.

43

Анонимен

преди 2 години

Слушай сега *** ,вземи си храна и вода за няколко дена и тичай при Путин да искаш милост , докато не е станло още по страшно и преди Украинците да те разкъсат на парчета ! ъе до ушите , но ако Руснаците проявят разбиране , че е грешка на ГЛУПОСТА ти , може и да се поуспоят нещата ?! Онази баба с пушката от кухнюта в Киев няма да помогне !

42

Алабала

преди 2 години

Вие кой очаквахте да се бие с вас? Запада никога не е искал да се бие директно с Русия, винаги сте били сами, не го ли знаехте? Запада ви постави между *** и наковалнята, но вие бяхте слепи за да го осъзнаете.