335

Ше, ше

преди 2 години

Ще защитим и Ленчето поптодоровата от наказателно преследване в полша

334

РЕАЛИСТ

преди 2 години

куче които лае не хапе това си ти дядка.

333

Анонимен

преди 2 години

САЩ- агресорът, който атакува Русия и християнството. Промито консуматорско общество на бездуховност, агресия и тирания. Байдън е ционистка кукла на конци, сенилен старец - педофил.

332

Анонимен

преди 2 години

Вижте го добре този, един от главните архитекти на конфликта от 2014-та насам заедно с Клинтъница и Обонго. Украинският народец трябва да му е вечно "благодарен".

331

ДОСТ

преди 2 години

ООО. БАЙ ДРЪН ДЪН. ПРЕЗИДЕНТЪТ НА ВСИЧКИ КРАВАРИ. АЙ СИКТИР ОТТАМ БЕ ШМЕКЕР. ЩЕ ЗАЩИТАВА ВСЕКИ САНТИМЕТЪР ОТ НЕЯ. ПОДКОКОРОСАХТЕ КЛОУНА И СЕГА ГЛЕДАШ ОТСТРАНИ. КАКТО НАПРАВИХТЕ АРАБСКАТА ПРОЛЕТ. КРЪВОЖАДНИ КРЪВОЛОЦИ. КАРАТЕ ДВАМА БРАТЯ ДА СЕ ИЗБИВАТ. А СЛЕДТОВА ДОВОЛНО ЩЕПОТРИВАТЕ РЪЦЕ. ДАНО ДА ГНИЕТЕ В ДЪНОТО НА АДА.

330

Байдън

преди 2 години

На това се вика, да ти запалят чергата и да бягат. Само се чудя след като Путин даде ултиматум НАТО да се изнесе от 4 държави. Какво би могло да последва и в България :) Дали няма да се отървем вече от тая евроатлантическа крадлива пасмина?

329

Анонимен

преди 2 години

Определено не е наред този и много народи включително България му вярват , и изобщо им вярват на САЩ

328

Observer

преди 2 години

Хаха... Крадеца вика дръжте крадеца. Че тия разбищиха целия свят с войни и интриги къде ли не, и сега продължават да наливат масло в огъня. Не че подкрепям политиката на Русия и войната, но тоя пък изобщо няма никакво право да говори. Вече нямат такова влияние по света хамериканците както преди и сега газ с.ера.т.

327

Анонимен

преди 2 години

САЩ увеличиха вноса си на петролни продукти с 20 пр.за тази година за да го продават двойно на ...Европа.Франция строи 10 АЕЦ ,2 от които ги строят...гадните руснаци.Германия "изпързаля"Украйна да купуват от спот пазара газ и понеже там цената е хай,продава руската си газ двойно на ...Украйна.Зеленски,разбра ли сега?Мисленно сме с теб.

326

Анонимен

преди 2 години

Дрън,дрън. Дрън,дрън. дрънка глупости за простолюдието а реално стокообмена между САЩ и Русия се увеличава след всички санкции.

325

Анонимен

преди 2 години

Рублите от утре стават вестници с който мужиците ще си бършат ду..то и ще благославят Малкия Мук.

324

Тук изглежда Отлично

преди 2 години

,даже Мнного добре! Ноо, като се обърне да си тръгне, не требе да го снимат отзаде..,памперсите го оформят като круша, влачи краката, на Чарли Чаплин походката краде!

323

Анонимен

преди 2 години

НАТО ВЪН, някой да пита българския народ за членството. Не искаме НАТО И *** ценности. България не може да е враг на Русия, никога, чест и поклон към освободителите.

322

Големата УСА- грешка

преди 2 години

Защо не турнаха за Прецедент, нашия хем опитен, хем свежар, Рос Вплевнядрислиев!

321

М

преди 2 години

А вие старче не планирахте ли от 30 години да налапате всички държавици от бившия съветски блок за да ги експлоатирате и използвате срещу Русия?И какво правите сега след като носите основна вина за положението на Украйна? Налагате санкции. Че това го правите вече 10 години. Знаеш ли какво са санкциите? Прах в очите на хората и страдание за най-бедните и зависимите.Повишаване на цени и разходи и огромни печалби за БОГАТИТЕ

320

Баиздън, вече си на

преди 2 години

...години, когато трябва да се съмнявяш...във всякоя прдня, човече....

319

Анонимен

преди 2 години

Това ми звучи като "Ние няма да направим нищо, но ще направим всичко"... Това може да го каже напълно изкукал дядка!

318

Беше предупреден...

преди 2 години

...ръчичките да не размахва, да не се изхлузи Памперса...ама деменцията не го пуска.

317

Това ли е Байз Дънчо

преди 2 години

... симпатяга...ас го взех, страшно ми замяза,... на топ- баритона Хосе карера

316

Конгращолейша...

преди 2 години

...Бутифули*снимка...става за надгробна плоча...на "Миротвореца" .