121

Анонимен

преди 2 години

Крематориумите отчитат повече украински жертви.

120

Анонимен

преди 2 години

Новият Саддам Хюсеин е обявил обща мобилизация. Ще бъде намерен и осъден за тероризъм.

119

Само питам

преди 2 години

Тоя не беше ли някакъв комик преди евреите да го направят президент на Украйна? Дали и той ще избяга като афганистанския си колега със цял самолет кинти след като талибаните наближиха столицата?

118

r3v0lv3r

преди 2 години

До ГОЧОРашкита какво казаха, като казакстан бомбиха Карабах ? Че това е официално призната част от Казакстан и те имат право. Никой не ги е карал тея от тея региони да взимат оръжие и да се бият с официалната власт, ако не го бяха правили щяха да си живеят мирно и тихо. Но иситната, е че руските войници дойдоха и си направиха две малки държавици, за да имат след години повод да превземат района.

117

Анонимен

преди 2 години

До Кики Сиреч предаваш простотията си наследствено... :)))

116

Шишо

преди 2 години

Браво Путин това, ти беше най правилния и точен ход.

115

ГОЧО

преди 2 години

Ти точно изобщо не се биеш! Къде са ти партньорите бе 1кретен1 продажен!? Сега цяла украйна ще разбере кво се случва във филма-донбас и луганск! Щото отстрани много лесно се коментира, сега рашките били агресори, ами кви се явяват украинските военни в тия две области, като стрелят по къщите и избиват невъоръжени хора!!?? Миротворци ли? Каква е тогава разликата между тях и рашките!!!???

114

Кики

преди 2 години

Синът ми ме пита, какво е това Богатир и от къде е,къде живее? Казвам му че Путин е богатир и той започва да се смее от сърце че това джудже и грозник е главатар на "Богатирите"

113

Анонимен

преди 2 години

Зеленски ,що така бе нали Байдън каза че ще ви защитава .Или вашите западни приятели ви прелъстиха и ви оставиха в ръцете на мечока .Зеленски преди да говориш простотии си спомни Кадафи,Хюсеин и другите племенни вождове .Питам отново кой български гражданин ще се бие за укрофашистите в Украйна .Кажете си *** либерални

112

Гого

преди 2 години

Няма как Украйна сама да спре най голямата ядрена сила на планетата. По добре да предаде власта на руснаците по този начин ще спаси хиляди човешки животи.

111

Анонимен

преди 2 години

Много са слаби запада само на думи помагат на Украйнците. Той е винаги няколко хода напред и никой не може да предвиди какво ще стане. Дано го последва съдбада на Кадафи и да го разкъсат на две на червения площад

110

аз

преди 2 години

Не се биете сами, цяла Европа е с вас. Подкрепя битката ви със санкции, протести пред посолства, молитви и позитивни мисли.

109

toti

преди 2 години

Гордостта не е порок,но смъртта винаги помага....лошото е ако тази гордост причини смърт на милиони...ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА..???

108

Владимир

преди 2 години

*** се бе?Когато Американците ти казваха какво да правиш и говориш беше мъж,а сега наака гащите....

107

Анонимен

преди 2 години

Путин много лошо ще си изпати за тива че убива украинци

106

АНонимен

преди 2 години

Голяма работа, нашите лекари са убивали повече хора за ден, а сме 7 милиона.

105

карма

преди 2 години

Президент бивш комик, цапнат през устата и говори глупости как искали ядрено оръжие в украйна. Еми ако има карма, така изглежда.

104

кристина

преди 2 години

абдикирай, какво чакаш.. още кръвопролития?? Путин 100 пъти предупреди целия свят и каза, че всичко ще тежи на твоята съвест.. не ти ли стигат избитите деца на Донбас 8 години :( :( :(

103

До Руските фенове

преди 2 години

Що не ходите в Русия ,айде махайте се ,ама не искате всички ги дърпа към Запада и Щатите.Хайде всички руски фенове се омитайте,но вижте кой дава най много емигранти в света и къде отиват.Отгово Русия и отиват в горните 2места.А вие занимавайте при Путин много е готино там.

102

Анонимен

преди 2 години

кога са убити тези деца в донецк? не съм чул за това, къде да го прочета?